Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar
hayırlı cumalar hepicinize

yelizcim denom harika çıkmış resimlerde.tam bir star edasında.
öyle güzel gülmüş şirinleşmiş ki bayıldım gerçekten.

nimet kız gösterdiğin elbise modeli çok hoş.aynı modelin yazlık versiyonlarına bak işte yavrum...

Selam kızlar.kaydirigubbakcemile5
Herkese hayırlı cumalar...
Sabah sabah süper bir haber aldım. Hala oluyorum halaaaaaa:sm_cool:sırnaşık şey
Gelinimiz 5 haftalık hamişmiş.
İrem daha iyice ama felaket huysuz sürekli ağlayan zırlayan bir çocuk oldu. Umarım hastalığa bağlı geçici bir durumdur.
Yelizim maşallah denoma resimlerde süper ötesi çıknış. Rabbim yüzü gibi güzel bir hayat sunar kuzuma inşallah.
Nimocum nilde tam bir fıstık hafta sonu göremediğime daha bir yanıyorum. İlk fırsatda görüp yemem lazım onu....
Kadişim yezdamada geçmiş olsun. Biran önce başlayın ilacada daha fazla ilerlemesin.

olur yelizcim arada yeni alışıyor belki maşallah diyelim denoya ozaman biz
soğuk falan almıştır belkii
söleme sende herkese geceleri bezliyorum deee sende maşallah demezlerse sende poponu kaşıyıver canım :1rolleyes:

nazar nazarr. çatlatacakalr çocukları bi 41 kere maaşşşalah deseler olmaz..

masallah melegine canım
elbise güzel yazlık gibi duruyo ama acık renk bişey sec bence mesala cok güzel beyaz elbiseler var gelinlik gibi degil tabii
Kolay gelsin canım

bende açık renk istşyorum canım, pembeli beyazlı

ya onu gg dan buldum bacım, bütün çocuk giyim sitelerini gezdim yok yokkk

kadişim yezdaya geçmiş olsun
anaaaaa hala mı oluyonnn, kız ne ççabıkkkk. allah sağlıkla kucağına alsınnn. kardeşin nasıl yepki verdi, çoksevinmiştir yaaaa

soobee mi böle marka mı var kıııı?

bakayım aay ayyy saol canım benimiçin bakmışınnnnnnnn:1hug:

kadis geçmiş olsun canım.
yeliz bende sinir oluyorum maşallah demiyenlere
bizim kızın gözlerinden arpacık tarzı şeyler eksik olmuyor hep aynı göz hep kızarıp şişiyor şimdi bi tanesi patlayacak sivilce kadar büyümüş.patlıyor tekrar akıyor dra götürdük ilaç verdi damla kullandırtmıyor ne yapsam damlatamıyorum.nasıl geçecek bilmiyorum ya

sevilcim hayırlı olsun.hala oluyorsun yani.rabbim banada göstersin o günleri...
bayıldım cicilere elif.çok güzel kıyafetler varya bu sıpalara göre.
yelizcim nazara hepsi o kadar çabuk geliyorlar ki.kimi insan maşallha dese bile nazarı değiyor yani.
nimet kız meleğin geçen seneki hali bile bambaşka...bu senekilerden koyda görelim.nasıl büyüdüğünü.maşallah nil melek e ...

Kadişim yezdamada geçmiş olsun. Biran önce başlayın ilacada daha fazla ilerlemesin.

Sağol canım aldık zaten augementin antibyorik aldırdım babama vermişler hemen
bu aralar herkeset bir boğaz ağrısı hiç antibyotik vermek istemiyorum ama belliki intihaplanmış boğazları başkada ne geçirirki geöen kadarda vericem zaten

seninde gözün aydın canım bu arada hala olucaksın galiba allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun

irem nasılll yaramazlığa devammı ??sırnaşık şey

aa yezda mı hasta ben nie görmedim..geçmiş olsun canım...
şu geçiş dönemleri kzular hep hasta...
çabucak atlatır inşallah cnm...

bu arada sevilcim hayırlı olsun cnm...
allah sağlıkla kucağınıza almak da nasip etsin..
ee darısı da bana diyeyim...

Aaa bendemi sorun var açılmyıor sayfalar bir türlü.

Sevilcim, tebrikler canım allah sağ salim kucaklarınıza lamayıda nasipe etsin.Bu senede çok gebe haberi
aldım birde benim dönemimde sanki herkes hamileydi bütün çevremdekiler.

yelizcim inan bende sana katılıyorum.ben hamileyken etrafımda o kadar çok hamile vardı ki.eşimle dolaşmaya çıktığımda sağımda solumda her yerden hamile geçerdi.eşime derdim ya ne kadarda çok hamile var diye oda dalga geçerdi benimle herkes seni beklemiş diye.şimdi ise herkes bebeğiyle hiç hamile göremiyorum eşim yine dalga geçiyor senle birlikte hamile olanlar doğurmuş diyor.demekki bana göre herşey dikkatimi çekmiş.yada ben dikkatimi o yöne vermişim.-tatlicadiarzu-

sağol elifcim evet boğazları intihaplanmış galiba kızarıklık var birde sesi kısılmış yemek yerken yutunmakta zorlanıyor kuzum

aynen semihacım bende öleydim 8 aya girene kadar çalıştım hergün maltepeye çıkardım bankaya birde yürüyerek her taraf dolu hamileydi dediğin gibi dikkatimiz hep o yönde olunca öle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…