Bebeklerimiz ve Biz

ben bankaya gidiyorum kızlarr bugün taksitlendirmelerin songünü eski şirketin ödemeleri var gelirim yinee byyy çok yazıp döktürmeyin sonra okuyamıyorummmm :)))))))

algıda seçicilik diyorlar buna...
bi araba aldığınızda sanki herkeste o arabadan varmış gibi falan...
aynıları bana da olduğunda araşatırmıştım...
böyle diyorlarmış..
yalnız istatistiklere göre
2006 yılı düğün
2007 yılı doğum yılı seçilmiş. :)

slm kızlar hayırlı cumalar sabah gıttım kan verdım akşam 4.5 ta askerı hastanesıne gelcek sonuç pazartesı dr gıtcem aksamda serum baglancak öluyorum resmen çok kötu bas donmem var umarım baska kötu bışı çıkmaz

bu arada burda bugun yıne sehıt cenazesı vardı ben daha cok uzulup hasta oluyorum

sevil hayırlı olsun hala olacakmışsın Allah sağlıklı doğumlar sağlıkla yetiştirmeyi nasip etsin

Saolun canlarım benim. Darısı tüm isteyenlerin başına.
Kardeşim acayip heyecanlı sabah aradığında resmen sesi titriyordu. Alooo hala oluyorsun hala diye bir bağırması vardıki resmen gözlerim doldu. Aneme 1 hafta önce söylemiş ama tembihlemiş kimseye söyleme dr. sonra ben verecem herkese haberini diye. Karı koca çocuklara çok düşkünler özelliklede kız. Rabbim gönüllerine göre verir inşallah.
Bu arada benimde ağzım kulaklarımda sırnaşık şeyben halama çok düşkündüm inşallah oda bana düşkün olur....:Saruboceq:

selamlar kızlar..
hayırlı cumalar herkese..
Yelizz Deno'ya bayıldım bayıldım..
yavrumne güzel pozlar vermiş..
bundan sonra bol bol oku cnm kuzuyu..
bu fotolardan sonra daha çok nazara gelir...
kuzuda resmen star edası var.. maşşallah 41 kere..

Kadriyecim ve Çokocum kuzularınıza geçmiş olsun canlar..
acill şifalar...

Sevilcim..
gözünüz aydın cnm..
Allah sağlıkla, mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin..
Allah analı babalı büyütsün..

cnm benim değmezmi..
çok kötü bişi nazar..
Ben her akşam yatmadan önce okuyorum kuzuya..
Birde nazar ayetlerini yazdırdım .biryere giderken nuska gibi atletine takıyorum..

Resim için yorum yapanlara çok teşekkür ediyorum alıntılı cvp veremiyorum pc uçtu kilitleniyor.

Zeynepcim çok çok saol her akşam k.walideme okutuyorum, kadıncağızın midesi gazla doluyor,ağzı yırtılıyor resmen.

Sevilcim ben eminim çok sevilen bir hala olursun, bende teyze olmak istiyorum ama bizimkiler istemiyor :)))

arpacığa önerisi olan var mı yine benim yazıyı es geçtiniz güzeller

cnm bekarken bendede çok çıkardı ..bir gözümde geçer diğerinde çıkardı o derece ..
Babannem hep tükürük ve sarımsak sürmemi söylerdi.. yapardım geçerdide..

ama bir keresinde işyerine bir arkadaşın yakını gelmişti..
gördü gözümdeki arpacığı gel okuyayım dedi..
o gün okudu ve benim için 3 gün geldi okumaya şirkete..
bir daha o gözümde çıkmadı arpacık....

anladın sen onu cnmm

sevilcim ilk yiğen herhalde...
benimde var bir yiğenim inan Albinadan ayırmıyorum.. o derece seviliyor..
Halasının kuzusuda benim fotlarımı görünce halam diye şapır şupur öpüyormuş fotoları..
yani oda seviyor halasını:))

Nimet senin Melek adı üstünde şekerim yaaa ne tatlı maşallah tütütütü

Canım betülüm uyurken damlatsan, göze için bir alternatif tıp önerim yok maalesef.

Sevilcim..
gözünüz aydın cnm..
Allah sağlıkla, mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin..
Allah analı babalı büyütsün..

Amin canım...
Darısı hala teyze olmak isteyenlerin başına...
Demin gelinle konuştum nekadarda mutlu kendi günlerim geldi birden aklıma korkularım, mutluluklarım, heycanlarım, en önemliside onla ilgili hayellerim.
Annelik yüce rabbimin kadınlara en büyük armağanı olsa gerek... Bu güzel duyguyu bizlere yaşattığı için binlerce kere şükürler olsun....

elificim güzel elbiseler varmış orda yaaa
o sitede bende çok beğendim akşam eşimle bakıp sipariş etcez teker teker bütün elbiselere baktık

betülcüm, valal arpacık olayını hiç bilmiyom yaa, bizdede sarımsak sür derler ama oda eski yöntem bi ara karrdeşimde çıkardı teramicin sürerdi .

Dimi elifff açılmıyor yaa gıcık oldum resmen.

Benim kuzuda halalarına çok düşkün, şimdi izmirdeki halası kalıyor k.walidemde, onu hersabah öperek
uyandırıyormuş, halasıda aşık oldu tabi bu sevgi seli karşısında kız istiyorum ben diyor :))
Barış öyle huysuzmuşki, anca uykuda öpüyorlarmış. Teyzeside yakın olsaydı eminim onada çok düşkün olurdu haftasonları görüşünce onun yanındanda ayrılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…