- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.981
sizin bebişler büyük maaşallah serra 'mdan ben en az 4 ay daha emzirmeyi istiyorum bakalım kısmet
onun yerine nescafe içiyorsak bile alalım sütümüzü süt katıp içelim içine, ve nestle ürünlerinide kullanmamaya dikkate ederim ben.
maşallh ardaya ne çok süt içiyomuş kıss öle
yok be gülüm benimki 1 çay bardağını zor içiyo 2 satte
dün gece daha çok baba diye ağladııı
benden umudu kesince anladı tabi vermeyeceğimi
ama öle bi sarılışı vardı ki görmeniz gerek
nasıl yapışıyo bana
sanki mememyi kestin ama beni bırakma der gibisenağlama
Selam derya biz iyiyiz sizde iyisinizdir inşallah.?
Bu arada kişisel rutben beni gülümsetti, çok orjinal :):):):)))))))))
teşekkür ederim canım iyiyim napim diş ağrısı çekiyorum... senin rütben kadar güzel olmasada... beğendiğine sevindim hihoyyyt
Ahh çok geçmiş olsun canım.
ewet rutbelerimiz çok orjinal :):):):)
Berra ya geçmiş olsun tatlım..
Acil şifalar..
dün bir arkadaşım geldi kahve içmeye..
yakın zamanda kum dökmüş..
dr.u nescafeninde içinde bulunduğu bir çok şeyi yasaklamış..
yani nescafenin fazlası kum yapıyormuşş..
çok şaşırdım paylaşmak istedim..
benim gibi tiryakisiysen, aklında bulunsun cnm..
Bende ilk defa duyuyorum Zeynep, ben günde bir nes,bir türk kahvesi içiyorum.
Daha çok fazlasının selülit yaptığını biliyorum hepimiz gibi.
Aklımızda bulunsun çok içenleri uyayırırız.
selam kızlarrr, okuldan geldim çokk yorgunum, çokta uykum var, ama uyumak ne mümkün, akşam yemeğine bir öğrencime davetliyim, en azından o saate kadar dinlebilirim
zehra zeynebim emziğe mi başladı, demek sonradan da alışabiliyorlar ha, arda ağzına almıyor, emzik yerine beni kullanıyor zati
monpetitcim çok geçmiş olsun tatlım, diş çıkarırken hastalık daha bir ağır seyrediyor
nescafeden konuşmuşsunuz, belki biliyosunuzdur ben küçük bir tarif vereyim, capucino gibi oluyor
fincana kahve ve şekeri koyduktan sonra, iki çay kaşığı kadar su ekleyin, bir süre çırpın, rengi krem oluyo harika bir kıvamı oluyor, sonra yavaş yavaş sıcak suyu ekleyin, bir köpüyor ki, harika, tadı da çok güzel oluyor, okulda öğle araları az çırpmıyorduk, şimdi daha çok türk kahvesi içiyoruz, arzum telvenin kahvesi harika oluyor...
yaaa içmeyiz bizde ne yapalım nestle ürünleri kullanmamaya bende dikkat ediyorumşekersiz olmuyor canım, şeker köpürtüyor aynı şekilde bizimde bulgaristanlı ablamız öğretmişti, onlar çırpıyor biz içiyorduk
bu arad nescafe ve coffemate a gelirsek
neden mi kum yapıyor
bir nescafe ve bu süt ozlarının içinde mallesef bildiniğiniz melamin var yani, hani tabağı vardır melamin tabak deriz işte onun tozu vardır, hatta çinde bebek mamalarında da vardır. yapılan araştırmalar sonrası melamin bulunduran bebek maması kulalnan bebklerde böbrek yetmezliği teşhislerinin arttığı görülmüş
meselaa ben kaliteciyim ve bu sebeple bir çok tetkikçiyle karşılaşırım ve hiç biri asla ve asla süt tozu kullanmaz, nescafe bile olsa sade içerler,mümkünse türk kahvesi yada çay içerler. neden diye sordum haliyle onlar iş gereği bir çok fabrikayı geziyorlar, hiyjen şartlarını, üretim şartlarını denetliyorlar, ve kendi gözleri ile gördükleri için kullanmıyorlar. pepsi ürünlerinide asla kullanmazlar
bilgilerinize arkadaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?