- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.061
ohh...ne güzel valla elimde bi katalog bakıp duruyorum
biz geçen yık edalarla erdek te bi pansyona gittik...
ama çocuklar ve yemek derdi bizi gerdi rahat edemedik o yüzden bu yıl daha iyi bişiler istiyoruz bakalım..
didimede hamileyken bir günlüğüne gitmiştik..izmirden...
küçük bi yer gibi aklımda kalmış..ama dediğin gibi nimo denzii süper..
bizde sarımsaklı da balayı yapmıştık..çok güzel geçmişti...zaten ilk defa o kadar soğuk olmuş oralarda o da bize denk geldi
kadiscim gelininze geçmiş olsun cnm
ben baalyına giderken beni sıkı sıkı tembihlemişlerdi.mikrop kapmaya bünye düğünden sonra çok müsait oluyormuş.malum nedenden dolayı..
o yüzden havuza girmemiştim denizede 1-2 kere..
kadişçim geçmiş olsun yafri gelininzie yapmışlardır bacım hele denizlere neler meler yapıyorlar .....
zaten en kötüsüde o ya canım göbeğinde olupta evde pineklemek.... bizim bu ekonimik durumlala kuşadası güzelçamlıdan başka bir yerde tatil yapmamız mümkün gözükmüyor..... bende isterim farklı yerlere gitmeyi ama bu yıl ve önümüzdeki yıl zor biraz...:1no2: güzelçamlı ya da haksızlık etmeyeyim bu arada alkisalkisalkisSorma canım sorma, Soktu bizi moda kim çıkaracak bilmem :)
Sen tatilin göbeğindesin be canım.
Biz iyiyiz siz nasılsınız.????
nimo saol bebebğim şu lykia world ü çok beğendim..bide fiyatlara bakayım...
aynur hoşgeldin balımmm
biz iyiyiz bacım sen nasılsın?oğluşlar nasıl
aynurcum hış geldin bebeğim nasılsın kuzular nasıllar çok boşluyon he buralarııı
iyiyim kadişim sen nasılsın canem vallahi bir koptumum eskisi gibi olmuyor bir türlü hele bahar gelince ben iyice bir tozuttum... hoş görün olar böyle aradaaaaaa.... yezdam nasıl canım iyidir inşallah
zaten en kötüsüde o ya canım göbeğinde olupta evde pineklemek.... bizim bu ekonimik durumlala kuşadası güzelçamlıdan başka bir yerde tatil yapmamız mümkün gözükmüyor..... bende isterim farklı yerlere gitmeyi ama bu yıl ve önümüzdeki yıl zor biraz...:1no2: güzelçamlı ya da haksızlık etmeyeyim bu arada alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?