Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar nasılsınız psıkolıkmıdır bılmıyorum acayıp mıgde bulantım var hıç bışı yemıyorum sadece cnm acayıp tel kırma kadayıf ıstıyor

aslında ne güzel...
eşim bu zaman kadar bir kere altını değiştirmedi.ruzeyi uyutmadı...
herşeyi benden bekler..son zamanlarda biraz benim zorlamamla 5-10 dk bensiz ilgilenmeye başladı...dediğim gibi zorla...
sadece ekmek almaya giderler başbaşa pazar sabahhları hepsi o kadar...
kıskanma canım geçer merak etme...
ruzede herşeye izin verdiği için babannesi aynı davranıyor..
babasına olsa üzülmezdim ama babanneye yapınca babannesi beni kendinden üstün görüyor o daha beter bişi..

elif senin sınav ne zamandı hazırlanabiliyor musun

sınav temmzuun 12 sinde...
gidip hala kitap alamadım netten indirdfiğim soruları çözüyorum cnm

hg. cnm..
biz geçen sene gittik erdeğe..deniz tam bir kabustu yağmur desen cabası toplasan 3 kere zor girebildik denize...
ben küçükken de giderdik erdeğe hem memnun klaırdık ama geçen sene kötüydü anlayacağın..

Monpetit bağlantı koptu canım sorry,
Gıcık için bal limon tarçını dedin sanırım faydası olmadımı??
Evde peditus varsa iç bir ölcek oda iyi geliyor cnm

as mavilim döktürmüştür misafirlerine şimdi zehra hatunu.

aslında geçen sene bizde haftasonu erdeğe kaçış yapmıştık o zamanda rüzgara denk gelmiştik çok memnun kalamıştım ama bu sne işte sırf değişiklik olsun diye gidebiliriz.o bile zor gibi gözüküyor ama kısmet tabi.

Elif’cim rahatlar şekerim rahatlar. Söylemeden dürtmeden bişey yapmazlar.
Biz kendimiz bu şekle sokuyoruz onları, Aman yediremez şimdi döker heryere ,aman altını değiştiremez , ama salata yapamaz kocaman kocaman doğrar.
Yapar efendim neden yapamazsın biz annemizin karnında alt değiştirerekmi çıktık, yada salata yemek yaparakmı.?
Bir yapamaz iki yapamaz üçüncüye haylihayli yapar, ve kesinlikle negatif yorum yapmam ben yaptıkları konusunda. Bu bidahakini yapmasını engeller.
İlfifat ederim. Deniz yeni doğduğunda bilirsin babalar daha genç algılarlar ,biz öyle değiliz kucağımıza alır almaz 40 yıllık anne edasında her şeyi biliriz.
Bu geçiş döneminde her şeyi o kadar benimsemişimki, eşimin hiçbirşeyden haberi yok. Birgün iyice bunaldım,baktım yetişemiyorum.
Aldım karşıma konuştum. Eğer bir evi ve bir hayatı paylaşıyorsak sorumluluklarımızıda paylaşmalıyız bence.. Herşeyi kendin halledersen onu bu rahata alıştırırsan sonrada çok pişman olursun ve en çok yıpranan sen olursun. Bırak bu ayki faturaları o düşünsün.Bırak evde deterjan bittiğini çamaşırları yıkanmayınca o anlasın ve alsın. Sende geç kalmış değilsin.Biran önce konuş ve omuzlarındaki yükü hafiflet derim ben.
Umarım bu yazımı yanlış anlamazsın.

oo iş bölümü müü konu, biraz önce müüle konuştuk hatta,
ben kızı kullanıyorum bacılarrr
ne işi varsa babsına yönlendiriyorum, git bbaya altını değiştirsin elinide bezi tutuşturyorum, git babaya kremi tutuşturuyurm ayaklarına sürsün, git babaay üstündekileri çıakrsın, git babaya, yedirsin dökmeden götür ama, oda babay gidiyor ve babada yapıyor heheheheheh, kıramıyor tabii kızını.
hayatım iki dakak kızın yanında durr deyip banyosunu yaptırtıyorum
alıştı artık sütünü içirip elinden tutup yatmaya gidiyorlar, hayatım sne işini hallet ben uyutayım diyorum yok yok işim yok ondan önemlisimi var diyor hehehheheh

yok bebeğim yanlış anlamadım...
eşim sadece ruzeye karşı böyle...
mesela altı değişecek ben yapamamki der sıyrılır...
sadece ruze konusunda böyle..
ama diğer kalan şeylerde temzilikde ve ütü dahil herşey ortak...
gerçekten yetişemiyorum çünkü..
bi bakıyorum o kendine bakımlı raht geziyor ben onalr için kendimi parçalıyorum...
şimdi bıraktım bende..
çamaşırı yıkanmayınca anladı zaten...hergün değiş hergün değiş yıka ütüle nasıl yetişeyim...
şimdi evi süpürür siler toz alır.bulaşıklar kaldırır fazlasını da ben yaptırmıyorum...
geçenlerde ruze ile yeteri kadar ilgilenmiyorsun dedim..böyle iyi bir baba olamazsın dedim..çok dokunmuş...şimdi biraz biraz başladı..dedim ya 10 dk falan bensiz ilgileniyor...
yavaş yavaş bu konudada değişecek..başka yolu yok vallahi..
ömrümden ömür gidiyor yoksaaasositososito

herkese selam, abisinden on gün sonra arda su çiçeği çıkarıyor, artık çıkarmaz diye ümit ediyordum boynunda iki tane yüzünde de iki tane var,

cumartesi günü öğrencilerimi geziye götürecektim, nolacak bilmiyorum

geçmiş olsun çoko...
abisinden geçmemesi mucize olurdu zaten.
kolaylıkla atlatır hastalığı inşallah arda bey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…