- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.181
[/URL][/IMG]
geçen yazki hali kuzumunnn
Kızlar yaaa denoya inanılmaz nazar değiyor.
Dün gece herseferinde kalkmama rağmen çişini yapmadı ve hemen ardından yatağını ıslattı 3 kere.
Çok iyi gidiyordu halbuki.Kim görse Aaaa bez takmıyorsun, ee bir maşallah de yaa. Ne kadar zor geliyor.
Kızlar yaaa denoya inanılmaz nazar değiyor.
Dün gece herseferinde kalkmama rağmen çişini yapmadı ve hemen ardından yatağını ıslattı 3 kere.
Çok iyi gidiyordu halbuki.Kim görse Aaaa bez takmıyorsun, ee bir maşallah de yaa. Ne kadar zor geliyor.
masallah melegine canım
elbise güzel yazlık gibi duruyo ama acık renk bişey sec bence mesala cok güzel beyaz elbiseler var gelinlik gibi degil tabii
Kolay gelsin canım
günaydın kızlar
hayırlı cumalar hepicinize
yelizcim denom harika çıkmış resimlerde.tam bir star edasında.
öyle güzel gülmüş şirinleşmiş ki bayıldım gerçekten.
nimet kız gösterdiğin elbise modeli çok hoş.aynı modelin yazlık versiyonlarına bak işte yavrum...
Selam kızlar.kaydirigubbakcemile5
Herkese hayırlı cumalar...
Sabah sabah süper bir haber aldım. Hala oluyorum halaaaaaa:sm_cool:sırnaşık şey
Gelinimiz 5 haftalık hamişmiş.
İrem daha iyice ama felaket huysuz sürekli ağlayan zırlayan bir çocuk oldu. Umarım hastalığa bağlı geçici bir durumdur.
Yelizim maşallah denoma resimlerde süper ötesi çıknış. Rabbim yüzü gibi güzel bir hayat sunar kuzuma inşallah.
Nimocum nilde tam bir fıstık hafta sonu göremediğime daha bir yanıyorum. İlk fırsatda görüp yemem lazım onu....
Kadişim yezdamada geçmiş olsun. Biran önce başlayın ilacada daha fazla ilerlemesin.
bi bu linktekilere bak canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-bebek-giyim/251836-bebis-modasi.html
bide şunlar var sadee
Kadişim yezdamada geçmiş olsun. Biran önce başlayın ilacada daha fazla ilerlemesin.
kadişim yezdaya geçmiş olsun
QUOTE]
sağol canım bulursun bişeyler bak elifin gösterdikleri hoş en son verdiği linkteki elbise güzel
kadis geçmiş olsun canım.
yeliz bende sinir oluyorum maşallah demiyenlere
bizim kızın gözlerinden arpacık tarzı şeyler eksik olmuyor hep aynı göz hep kızarıp şişiyor şimdi bi tanesi patlayacak sivilce kadar büyümüş.patlıyor tekrar akıyor dra götürdük ilaç verdi damla kullandırtmıyor ne yapsam damlatamıyorum.nasıl geçecek bilmiyorum ya
sağol betülcüm sizede geçmiş olsun canımmm
Aaa bendemi sorun var açılmyıor sayfalar bir türlü.
Sevilcim, tebrikler canım allah sağ salim kucaklarınıza lamayıda nasipe etsin.Bu senede çok gebe haberi
aldım birde benim dönemimde sanki herkes hamileydi bütün çevremdekiler.
aa yezda mı hasta ben nie görmedim..geçmiş olsun canım...
şu geçiş dönemleri kzular hep hasta...
çabucak atlatır inşallah cnm...
bu arada sevilcim hayırlı olsun cnm...
allah sağlıkla kucağınıza almak da nasip etsin..
ee darısı da bana diyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?