- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.101
hoşbulduk elif biz eşimle ikimiz bakıyoruz zaten sabaharı babasıyla herşeyini yapıyor eşim kahvaltısını yaptırıyor bezini değiştirtiyor onla daha rahat tabi herşeye izin veriyor eşim işde yok tabi sadece kahvaltıyı kaldırcak
öğleden sonra benle yemek ev işi derken herşeyede izin vermiyorum sonuçta öğrenmesi lazım herşeyi yapamıcanı
ben evdede olsam işim varsa eşim söylemeden altını değiştirir meyvesini yedirir çok şımartıyor oda peşinden ayrılmıyor ayrıca babasından çok kıskanıyor şimdiden
elif senin sınav ne zamandı hazırlanabiliyor musun
slm kızlar
tatilden bahsetmişsiniz.bizde akşam eşimle konuştuk bu konuyu geçen sene bu zamanlar ev katalog doluydu karar veremiyorduk bir türlü.
bu sene ne bir hazırlığımız var nede düşüncemiz
olursa erdek düşünüyoruz anca...
berra da babasına hiç düşkün değil.aynı odayı bile paylaşmak istemiyor.adamcağız çırpınıyor sevmesi için ama pek pas vermiyor.sadece parka götüreceği zaman kucağına gidiyor babasının.
Elif’cim rahatlar şekerim rahatlar. Söylemeden dürtmeden bişey yapmazlar.
Biz kendimiz bu şekle sokuyoruz onları, Aman yediremez şimdi döker heryere ,aman altını değiştiremez , ama salata yapamaz kocaman kocaman doğrar.
Yapar efendim neden yapamazsın biz annemizin karnında alt değiştirerekmi çıktık, yada salata yemek yaparakmı.?
Bir yapamaz iki yapamaz üçüncüye haylihayli yapar, ve kesinlikle negatif yorum yapmam ben yaptıkları konusunda. Bu bidahakini yapmasını engeller.
İlfifat ederim. Deniz yeni doğduğunda bilirsin babalar daha genç algılarlar ,biz öyle değiliz kucağımıza alır almaz 40 yıllık anne edasında her şeyi biliriz.
Bu geçiş döneminde her şeyi o kadar benimsemişimki, eşimin hiçbirşeyden haberi yok. Birgün iyice bunaldım,baktım yetişemiyorum.
Aldım karşıma konuştum. Eğer bir evi ve bir hayatı paylaşıyorsak sorumluluklarımızıda paylaşmalıyız bence.. Herşeyi kendin halledersen onu bu rahata alıştırırsan sonrada çok pişman olursun ve en çok yıpranan sen olursun. Bırak bu ayki faturaları o düşünsün.Bırak evde deterjan bittiğini çamaşırları yıkanmayınca o anlasın ve alsın. Sende geç kalmış değilsin.Biran önce konuş ve omuzlarındaki yükü hafiflet derim ben.
Umarım bu yazımı yanlış anlamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?