Bebeklerimiz ve Biz

Günaydınlar :)

Güzel bir gün güzel bir hafta ve bereketli bir ay diliyorum.

O birbirinden güzel yorumlarınız için tebrik mesajlarınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
öpüyorum hepinizi.

Kuzu dişten dolayı huysuzdu dünde ne bulursa ağzına götürüyor, bizi ısırmaya çalışıyordu.
Dün iki kaza atlattık birincisi ellerini yıkarken düştü.2.si yatakdan düştü.

bendende günaydın iyi haftalar

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

yelizcim geçmiş olsun canım denoya allah beterinden saklasın

nazar oluyorlar hemen kuzular bol bol okusun ancak öle rahatlıyor kuzular benimkide öle çok sveildiğinden veya birşeyine şaşırdıklarında hemen nazar oluyor okutuyorum rahatlıyor yavrum

günaydın kızlar, iyi bir hafta diliyorum hepinize
biz 3 gündür hastanelere gidip geliyoruz
zeynebin ateşi düşmüyo
boğazı kızarık ama dr hemen antibiyotik başlamıyalım, salı günü başlarsınız ateşi devam ederse dedi

kıyamam çok geçmiş olsun kızımda geçen hafta öyleydi 2 gün ateşlendi enfeksiyon kapmış dedi doktor bogazları kızarmış dedi şurup verdi 2 tane antibiyotik falan çok çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan

zehra çok geçmiş olsun cnm tekrardan....
inşallah bişi çıkmaz...
ama idrardan bişi çıkmazsa bide kan tahlili yaptırın bence...
ruzenin de kanda çıkmıştı mikrop...
ateşi hiç düşmüyorduu..
çabucak iyileşir inşallah zeynep

Dreamcim,çok çok geçmiş olsun bitanem.Hemen antibiyotik vermemesi çok iyi umarım salıya kadar düzelir ve gerek kalmaz. Çok öpüyorum prensesini.

dream çok geçmiş olsun canım.nisan ayında aynı şey bizim başımıza geldi .idrarda temizdi boğazı hafif kızarıktı kanda enfeksiyon çıktı.bu enfeksiyon 3 gün dolu dolu ateş yapıyor 4, gün geçiyor kendiliğinden antibiyotik kullanmadık biz.

selamlar kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir...
bende iş güç toparlanmaya çalışıyorum işte,
oğluşu yatırdım bi sie bakıyım dedim

Yelizcim Denizin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar diliyorum daha dün gibi 1.yaş gününü tebrik ettiğimi hatırlıyorum ne çabuk geçiyor zaman, bu arada çokda geçmiş olsun Allah kaza beladan esirgesin...

Zehracım çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur Zeynebin ateşi de düşer bir an evvel...

*mavili*+, kartalsevil+, kSo+, soytarı+ nasılsınız arkidişler selamlar hepinize burada olmayan diğer kızlarada tabiii

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar zeynoma bizdede vardı boğaz ağrısı şükür ateş yapmadı ama huysuzdu antibyotik başladım seside kısılmıştı şimdi düzeliyor yutkunmakta bile zorlanıyordu kuzum mecbur kalıp veriyoruz inş. salıya kadar düzlirde gerek kalmaz gitmenize

kızlar çok yorgunum efe huysuz mızmız ve çok nazlı bugun 3. gun hala ateslı tam duşuyor hop tekrar çıkıyor bezde koydurmuyor vucuduna suzuldu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…