- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.701
güzeldi canım çok eğlendik herşey istediğimiz gibi oldu en kısa sürede ekliycem canım akşam yolladık kardeşimle gelinimizi balayına alanyaya gittiler bir güzel eğlenip dinlensinler diye
Merhaba hanımlar
Bebekleriniz ve annişleri nasıllar bakalım:uhm::uhm::uhm:
herkese güzel bir gün diliyorum:1hug:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
uyusunda büyüsün albinacıkkkBizde sabah yürüyüşe çıktık bıdığımla...
Anneneyede uğradık..
kuzuma tokalar almış çok cici bir üst almış..
şimdi uyuyor kuzum..
bende bir yandan kalan işlerimi halledeyim ...
buralardayım ..
erkek kardeşimindi canım sağol güzel dileklerin için sağolselammmmm tüm güzel anneler iyi bir hafta diliyorum
kadiş kimin düğünü vardı kıs kıyafet felan eklemiştim görmüştüm ama hayırlı uğurlu olsun canım allah bir yastıkta kocatsın ve mutlulukları daim olsun
.
kadiscim allah mesut bahtiyar etsin canım...
resimleri en acelesinden bakliyoruz..
ayşegüülcüm..kendi evin olsunda uzak olsun bende bekarken elvankentte oturuyordum ablamlar teyzemler hala orda..
belki ordan komşu oluruz canikim
allah mutlu bahtiyar eylesin, bi ömür mutlu etsin cnmmmmm boy boy çocukları olsun, bi yastıkta kocasınlar inşallahsağol canım allah senin çocuklarınıda nasip etsin
merhaba kızlar nasılsınız
hoşgeldin cnmma.s.
sen nasılsın
minik kuşun nasılŞeniz
topiğimizin en küçük kuzusu seninki sanırım
allah mutlu bahtiyar eylesin, bi ömür mutlu etsin cnmmmmm
boy boy çocukları olsun, bi yastıkta kocasınlar inşallah
saol cnm biz kendi adımıza gayet iyiyiz, kısım uyuyo bende bi yandan yeimek yapıyom bi yandan takip etmeye çalışıyommm
sen nasılsın
senin çocuklar nasıl
uyusunda büyüsün albinacıkkk
cicişlerinide güle güle giysin prenses
bende aynen zeynepcim koşturuyom, zeyno uyurken yemeğimi yapıyım dedim
mavicem hoşgeldin bebeğümkaydirigubbakcemile2
geleceğünü bileydim yollarına kırmızı halılar döşetipsırnaşık şey
güller döktürüdüm kafandan aşağıı bebekimmmmmmmm:sm_cool:
ana kıss morlar pek yakışmış kadişimm:dance:
gelinde çok güzelmiş haaaaaa
kadiscim anakız mor valla çok güzel olmuşsunuz maşşallah canım .gelininiz de güzelmiş.
Allah bozmasın ağızlarının tadını hiç:
kadis çok net belli olmuoyr ama elbisen çok güzele benziyor bacım..kıznıla uyuumunda pek hoş...
gelin hanım da pek güzel maşallah
cnm benim geçmiş olsuncanım kızım bu perşembe ALLAH'ın izniyle 6 ayını bitircek ayyy :))) canım kızıma akdeniz ateşi hastalı tanısı kondu üffff
Saol mavicem sizde iyiyisin inşallah, siteye eklensin söylerim canım sizede.
kSo çok geçmiş olsun yaaa, Üzüldüm.
Kadiscim çok güzel görünüyor herşey.
kıss kasişş..
bu şekilde alıntı nasıl yaptın cnm??..
anlatırmısın..
geçmiş olsun canım acil şifalariyiyiz çok şükür bıraktık babaanneye işte,hafiif nezlesi var çok şükür hafif geçiriyor
sağol dünürüm valla şimdilik kendim toparlanıyorum bakalım gelen olurmu bilmembendende selamlar..
güzel bir hafta diliyroum herkeze..
oo dünürüm teşrif etmiş...
nasılsın cnm.
eviniz hayırlı uğurlu olsun cnm.. güle güle oturun..
Allah ödeme kolaylığı versin..
Alişle zor oluyordur cnm yaa toparlanmak. yardıma gelen yokmu?
Kadişcim kardeşine ömür boyu mutluluklar diliyorum..
Bir yastıkta kocasınlar inş..:))
resimleri bekliyoruz tabikine:))
Nefincim resimlere bakacaktım. sanırım arkadaş listen görebiliyor.. gönderdim arkadaşlık teklifi kabul edersen bakmak isterim:))
Nimet'cim Allah rahmet eylesin..
kötü bir vesile olmuş ama Nil'ide görmüşsün sevindim cnm..
Bak sen kuzuya demek eziyet ediyor kediye..
öpüyorum çok kuzunu.. bıde hafif hafif ısırıyorum butlarından:))
dream sen nasılsın bugün cnm.. Zeynom nasıl..
öpüyorum ikinizide..
evet cnm maalesef oldu işte hayırlısısağol canım teşekkürler allah razı olsun.
allah allah 9 kattadamı rutubet var yaaaaaa iş çıktı desen sana şimdi yeni evlerde bile var canım sıfır dairelerde oluyor kolaylıklar diliyorum canım
merhaba cnm sen nasılsın?Merhaba hanımlar
Bebekleriniz ve annişleri nasıllar bakalım:uhm::uhm::uhm:
herkese güzel bir gün diliyorum:1hug:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
evet cnm bizde öyle dedik aslında yenimahalleden istiyordum ama en kötü ev 200.000 den başlıyor sıfırdan başladık sonuçta orasıda fena değil site içi dedik ödememiz bitince buradan alırız bitanede :))))kadiscim allah mesut bahtiyar etsin canım...
resimleri en acelesinden bakliyoruz..
ayşegüülcüm..kendi evin olsunda uzak olsun bende bekarken elvankentte oturuyordum ablamlar teyzemler hala orda..
belki ordan komşu oluruz canikim
sağol balım nerelerdesin sen ben yokum hadi iş güç sen nerdesin çocuklar nasıl?selammmmm tüm güzel anneler iyi bir hafta diliyorum
ebrarmı hastaymış çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah...
kadiş kimin düğünü vardı kıs kıyafet felan eklemiştim görmüştüm ama hayırlı uğurlu olsun canım allah bir yastıkta kocatsın ve mutlulukları daim olsun
nimoooo kötü bir vesile ilede olsa güzel zaman geçirmişin kuzunla cadı ya baksan hem hareketli hem korkusuz çok dikkat ister bu sıpa ayrıca şu annenin mırın kırın olayı var ya insan çok kötü durumda kalıyor ya diğerinin ağzına laf vermek istemiyor insan için içinde kaynıyor ne diyemki diyecek lafım olsa önce kendiminkine söylerim.....
alişimin anasııııı evmi alıyonus kızzzz hayırlı uğurlu olsun canemmmmm rabbim ödeme kolaylığı versin güle güle güzel günlerde oturun inşallah canımmmm alişimide öpüyorum
geldim işte zehra garusuuuuu nabıyın yafrimmm kuzulara ne alemde öpüyorum hepinizi yelizcim nasılsın canım denomuzun fotolarını bende görmeyi çok isterim.... öpücüklerrrr
diğer tüm arkadaşlar kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
kızalr takıdan bir poz koyuyorum telefon çekimi olduğu için çok net olmayabilir foto. mak. çekilenlerden albüme ekliycem kısa sürede
canım kızım bu perşembe ALLAH'ın izniyle 6 ayını bitircek ayyy :))) canım kızıma akdeniz ateşi hastalı tanısı kondu üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?