Bebeklerimiz ve Biz

hoşbuldum Elifim valla toparlanamadım henüz canım işte yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum,
mavi asır sitesi canım

Kadişcim sağol cnm iyidir şükür paşamda uykuya yattı aynı işte yaramazlık devam hala yemek düzenimiz yok iki gündürde süt içmiyor anlamadım gitti...
taşınmadım cnm işte 15 ine kadar taşınacağız inşallah ufak ufak toparlanmaya çalışmaktayım,
sen nasılsın Yezdoş nasıl? düğün yorgunluğu atlatıldımı?

kızlar çok yorgunum efe huysuz mızmız ve çok nazlı bugun 3. gun hala ateslı tam duşuyor hop tekrar çıkıyor bezde koydurmuyor vucuduna suzuldu kuzum

geçmiş olsun canımmm doktora götürsen ateş bu allah muhafaza aman dikkat acil şifalar canımmm öpüyorum

yine başladı hastalıklar kuzular birer birer hastalanıyor yaaw bir ara ne güzeldi hiç hasatlıktan bahsetmedik

Selam kızlara.s.
Herkese mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum.
İrem biraz daha iyi gerçi burnu akmaya devam ama(
Peditus kullanıyordum 5 gün olduğu için bıraktım. 1-2 güne kadar düzelmezse dr. yolları görünecek herhalde...
Zehracım geçmiş olsun kuzuya. İnşallah antibiyotiğe başlamadan düzelir.
Yelizim sizede çok geçmiş olsun. Rabbim görünmez kazalardan saklasın tüm kuzuları...
Elifim Kadişim sizde kuzularla dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz. Ne güzel en kötü gününüz böyle olur inşallah...

allah kolaylık versin canımm zor yaa ev taşımak hele birde çocuklu oldumu ,insanın yardım edenide yoksa tek başına dahada zor oluyor malesef

biz iyiyiz canım yezdada iyi şükür saçlarını kestik kel oldu kuzum kaydirigubbakcemile3
düğün yorgunluğunu atıyoruz üstümüzden yavaş yavaş işte

sağol sevlim öle olduuu uzun zamandır dışarıya götürmüyorduk iyide olduuu
sizede geçmiş olsun acil şifalar canımmm

Sevilcim çok geçmiş olsun İremede acil şifalar diliyorum cnm,

Kadişcim sağolasın cnm demek Yezdayı kel yaptın Allah seni netmesin :))) rahat etmiştir sıcakta nasıl oldu yakıştımı kısa saç kuzuya

Hoşgeldin şekercim...
İyi sayılır 1 haftadır irem sultan gripliydi onla uğraşıyorum. Felaket huysuz bir okadarda iştahsız
Bu arada eviniz hayırlı olsun... Rabbim iyi günlerde huzurla, sağlıkla oturmayı nasip eder inşallah...
kızlar çok yorgunum efe huysuz mızmız ve çok nazlı bugun 3. gun hala ateslı tam duşuyor hop tekrar çıkıyor bezde koydurmuyor vucuduna suzuldu kuzum

Geçmiş olsun Sibelcim. 3 gündür düşmüyorsa büyük ihtimalle vücutda mikrop vardır. Bir dr. görünü istersen...

slm arkadaşlar nasılsınız
yaz gelmiş yaprak yaprak dökülmüşsünüz...
herkes kendini sokaklara,tatillere vurdu sanırım...

sapancadan selamlar
hawa bugun super ama perşembe bozulacakmis yine sanirim

hasta kuzular warmis cok cok gecmis olsun diyorum

herkese opucukler

Napem bacım arka tarafın bir tarafı köple döküldü çocuk kelliğe doğru gidiyordu birde son gelişinde kızkardeşimin oğlu çekmiş saçlarını iyicene açıldı hem yaz rahat olur hemde gürleşir o yüzden kestirdik benim için zor oldu üzüldüm ama kökü onda uzar

yakışmaz diye düşünüyordum ama çok şeker oldu gerçekten çirkin görünmedi dışarı çıkarken bandana takıyorum sırnaşık şey

Selam ayşecim, havalar çocukları fena çarptı, hazirana girdik ama halen sabah akşam hırka giyinmeden
çıkamıyoruz dışarıya,

Yaptığın güzel yorumlar içinde teşekkür ederiz.

Kadişcim elbette uzar daha güzel hemde iyi yapmışsın,
Yelizcim evet öyle oldu bu sene yaz gelemedi hava çarpıyor çocukları sen nasılsın Deno nasıl?

hawuzdan geldik uyumak icin aysegulcum ama zor cıktı ,salıncaga binicez diyip zor cıkardim,
dedigim gibi perşembe kotu gorunuyo,hayirlisi , keyfimiz yerinde sukur,ıstanbulda da bayaga soparmisti:))
sizler nasilsiniz?

kadiscimbenim yapamadigimi yapmissin tebrik ederim,kocacim izin wermiyor kizimin sacini kazıtmamaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…