Bebeklerimiz ve Biz

kadişçim geçmiş olsun yafri gelininzie yapmışlardır bacım hele denizlere neler meler yapıyorlar .....

Sorma canım sorma, Soktu bizi moda kim çıkaracak bilmem :)
Sen tatilin göbeğindesin be canım.
Biz iyiyiz siz nasılsınız.????

nimo saol bebebğim şu lykia world ü çok beğendim..bide fiyatlara bakayım...
aynur hoşgeldin balımmm
biz iyiyiz bacım sen nasılsın?oğluşlar nasıl

kadişçim geçmiş olsun yafri gelininzie yapmışlardır bacım hele denizlere neler meler yapıyorlar .....

sağolun kızlarrrrrr teşekkürler:1hug:

Sorma canım sorma, Soktu bizi moda kim çıkaracak bilmem :)
Sen tatilin göbeğindesin be canım.
Biz iyiyiz siz nasılsınız.????
zaten en kötüsüde o ya canım göbeğinde olupta evde pineklemek.... bizim bu ekonimik durumlala kuşadası güzelçamlıdan başka bir yerde tatil yapmamız mümkün gözükmüyor..... bende isterim farklı yerlere gitmeyi ama bu yıl ve önümüzdeki yıl zor biraz...:1no2: güzelçamlı ya da haksızlık etmeyeyim bu arada alkisalkisalkis
nimo saol bebebğim şu lykia world ü çok beğendim..bide fiyatlara bakayım...
aynur hoşgeldin balımmm
biz iyiyiz bacım sen nasılsın?oğluşlar nasıl

hoşbulduk balım sen nasılsın iyiyiz biz çok şükür ruzişim nasıl mercimeğim benim..:asigim:

aynurcum hış geldin bebeğim nasılsın kuzular nasıllar çok boşluyon he buralarııı

iyiyim kadişim sen nasılsın canem vallahi bir koptumum eskisi gibi olmuyor bir türlü hele bahar gelince ben iyice bir tozuttum... hoş görün olar böyle aradaaaaaa.... yezdam nasıl canım iyidir inşallah

iyiyim kadişim sen nasılsın canem vallahi bir koptumum eskisi gibi olmuyor bir türlü hele bahar gelince ben iyice bir tozuttum... hoş görün olar böyle aradaaaaaa.... yezdam nasıl canım iyidir inşallah

peki öyle olsunnnnn sengözlerimebaksanab

iyi şükür teyzesi biraz mızmız biraz iyi gidiyor iştahsız bugünlerde biraz dünde gittim sesinde kısılma varr boğazlarımı ağrıyor acaba konuşurken sesi bir tuhaf çıkıyor fisfisfis

kıs aynurum ne güzel gidecek bi yerin var..ayrıca merak ettim güzel çamlıyı..
güzel yermi denizi nasıl:???
güzel oteller var mı anlet bakem..ben yemek yiyip geleyim hemen okurum bidenemmm..
ayrıca mercimeğin iyi teyzesi..
çok cadı çokkk

Gidersiniz canım hiç canınızı sıkmayın, busene bittimi ekon.krizde bitecek.

Selam kızlar...
Dün kociş izinliydi attık kendimizi sokaklara. Son son arabanın tadını çıkartıyoruz kısmetse satıp kurtulacağız. ınşallah tez zamanda uygun bir alıcısı çıkarda kurtuluruz bu dertden.
Gerilerden okuya okuya geldim. Tatil sevdasında herkes benimde çok gidesim var ama iremle tek başıma göze alamıyorum. Bakalım hiçde belli olmaz çok bunalırsak 3-4 günlüğüne yakın biryerlere atarız kendimizi... Hayırlısı artık.
ırem daha iyi hafif hafif burnu alıyor sadece ama iştahsızlığı devam. Bir lokma yemeği bir saatde yediriyorum.

sevilicm bitanem, geçmiş olsun, olsun geçicidir inaşllah iştahsızlık.
aaa arabayı mı satıyorsunuz, bi yandan iyi bi yandan kötü olmuş. en azından sizden çok başkaları kullanmaz arabayı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…