- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.341
selamlar kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir...
bende iş güç toparlanmaya çalışıyorum işte,
oğluşu yatırdım bi sie bakıyım dedim
kızlar çok yorgunum efe huysuz mızmız ve çok nazlı bugun 3. gun hala ateslı tam duşuyor hop tekrar çıkıyor bezde koydurmuyor vucuduna suzuldu kuzum
Kadişcim sağol cnm iyidir şükür paşamda uykuya yattı aynı işte yaramazlık devam hala yemek düzenimiz yok iki gündürde süt içmiyor anlamadım gitti...
taşınmadım cnm işte 15 ine kadar taşınacağız inşallah ufak ufak toparlanmaya çalışmaktayım,
sen nasılsın Yezdoş nasıl? düğün yorgunluğu atlatıldımı?
Selam kızlara.s.
Herkese mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum.
İrem biraz daha iyi gerçi burnu akmaya devam ama(
Peditus kullanıyordum 5 gün olduğu için bıraktım. 1-2 güne kadar düzelmezse dr. yolları görünecek herhalde...
Zehracım geçmiş olsun kuzuya. İnşallah antibiyotiğe başlamadan düzelir.
Yelizim sizede çok geçmiş olsun. Rabbim görünmez kazalardan saklasın tüm kuzuları...
Elifim Kadişim sizde kuzularla dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz. Ne güzel en kötü gününüz böyle olur inşallah...
Yelizcim Denizin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar diliyorum daha dün gibi 1.yaş gününü tebrik ettiğimi hatırlıyorum ne çabuk geçiyor zaman, bu arada çokda geçmiş olsun Allah kaza beladan esirgesin...
Zehracım çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur Zeynebin ateşi de düşer bir an evvel...
*mavili*+, kartalsevil+, kSo+, soytarı+ nasılsınız arkidişler selamlar hepinize burada olmayan diğer kızlarada tabiii
kızlar çok yorgunum efe huysuz mızmız ve çok nazlı bugun 3. gun hala ateslı tam duşuyor hop tekrar çıkıyor bezde koydurmuyor vucuduna suzuldu kuzum
Sevilcim çok geçmiş olsun İremede acil şifalar diliyorum cnm,
Kadişcim sağolasın cnm demek Yezdayı kel yaptın Allah seni netmesin :))) rahat etmiştir sıcakta nasıl oldu yakıştımı kısa saç kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?