Bebeklerimiz ve Biz

hoşgeldin nimo.hoşgeldin yeliz...

bende seyrediyorum o diziyi..evet yelizciğimin dediği gibi face dede yayıylıyor..ama ben hepsini paylaşmaya çekiniyorum..

bizim tatil planımız var bakalım.. o kadar sıkışıklığın içinde biriktirdik tatil parasını..bu sene çok sıkjıntı çektik bi tatili hakettik..
gittiğiniz bildiğiniz güzel bi otel var mı tavsiye edebileceğiniz ve çocuk bakıcısı olan...

nimo kıs ben balayına ayvalık a gittim de deniz buz gibiydi donmuştuk..
bi de rüzgar bide rüzgar.kumlar insanın yüzüne yüzüne çarpıyordu

evet canım ben geçen sene onlardan almıştım
çok rahat oluyoo little swimmers dı galiba huggies in...

edalarda ayarlamaya çalışıyo..yıllık izin denk gelirse beraber gideceğiz yine tatileee

bu sene bana da tatil yok ilk senem dolmadıya kocamla kızım giderler artık.geçen sene huggiesten almıştım nimet ben fena değil.,
bu tabuyu her okuyuşumda gülüyorum yahu.

aaa hadi yaa elificm biz gititğimzide rüzgarlı değildi. hatat ben ayvalığa daha doğrusu sarımsaklıya bir kaç defa gitmişimdir.

çocuk için çok ideal geliyro bana. çünkü kum ve birden yükselmiyor su.
aslında kocişi ikna etsem ayvalık sarımsaklıda olivera otel var. hem herşey dahil hem 12taksit hemde çocuk için rahat bi yer.

çocuk için birde didimi öneriyorlar, arkadaşım gitti geçen sene
fazla rüzgarı falan yokmuş. çok sığmış denizi falan.

akdeniz tarafına çok gitmek istemem çünkü çok sıcak oluyor bu veletlerden başıma ne geleceği belli olmaz allah koruusn sıcakatan midelerideçok fena oluyor çünkü

arkadaşım marmariste bi butik otele gitmişti çok memnun kaldı adı neydi yaa limonlubişeydi he nanelimonpansiyon.com.tr

he param çok dersen voyage en uygun seçenek bence, voyage sorguna direkt atlarım meselaaa

Huzurlu bir tatil için; Nane-Limon Pansiyon...
Eğer büyük şehirde yaşıyorsanız, siz de birçok insan gibi, küçük, sakin, gürültüden uzak yerlerin hayalini kuruyorsunuz demektir. Tatil demek sizin için huzur, dinginlik ve belki de birazcık miskinlik demekse eğer, size özel ve güzel bir tavsiyemiz var; Nane-Limon Pansiyon…Güney Ege’de küçük bir balıkçı köyünde, Marmaris’ten 38 km sonra Selimiye Köyü’ndeki küçük bir pansiyondan bahsediyoruz… Ağaçların gölgesinde, denizin hemen kenarında, kendine ait iskelesinde geçireceğiniz bir tatil… 2005 yılından beri hizmet veren Nane-Limon şimdiden kemikleşmiş müşterilere sahip… Bahçesinde kendiliğinden yetişen naneler ve limon ağaçlarından almış ismini. 6 odası var sadece. Yani sessizliğinin sesinin yanında sadece kendiniz ve sevdiklerinizle baş başa olabilmeniz için en güzel ortam yaratılmış…

Peki Nane-Limon’da neler yapabilirsiniz? Sabahtan akşama kadar iskelede uzanıp güneşin tadını çıkarabilir, bunaldığınızda ağaç altındaki hamakta şekerleme yapabilirsiniz. Marmaris ve çevresindeki tarihi güzellikleri

bilmiyorum uyarmı??? milliyetin yazısıııı. elif

Slmmm nimo gelmiş neşe getirmiş sabah sabah topiğeee

ahhhh tatil demeyin bana bir balayına bile gidemedimmmmm görümcemin yüzünden hep içimde kaldııııı
şöle bir güzel bir tatil yapıp dinlenmek ((((((

bu sene iznizimiz olursa bizde gitmek istiyoruz bir yerlere inş....

bu arada kardeşimle gelinimiz alanyaya gitmişlerdi dilek havuzdan mikrop kapmış alerji olmuş geceyi hastanede geçirmişler vücudu kızarmış ve morarmış serum vermişler hastanede neyseki şuan iyi durumu alllahtan

Didim gerçekten güzel deniz 4 aylıkken gitti, sığ ve denizi çok temiz marmaris e balayına gittik biz, ama çok soğuktu denizi girememiştik.

Hee ist. yakın için denizi müthiş sığ ve temiz olan kefken var süper şirin bir yer, ben çok beğendim.
Hatta yazlıklara bile baktık ordan o kadar güzel.

çocukalrla gidilebilecek bir sergi

Yalvaç Ural’dan oyuncak sergisi
Yalvaç Ural’ın oyuncak koleksiyonu Rahmi M. Koç Müzesi Fenerbahçe Vapuru’nda 14 Haziran’a kadar sergilenecek. Bu sergiyi ziyaret edenler, oyuncakların öyküsünü ‘Çocukların Yalvaç Abisi’nden dinleme şansına sahip olacakÇocuk edebiyatının usta kalemi, gazeteci Yalvaç Ural’ın, oyuncak koleksiyonu Rahmi M. Koç Müzesi’ndeki Fenerbahçe Vapuru’nda ziyarete açıldı. Birçok davetlinin katıldığı koteyl sonrası Halit Kıvanç, Müjdat Gezen ve Hasan Kaçan’la birlikte kurdele kesen Ural, misafirlerine sergisini gezdirdi.

Özel bir seçki
Ural’ın koleksiyonundan özel bir seçkiyi meraklılarına sunan “Yalvaç Ural Teneke Oyuncaklar Sergisi’ 14 Haziran’a kadar gezilebilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…