Bebeklerimiz ve Biz

sevilicm bitanem, geçmiş olsun, olsun geçicidir inaşllah iştahsızlık.
aaa arabayı mı satıyorsunuz, bi yandan iyi bi yandan kötü olmuş. en azından sizden çok başkaları kullanmaz arabayı .

Saol bitanem. İnşallah geçicidir yoksa ben kafayı yiyeceğim. Bu yemek meselesine fazla takıntılıyım. Ne yapayım benimde eksim bu işte
Evet canım Allah izin verirse satacağız. Dediğin gibi bizden daha fazla başkaları kullanıyor. Düşün 10 gündür ilk defa dün bindim arabaya. Başkaları utanmadan pazara bile araba ile gidiyor. Çok doluyum çok bu aralar yine çok geliyorlar üstüme... Negüzel Adem izne çıkacaktı önümüzdeki hafta izne kaçıp kafamızı dağıtacaktık ama oda ertelendi. Neyse kendi dertlerimle sıkmayayım kimselerin canını.
Nilim nasıl? Gideceklerimi yine yoksa bekleyeceklermi düğünü?
Senin, Yelizin, Nefinin bakanları tatile gidiyor sanırım. Toplayın getirin kuzuları bana vallahi gözüm gibi bakarım hepsine...

selam herkese geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım
sevil ireme geçmiş olsun
tatilden konuşmuşsunuz biz didime gitmeye karar verdik devremülk kiralıcaz oteli sevmiyoruz ailecek bide arkadaşlarda olcak büyük bi ev tutucaz biriki yere sorduk bakalım

Kızlar sabah aç karna pekmez denedinizmi hiç, 2-3 güne etkisini gösteriyor.

Ne için içiyorsun fıstıkım kansızlık için falanmı???
Bu arada baş ağrın nasıl?

Boşver Sevilim hiç canını sıkma , akraba ortadan kalkığında sorunda kalkmış olacak

Aynen öyle olacak şekercim. Öküz ölecek ortaklık bozulacak...

iştah açmak içins ben hiç almıyayım
hatta yarın alabilirsem arkadaş aytaşından takı almış iştahı engelliyormuş ona bakcam pazarda gerçi kayınvalidemlerde bana geçcek ama bakabilirsem
ebrar çok babasına düşkün sizin kızlar nasıl ben eve geliyorum ilk anda seviniyor yine babsına hazırlandığını görünce peşinde dolanıp duruyor hele bir baba diyişi var vurgulayarak çat diye çatlıcam

yeliz sen bu işleri iyi biliyorsun benim boğazım çok kötü gıcık şeklinde öksürük var bal deniyorum ama o işe yaramadı ne olabilir başka

sevilve fatma hoşgeldiniz kızlar...

sevilcim canım ahh ah bilirim bi zaman bizim arabada millete hizmet ediyordu..
kendilerine aldılarda kurtulduk..insna ne kadar sinir oluyor değil mi?
allah gönlüne göre versin cnm..
hem iremle tatili sorun etme canım...
deniz güneş çok iyi gelr..yoksa bende göze almazdım...

fatmacım ruze babasına hiç düşkün değil..
babasıyla hiç oynamaz yanımdan ayrılmaz...
ama bu babadan kaynaklanıyor sanırım...
çünkü babası ruze ile öyle çok ilgilenmez..yemek yedirmez.altını hiç değiştirmez.uyutmaz..

hoşbulduk elif biz eşimle ikimiz bakıyoruz zaten sabaharı babasıyla herşeyini yapıyor eşim kahvaltısını yaptırıyor bezini değiştirtiyor onla daha rahat tabi herşeye izin veriyor eşim işde yok tabi sadece kahvaltıyı kaldırcak
öğleden sonra benle yemek ev işi derken herşeyede izin vermiyorum sonuçta öğrenmesi lazım herşeyi yapamıcanı
ben evdede olsam işim varsa eşim söylemeden altını değiştirir meyvesini yedirir çok şımartıyor oda peşinden ayrılmıyor ayrıca babasından çok kıskanıyor şimdiden

slm kızlar
tatilden bahsetmişsiniz.bizde akşam eşimle konuştuk bu konuyu geçen sene bu zamanlar ev katalog doluydu karar veremiyorduk bir türlü.
bu sene ne bir hazırlığımız var nede düşüncemiz
olursa erdek düşünüyoruz anca...

kadiscim gelininize geçmiş olsun.iştahsızlık berra dada aldı başını gidiyor canım.

sevilcim arabanızı satacakmışsınız hayırlısı olsun canım.

berra da babasına hiç düşkün değil.aynı odayı bile paylaşmak istemiyor.adamcağız çırpınıyor sevmesi için ama pek pas vermiyor.sadece parka götüreceği zaman kucağına gidiyor babasının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…