Bebeklerimiz ve Biz

yok cnm cidden unuttum hatırlamıyorum emirde böle zorlanmamıştım kiii
ne antibiyotiği acaba:uhm:

bu ne şimdi ben hiç bir şey anlamadım,:uhm:

günaydınnnn herkese güzel bir gün diliyorummm

günaydın bi denemmŞeniz, nirdesinn haniiiiiiiiiişakkıdı

bnede aynı durumdayım kızlar haziranın 3.haftası kayınvalidemler tatile çıkıyor ,annemi çağıracaktım abim geliyor yurtdışından.mecbur balıkesire göndericem benim kuzuyu

kızlar rabbim ikinizinde yardımcısı olsun, eminim zor olucak kızlar içinde sizin içinde
allah bundan uzun ayrılık yaşatmasın:Saruboceq:
kızlar göndersenizde kuzunuzu önce allaha sonra kayınvalidenize emanet edin canlarım
şu a bi gerçek ki ne kadar kızsak da söylensekte kayınvalideler torunlarına iyi bakıyo
yeri geliyo kendi öz annemiz o kadar ilgilenemiyo
benim için öle , kayınvalidem annemden daha içten, daha ilgili
annem sever ama çok sıkıntıya gelemez, içi daralıyoo bakamaz yani çöle uzun süree

demek bursalı hanımlar buluşuyor.......................................

sende gel yavruummmm...şaka bir yana gelebilsen keşke...

buluşcaz kısmetse dream.ksıkandık ya fena mı oluyor tanışıp kaynaşıp koklaşıyoruz yani...haziranda istanbula geliyorum tam tarih belli değil ama oraya gelmişken sizlerlede buluşmak isteriiimm..

merhaba toıpiğimizi dert basmışşşşş

nimetcim yaaa gözlerim doldu niy böle yapıyorsun canım yaaa yelizin dediği gibi keyfimizden değil bir amaç için çalışıyos kimimiz ev almak için kimizi kredi borcu için kimizide geçim için sonuçta çocuklarımızın eleceği bizim elimizde değilmi öle böle büyüycekler tabiki bir annenin çocuğunu göz önünde büyütmesi kadar güzel bişey olamaz yeri geliyor bende kendimi eksik hissediyorum yazdayı istediğim gibi yetiştiremiyorum ilklerine şahit olamıyorum her nekadar annemde baksada içim rahat ama bir annenin bakmasıyla arasında fark var

allahım dermansız dert vermesi kimseye inş. belki belli bir süre böle gidicek ama çocuğumuzda şimdi olmasa bile bunu ilerde anlayabilecek döneme gelicek

sabahları benim peşimde nasıl dolanıyor bıraktığım zamanlarda kimi gün ağlıyor peşimden gelmek istiyor akşamları geliş saatimi artık okadar iyi biliyorki biraz geçtimi ağlamaya başlıyor

rabbim hakkımızda hayırlısını versin

cnm tarih belli olsaydı yapardık bi muhabbet olayııalkisalkisalkis
ama okullar kapanınca 10 gün falan memlekee gidicem kayınvalidemin yanına
çocukları çok özlemiş
ama ben burda olursam evvel allah yaparız bi organizasyon:sm_cool:

yeliz nimet bi arkadaşından bahsetmiş ona kızdığını sürekli gezip tozduğunu çocuğu ile ilgilenmediğini yazmış.onunla ilgili böyle bir yorum yapılmış kanımca

zehracım ilerde gögüslerinde beze oluışmasın diye diyorum antibyotik kurutur diyorum yada doktora sorarsın o söler zaten

Bir arkadaşım var, sürekli konuştuğum görüştüğüm. oh burda açtım içime beeee. söyleyemiyorum söyleyemiyorum daraldım darlalalr geliyor.

Bence o arkadaşın ve eşi, sadece o çocuğun biyolojik anne-babası,
içim sızladı,çok üzüldüm.Benim gördüğüm,bana öğretilen bu değil.
Anne baba tabiki demen gibi kendine vakit arıyacak,bu bu olmamalı bu şekilde olmamalı. .Bunların yaptıklarını çoğu bekarlar bile yapmıyor.
Diyecek söz bulamıyorum. çok üzüldüm o çocuk için.

sağol zehracım.tarih tam belli dğeil.görümcemin eşi tatbikata gideckmiş.ondan tarih bekliyoruz.

semihacım bak sen sarı papatyaya demek sabah sabah paaak heee

zeynepcim ben o sarı cadının tombul ayaklarını ısırırım heeee
ezgide ayakkabılarını iyi günlerde giysin canımmm

yelizcim elifcim betülsüm nimetcim sizlerede inş. bir çare bulunur gün doğrmadan neler doğar

zehra memeyi bırakma ne aşamada canımmm zeyno mem istiyormu hala:)))))

darısı başıma inş. bende ay başında başlıycam bakalım
yeter 2 yaşı geliyor artık akşam gelinliği verdik yolda kucağıma talıyor elini göğsüme sokuyor cadı meme istiyor yolun ortasında meme nerden geliyor aklına bu cadının anlamıyorum sadece akşam hee gündüz zaten görmüyor gecede kalkmıyor memeye kolay olması gerek benim için ama :))))

Ya benimkine ne demeli 1 seneyi geçti meme olayı biteli, k.peder enişte yabancı dinlemeden
işten geliyorum direk gözler orda, hele birde açık yaka giyinmişsem, eyvah ellerini hemen sokmaya çalışıyor anna öpücem lütfen diyor, emme değilde öpmeyi çok istiyor, görünce gözleri parlıyor,cici yapıp başını koyuyor
delii kıs yaaa, :):)::)

kadiş ağlaya sızlaya uyudu işte akşam sorma
baba baba diyerek ağlıyo süreklii
benden umudu kesti cadı vermeyinceee
eşimde diyoki ziyan ediyosun sütleri boş yere , akıyo
verde ağlatma çocuğu , 2 yaşına kadar emsin ne olcak diyoo
ama o zaman daha zor olacak bıraktırması
bu seferde emzik verdik en son çare
emzikle uyuyo
normalde hiç almazdı ısırır bırakırdı şimdi emiyo
neyse sütten keseyime emzikten de keseriz inşallahh

nefin sen ne zaman bıraktırdın emmeyi, zor oldumu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…