- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.901
Günaydınnnnn lar güzel bir gün olsunn herkeslere
zehracım başarılar canımmm kararlı olll gögüslerin içinde ilerde antibyorik kullanki kurutsun canımm yksa allah korusun ilerde sertleşiyor gerçi sen tecrübelisin bilirsin amma
o arkadaşının yaşanıtısı modernızım deil sadizm..bence söyle aynen o arkadaşınada..içinde sevgi olan biri bu şekilde yavrusunu ihmal edemezki..dogurmakla ana olunmıcağını dogurunca anladım....yazıklar olsun dıyorum...kımılerı sırfzevk için,sosyal ortam ıhtıyacından işe gidiyo..daha bakımlı olmaya,onla bunla bence flört etmeye bahane oluyo iş...öylesinede ciddi gıcığım....bu ruhsuzluk,bu kalpsızlık gitgide artıyo..değerlerini yitirmiş bi toplmumolma yolundayız..evlılıkler sarsıntıda....allah cümlemıze iyilik ve vicdan versin.
günaydınnnn herkese güzel bir gün diliyorummm
Haziran 23 den Temmuz 3 e kadar k.walidem görümcemle beraber tatile gidiyorlar izmire.
2 hafta yoklar, şimdiden kara kara düşünür oldum. İzmire zaten göndermemde, annemde karşıda
Off içim daraldı o günü düşündükçe.
bnede aynı durumdayım kızlar haziranın 3.haftası kayınvalidemler tatile çıkıyor ,annemi çağıracaktım abim geliyor yurtdışından.mecbur balıkesire göndericem benim kuzuyu
demek bursalı hanımlar buluşuyor.......................................
vışşşşşşşşşş kıskandı bizi bu garularrrnaniknanik bılışma yapaceklermişşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım bılışmayan böle olsun-tatlicadiarzu-
cnm bu arkadaş galiba nimetin bahsettiği kişiler için böle konuşmuşbu ne şimdi ben hiç bir şey anlamadım,:uhm:
cnm bu arkadaş galiba nimetin bahsettiği kişiler için böle konuşmuş
bende önce ni,metin yazısı okumadan kıza verdim eksi repiii
sende gel yavruummmm...şaka bir yana gelebilsen keşke...
buluşcaz kısmetse dream.ksıkandık ya fena mı oluyor tanışıp kaynaşıp koklaşıyoruz yani...haziranda istanbula geliyorum tam tarih belli değil ama oraya gelmişken sizlerlede buluşmak isteriiimm..
İyide nimetin yazdığı yazılar kendiyle alakalı başkasından bahsetmiyorki.?
Bir arkadaşım var, sürekli konuştuğum görüştüğüm. oh burda açtım içime beeee. söyleyemiyorum söyleyemiyorum daraldım darlalalr geliyor.
cnm tarih belli olsaydı yapardık bi muhabbet olayııalkisalkisalkis
ama okullar kapanınca 10 gün falan memlekee gidicem kayınvalidemin yanına
çocukları çok özlemiş
ama ben burda olursam evvel allah yaparız bi organizasyon:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?