Bebeklerimiz ve Biz

güzeldi canım çok eğlendik herşey istediğimiz gibi oldu en kısa sürede ekliycem canım akşam yolladık kardeşimle gelinimizi balayına alanyaya gittiler bir güzel eğlenip dinlensinler diye

allah mutlu bahtiyar eylesin, bi ömür mutlu etsin cnmmmmm
boy boy çocukları olsun, bi yastıkta kocasınlar inşallah

Merhaba hanımlar
Bebekleriniz ve annişleri nasıllar bakalım:uhm::uhm::uhm:
herkese güzel bir gün diliyorum:1hug:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

saol cnm biz kendi adımıza gayet iyiyiz, kısım uyuyo bende bi yandan yeimek yapıyom bi yandan takip etmeye çalışıyommm
sen nasılsın
senin çocuklar nasıl

uyusunda büyüsün albinacıkkk
cicişlerinide güle güle giysin prenses
bende aynen zeynepcim koşturuyom, zeyno uyurken yemeğimi yapıyım dedim

erkek kardeşimindi canım sağol güzel dileklerin için sağol

mavicem hoşgeldin bebeğümkaydirigubbakcemile2
geleceğünü bileydim yollarına kırmızı halılar döşetipsırnaşık şey
güller döktürüdüm kafandan aşağıı bebekimmmmmmmm:sm_cool:

ana kıss morlar pek yakışmış kadişimm:dance:
gelinde çok güzelmiş haaaaaa

sağol elifim allah senin kardeşinide nasip etsin

kadiscim anakız mor valla çok güzel olmuşsunuz maşşallah canım .gelininiz de güzelmiş.
Allah bozmasın ağızlarının tadını hiç:

kadis çok net belli olmuoyr ama elbisen çok güzele benziyor bacım..kıznıla uyuumunda pek hoş...
gelin hanım da pek güzel maşallah

kadiscim anakız mor valla çok güzel olmuşsunuz maşşallah canım .gelininiz de güzelmiş.
Allah bozmasın ağızlarının tadını hiç:

kadis çok net belli olmuoyr ama elbisen çok güzele benziyor bacım..kıznıla uyuumunda pek hoş...
gelin hanım da pek güzel maşallah

teşekkürler sağolun kızlarrr evet kuzumun gelinliğini yengesi almış birbirimizi tamamladık renk olarak yanlız gelinliği çok büyük geldi alttan kestirmeme rağmen dileğin hatırı kalmasın diye giydirdim ama daha sonra ayağı takılıp düşünce eve gidip değiştirmek zorunda kaldım üstünü malesef sırnaşık şey

Saol mavicem sizde iyiyisin inşallah, siteye eklensin söylerim canım sizede.

kSo çok geçmiş olsun yaaa, Üzüldüm.

Kadiscim çok güzel görünüyor herşey.

zeynepcim tam sorduğuun soruya cevap yazacaktım yelizcim yazıvermiş sağolsun aynen yelizin anlattığı gibi

iyiyiz çok şükür bıraktık babaanneye işte,hafiif nezlesi var çok şükür hafif geçiriyor
geçmiş olsun canım acil şifalar
sağol dünürüm valla şimdilik kendim toparlanıyorum bakalım gelen olurmu bilmem
sağol canım teşekkürler allah razı olsun.

allah allah 9 kattadamı rutubet var yaaaaaa iş çıktı desen sana şimdi yeni evlerde bile var canım sıfır dairelerde oluyor kolaylıklar diliyorum canım
evet cnm maalesef oldu işte hayırlısı
Merhaba hanımlar
Bebekleriniz ve annişleri nasıllar bakalım:uhm::uhm::uhm:
herkese güzel bir gün diliyorum:1hug:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
merhaba cnm sen nasılsın?
evet cnm bizde öyle dedik aslında yenimahalleden istiyordum ama en kötü ev 200.000 den başlıyor sıfırdan başladık sonuçta orasıda fena değil site içi dedik ödememiz bitince buradan alırız bitanede :))))
sağol balım nerelerdesin sen ben yokum hadi iş güç sen nerdesin çocuklar nasıl?

kızalr takıdan bir poz koyuyorum telefon çekimi olduğu için çok net olmayabilir foto. mak. çekilenlerden albüme ekliycem kısa sürede

Allah tekrar mutlu mesut etsin cnm bir yastıkta kocatsın...

benim kuş rahat bırakmıyor huysuz biraz görüşürüz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…