Bebeklerimiz ve Biz

Haziran 23 den Temmuz 3 e kadar k.walidem görümcemle beraber tatile gidiyorlar izmire.
2 hafta yoklar, şimdiden kara kara düşünür oldum. ızmire zaten göndermemde, annemde karşıda
Off içim daraldı o günü düşündükçe.

günaydın kızlar.bende çok yoğunum bugün...

yelizcim daraltma için..rabbim bi ferahlık verir...
hepimizde var aynı dert...
benim kaynana da okullar kapanır kapanmaz gidiyor ..
ben ofise getireceğim ruzeyi idare edeceğiz..
senin öyle bi şansın yok mu canım..

yelizcim daratlmaiçini bee, 2 hafta annen idare edemezmi, yada 2 hafat anneciğine söyle gelsin kalsın yanınızda. yada 2 hafat sen gidicen kalıcan annenin yanında.

bnede aynı durumdayım kızlar haziranın 3.haftası kayınvalidemler tatile çıkıyor ,annemi çağıracaktım abim geliyor yurtdışından.mecbur balıkesire göndericem benim kuzuyu

Herkesde aynı dert desenize, k.walidemi görümcem götürüyor oda böyle bir fırsatı değerlendirmek istiyor
haliyle, hakkı neticede ona bişey diyememde. Bilmiyorum yaa, annemde kısa süreli dayımın işleri yoğun diye onlara yardım ediyor, Annem gelemez o sebeplen, bende akşamları gidemem yol uzun ben anadolu o avrupa yakasında, şirkete getiremem 2 hafta çünkü, 1-2 gün değil artı onun için hiç uygun bir ortam değil. Kaldım arada.

betülcüm sende sıkılma beee.ne kadar tatil yapacaklar?
bizimkiler geleli kaç gün oldu gene kayınavlideciğim başladı söylenmeleree, yok öyle yok böyle diye tavır yapmaya başladı gene, sanki benim yüzümden geldiler buraya. annemlerede çok kızgınım ama kardeşim 6 haziranda gelecek 15 gün mezuniyet törenine kadar ben bakayım abla dedi. valla ne kadar kızgın olsamda 15 gün gelsin baksın kardeşim. 15 hiç değilse kayınvalidemlerde biraz kafa dnler özlerler, 15 gün nerey gidiyorsa gitsin. resmen kafayı sıyırıyorum her akşam.yok oram ağrıyo yok buram yok param yok yok bilmemne. gelmeleri bi dert gitmeleri bi dert. ah ulen ahhhhhhh

amaniinnn herkeste aynı dert..halimize bak...

ruze ofisi birbirne katıyor gerçekten...
ama kuzumu o kenelerin dolu olduğu,telefonun bile olmadığı köye göndermektense ofisi birbirine katmasına razıyım..napiim..idare etsinler...

kapatırım odamın kapısını takırız öyle..arada birde dolaştırırım..yapcak bişey yok..
kadının hakkı gitme diyemem...

annemden zaten hayır yok...

ahh yelizcim ah...
bizim kızlardan sana yakın evde olan kim var...ona bırak dermişim...

Buradaki anneler genelde calısan anne galiba
Benim annemde kızkardesimin kızına bakıyo
3 gün bana geldi kızkardesimde kızıda perişan oldular
Bir yandan annemede zor geliyo bir yastan sonra bakıcı baksa güvenemiyosun herkese
Allah yardımcınız olsun gercekten zor

günaydın kızlar
hepinizde benzer dertler var üzüldüm.en uygun çözümü bulursunuz ,nşallah bebişler için...

biz bu sabah 6 da kalktık.kahvaltımızı yapar yapmaz 7:30 gibi parka götürttürdü kendini.2 saatten fazla durduk zar zor geldi eve.banyosunu yaptırdım.meyvesini yedi uyudu zillim

selam kızlarrrrrrrrrrr.bizde saat 6 gibi kalktık işlerimi yaptım saat 8 biz çarşıdayız kimsecikler yokkk
dükkanların açılmasını bekledik naz hanıma sandalet alıyım dedim o şişko ayaklarına bulamadım
üstlerden olmuyor birtürlü napcaz bu yaz bakalım
gezmediğim ayakkabıcı kalmadı üstlerden olan büyük geldi ayağına tam olan üstten sıktı
ezgiye ayyakkabı aldım gezindik geldik

nimet bizimkilerin tatili uzun sürer güzel gezerler valla.gezsinler birşey değil de zor durumda kalacağız.herhalde thaziran temmuz gibi bizim kızı göndereceğim başka çare yok.kimsem yokki başka.
çalışan annelerin dertleri hep aynı napalım Allah sağlık versin kuzularımıza da geçecek bir şekilde bugünler

ahh kızlar allah yardımcınız olsun çalışan anne olmak zor gerçekten
yaz geliyor kayınvalideler anneler taile gidiyor bebeler kalıyor ortada
çok zor bir durum .

Günaydın semihacım, bak sen berra ya yaa, gözlerini açar açmaz park diyorlar.

Günaydın tombiş papatyanın annesi, demek olmuyor hiç bir ayakkabı, ne yapacaksın peki.???

neyse ben kaçar bulaşıklarım var az onları yıkıyayım sonra ezgiyi okula hazırlıyıcam
okula götürücem ordan arkadaşa kahve içmeye gidicem
öpüyorum hepinizii.

yarın okulumuzun düzenlediği piknik ver oraya gidicez
giderken elmalı kurabiyeyle pohça yapmayı düşünüyorum
birde sarma sarmıştım buzlukta onuda pişirir götürürüm
başka ne yapabilirim fikri olan varmı kızlarrr

semihacım sen bilirsin orhangazide nadır var oraya gidicez çok güzel piknik alanı

ekinnazım demek papatyanın ayakları tombiş ısırırım o ayaklarını ben onun. ee ne yapacaksın şimdi bakem...

ezgide güle güle giysin ayakkabılarını.

Senelik iznim olsaydı o tarihe denk getirirdim ama maalesef yok. Dayımın eşi var denizi çok seviyor,
ama bana gel bak diyemem onunda bir ailesi var neticede.
Gün doğmadan neler dopar diyerek ümitle beklicem ben.

Hepimiz için uygun bir çözüm bulunur inşallah.

Günaydın semihacım, bak sen berra ya yaa, gözlerini açar açmaz park diyorlar.

Günaydın tombiş papatyanın annesi, demek olmuyor hiç bir ayakkabı, ne yapacaksın peki.???

cidiid canım olmuyor kapalı ayakkabı oluyor da açık istiyorum sandelet tipi
ama malesef olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…