Bebeklerimiz ve Biz

herkese selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım ... umarım keyifler yerindedir.. bende kendimle bi küs bi barışık sürünüyoruz işte...
umarım hasta olan bebiş falan yoktur herkes mutlu ve huzurludur..ben bi konu açtım öylesine yani içimden geldi bakmak isterseniz bakın haa
öpüyorum hepinizide...
dünürüm sana özellik le merhaba...
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-fotograflar/283234-cocuklar-masumdur.html

ay kıyamam ben ona, bu geceyi de atlattı mı daha istemez, ama çok güzel sabrettin 20 . ayına kadar tatlım, arda da 18 aylıkken bırakmış olacak

kadişimmmm, ben kısa bir süre sonra bıraktıracağım tatlım, okulun kapanamasını bekliyorum...

Git uzan tabi cnm, bizde çıkıcaz az sonra, :)
öpüyorum seni ve güzel kızını Allah'ın izniyle kazasız belasız atlatacaksın bu mevzuyu.Ben inanıyorum
Zeynomada güveniyorum.

Bende ilk defa duyuyorum Zeynep, ben günde bir nes,bir türk kahvesi içiyorum.
Daha çok fazlasının selülit yaptığını biliyorum hepimiz gibi.
Aklımızda bulunsun çok içenleri uyayırırız.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
yaa bende alışkanlık oldu ebrar öğlden sonra uyuyunca bir fincan nescafe içmezsem bir eksiklik hissediyorum yanındada çikolata yada tatlı olursa oo ben niye zayıflıyamıyorum sanıyorsunuz

yaaa içmeyiz bizde ne yapalım nestle ürünleri kullanmamaya bende dikkat ediyorum

iyi geceler kızlar. Yarın sabah 07.30a aldım biletimi. Annecigime kahvaltıya gidiyorum kismetse. Ordan yazacağım size artık şimdilik öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…