Bebeklerimiz ve Biz

Erkek kardeşimden ilk Zeynepcim... Teyzeliği 2 kere tattım çok şükür oda güzel bir duygu dediğin gibi iremden hiçbir farkları yok gözümde...
Ama erkek kardeşim çok başka çok düşkünümdür ben ona aramızda 2 yaş var. Çacukluğumla ilgili tüm anılarım onladır. Onu düşünürken için kıpır kıpır eder. Onun çocuğunu sevmenin beni nekadar mutlu edeceğini kelimelerle bile anlatamam...

Kızlar bişi söylüyecem çok şaşıracaksınız..
Albina elma gibi soğan yiyor resmen..
K.walidem yemeğe doğrarken görmüş elinde istemiş..
Aa bir baktım elinde soğan elma gibi yiyor..
nasıl yiyor anlşamadım.. hem acı acı diyor diyor kuzu hem yiyor..:))

sonrada buram buram soğan kokuyor tabiii.:))

öneriler için sağolun kızlar.yarın tekrar alıp ilacı başlayacağım bakalım nolcak.kayınvalidenin komşusuda demiş ameliyatlık özeldeki drlar bilmiyor devlete götürsün diye

öylemi canım ne güzel..
ben teyze olamıyacam malesef..
Kuzenlerim açığı kapatmaya çalışsada öz gibi olmuyor..

ben tek kızım 2 abim var...
büyüğüyle 7 küçüğüyle 5 yaş var aramızda..
büyük abimle bekarken hiç anlaşamazdık.o koç, ben oğlak:))
.Şimdi iyiyiz:))
ama küçük abimle çok iyi anlaşırdık..
hatırlasan aralıkta evlendiğini söylemiştim..
anlıycan bizde bekliyoruz güzel haberlerini..

öneriler için sağolun kızlar.yarın tekrar alıp ilacı başlayacağım bakalım nolcak.kayınvalidenin komşusuda demiş ameliyatlık özeldeki drlar bilmiyor devlete götürsün diye

hehh hiç şaşırmadım cnm..
bende gitmiştim o dönem..
dr. kis bu almamız lazım demişti..
ben o gün aldırıyordum.
o zaman 200 ytl istemişti ...
akşam aileme anlatınca çok kızdılar..
sonra başka drdan bir damla aldım kullandım..geçti..
evlendiğimden beride hiç çıkmadı.
dediğim gibi alternatif tıpda sarımsak iyi geliyor...

Son düzenleme:
Ben kaçar canlarım..
Kuzu uyurken biraz yemek yapayım malum çok huysuz bu aralar, uyanıkken hiç birşey yaptırmıyor.
Hepiciğinizi ve bebişleri kocaman kocaman öpüyorum.

ben geldimmmmm kızlarrrrr

ben teyze oldum ama henüz hala olmadımmm zaten kardeşim yeni evlendiiii belli bir süre yapmazlar herhalde öle tahmin ediyorummm ama isterim hala olmayıda tabiki
ablamın 3 kızkardeşimin 1 tane 4 tane yiğen var bendede bizimki dayısına düşkünnn teyzeleri uzak olduğu için pek düşkün değil

zeyneycim geçmiş olsun dileklerin için sağoll canım

ayrıca albinanın soğan yemesi ilginç gerçektende :))))))
güle gle sevil yine gellll iremi öpüyorum kocamanında zati fotoğrafına baktıkça içime sokasım geliyorrr

topiğimizin bebeleri çok tatlı yaaa gerçi bütün bebekler güzel ama sanki bizim topiktekiler bir başka güzellller

betülcüm senin kuzuda daha şimdiden niye olsunki arpacık yaaa götürsene bir doktora elbet bişey verir bendede çok çıkardı bayat çayda çok iyi geliyor pamukla ıslatıp silebilirsin canım

:))))))))) Zeynepcim nedense hiç şaşırmadım,Denizde Pırasayı çıtır çıtır yiyordu.Babamız katiyen sevmez soğanı ve kokusunun ama gel görki yiyen kızı olunca iş değişiyor :))))))))

sibelcimmm hadi hayırlısı olsun hakkında canım bize haber ver mutlaka sonucu başın dönüyorsa tansiyonun düşüryordur belki canım uzan ayak altına bir yastık koy ayakların yüksekte olsun başın alçakta dinlen şayet düşüyorsa tansiyonun

şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum allahım ailelerine sabır versin

yelizcim herkes güzel güzel yiğenlerden bahsederken birden tadını kaçırdım gibi geldi muhabbetin vefat eden yiğenimden bahsettim ya ondadı

KIZLAR BEN BUGÜN ERKEN KAÇIYORUM...
kendime ne zaman bi ağdacı bulsam ertesi gidişime ayrılmış oluyor..bıktım artık..
kuaför yeni eleman almış..erken gidip şu işlerimi halledeyim bakalım..umarım memnun kalırım..
hepnizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum kızlar...
allaha emanet ollun...
ytarın denomun yaş günü...
yuppiiiii

betülcüm ya üzülüyorum şimdi konuşduk senide üzdük istemeden canım yaaa allah annesine babasına sabır versin inş. tekrardan bir beişleri olur canım:Saruboceq::çok üzgünüm:

Siyah noktalar çok yaygın gençlik problemidir. Çoğumuz zaman zaman bu sıkıntıyı yaşarız. Aşağıdaki maskeyi haftada bir kez maske uyguladığınızda sonuçtan memnun kalacaksınız. Bu maske çok kolay uygulanabilir.
Malzemeler:
• 1 tatlı kaşığı mısır unu
• 1 tatlı kaşığı yoğurt
Malzemeyi karıştırarak haftada bir kez yüzünüze (göz çevreniz hariç) uygulayın. Yüzünüzde 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın.
Maske uygulamasının ardından 10 dakika kadar yüzünüze buhar banyosu yaparsanız gözenekler genişler .Daha sonra pamuk yardımıyla siyah noktaları kolaylıkla temizleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…