- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.881
olmuyor canım artık kapalı türü ayakkabı bakıcamekinnazım demek papatyanın ayakları tombiş ısırırım o ayaklarını ben onun. ee ne yapacaksın şimdi bakem...
ezgide güle güle giysin ayakkabılarını.
Senelik iznim olsaydı o tarihe denk getirirdim ama maalesef yok. Dayımın eşi var denizi çok seviyor,
ama bana gel bak diyemem onunda bir ailesi var neticede.
Gün doğmadan neler dopar diyerek ümitle beklicem ben.
Hepimiz için uygun bir çözüm bulunur inşallah.
nazı götürmüycem canım babası bakacak 2 çocukla ilgilenmek zor olur dedi eşimdemek gezeceksiniz zeynep hanım gez bakalım naz hanım bayram yapsın.
canım ben o dediğin yere gitmedim hiç.orasımıdır bilmiyorum ama geçen sene annemler gitmişti o tarafa çok güzel olduğunu söylemişlerdi.
ısır teyzesi ısır senin yerine ben ısırayım hattaaekincim maşşallah onun o tombik ayaklarına ısısrıım ben onları yaa
semiha bizim kızda park delisi ya .
onlardan bakrım canım ama bulamadım 30 no dan yukarı vardıZeynepcim çırtlı sandeletlere baktınmı? istediğin gibi ayar yapabiliryorsun onlara.!!
maalesefff çalışan anneyede, çalışan annenin çocuğunada, kayınvalidesinede annesine zor zorrrrrrrrrrrrrrr.
gönül isterdiki çocuklarımıza biz bakalım. eğiitmleri disiplinleri bir elden olsun. yavrularımız, annelerinin sevgisini doya doya alsın. kendine güvenli, sevgi dolu, huzurlu çocukalr olsun. şartlarrr, şartlar. bizi zorlayan, bazen syan ettiren şartlar.
herkes kendine göre haklı bu düzende, kızsakta , içimiz parçalansada, herkes kendine göre haklı. en çok yıpranan ordan oraya sürüklenen bazen 2 bazen 3-4 evde yaşayan çocuklar.
sabah gözlerim doldu sabaın altısı gözleri mağmur mamur bakıyor, belki annesinin koynuna girse biraz daha uyuyacak. ama apar topar giydiirp sabahın 6 sında babasının elini tutup doğru 2, evine babaanneye yollanan bir bebe. akşam olunca kapı çalınanca özlemle beklediği anne baba sonra gene apar topar yolalra düşüp uyukluya uyuklaya yürünen yol.sonra yoruluncada babanın yada annenin omuznda düşen bir baş. yavrumun kaderi böylymiş, inaşallah bunları hatırlayıpda benden bir gün nefret etmez. genede bir o kadar sevgi dolu genede güzelliklerle dolu bir ruh. hepsi birer melek. ağlıcam şimdi yaaaa
Zehra canım, sabun koy göğsüne, doluluğu alıyor, sütü çekiyo. Arkadaşım söyledi, hadi deneyim dedim, incecik kestim sabunu, koydumi işe yaradı.
hadi bakalım zehra
allah yardımcın olsun
atlatacaksiniz emin ol
cayıpta gogsunde bekleyen sutu de sakın werme cnm
berra iyileşti tenzile bu hafta müsaitim olabilir..))).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?