Bebeklerimiz ve Biz

Herkese merhaba haftalık temzilik bitti kuzu uyuyor kalkınca avm gidicez biraz eğlensin

fatmacım bende durmaz diye tahmin ediyordum ama maşallah durdu korkmadıda hiç makinenin titreşimi hoşuna bile gitti gıdıklandı galiba güldü durdu cadım . bu hali tuhaf geliyor ama mecbur jkaldım napalım kökü onda uzar

iyi ki doğdun denizz, allah sana uzun ömürler versin,
sevdiklerinle, sevenlerinle sağlıklı-huzurlu bir hayat nasip etsin rabbim sana
çok çok öpüyoruz seni o gül kokulu yanaklarından..

Çok teşekkür ederim hülyacım.a.s.

Sevilcim çok saol bitanem.öpüyoruma.s.

Canım benim yaaa Aminnn bütün evlarlarımız için.
Bizde sizi öpüyoruzŞeniz

denoya kocaman öpücükler iyiki doğdun güzeller güzeli

Çok teşekkürler tatlıma.s.

Denoma bir yaşam boyu,
sevdikleriyle birlikte,neşe içinde huzurlu bir yaşam diliyorum..
Allah bahtını yüzün gibi güzel eylesin.....
Albina ve ben seni kocaman öpüyoruz..
Mutlu yıllar kuzumm...

Zeynepcim çok teşekkür ederm canım aminn

dün giremedim bi daha nete.yeslizcim denizin doğumgünü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara

Betülcüm sanada çok teşekkür ediriz.

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum,çok sağolun kızlar.a.s.

Merhaba kızlar,bir doğum gününüde güle oynaya bitirdik.Kuzu iki tane kök diş çıkartıyor haliyele gecenin sonunda pek bir huysuzdu.Zor uyudu. Onun dışında herşey çok iyiydi.
Bitanem benim dün hep"annecim ,iyki doğdun deniz yapalım lütfennn " diye dolaştı, :)

Doğum günüden bir kaç resim ekliyorum şimdi.Bilginize :)

Kadiscim iyi gezmeler safari park çok güzel gerçekten geçen haftada biz gitti, kuzum çok eğlendi.
Senin kuzuyada sıhatler olsun, kökü ondan uzar.

iyi geceler herkese

biz bugün bayağı aktiviteli birgün geçirdik kuzu doyasıya eğlendiii safari parkta atlı karıncalara bindi birbirinden güzel arabalara bindi bol bol fotoğraflarını çektik yakında eklerim fotoları bakarsınız

sonra burger kıng ' de yemek yedik kuzuya hamburger yedirdim tadını sevdi galiba patates kızartması karnını doyurduk

ve son olarakta lcw girdik güzel ciciler aldım kuzuya yine dayanadım

bizim günümüz böyleydi iyide oldu kuzu için eve geldik yemeyiğini yedi 21:30 olmadan yattık yoruldu bayağı

sıra memeden kesmeye geldi yanlız sanki kıza malum oldu durmadan meme isteyip duruyor meme menimm diyor kendi atletini kaldırıyor memelerini elleyip meme diyorr cadımmm

Son düzenleme:
Kadiscim iyi gezmeler safari park çok güzel gerçekten geçen haftada biz gitti, kuzum çok eğlendi.
Senin kuzuyada sıhatler olsun, kökü ondan uzar.

canım sağol evet gerçekten güzeldi doyasıya eğlendi yavrum uzun zamandır onunla vakit geçiremiyorduk iyide oldu

denonun fotolarına bayıldım canım güzel geçmişe benziyor doğum günü allah ayırmasın

yeliz cim güzel prenses deniz in yeni yaşı kutlu mutlu olsun.gülen yüzü hiç solmasın inşallah

kızlar herkese merhaba bu arada. Perşembe günü annemlere sürpriz yaparak kızımla kahvaltıya gitmiştim.hafta sonu da eşim katıldı. Dönüşte de bu akşam kuzu ile sapanca yaa geldik. Arkadaşımızın yazlığı var burda davet etti. Kuzu ile bir hafta tatil yapacağız.havuz sezonunu açıyoruz yani.birde burda kız kıza olacağız beyler çalışıyor biz kizlarimiz ile olacağız.bütün kızlar toplandık :) hafta sonu eşler katılacak. Istanbul yine çok güzeldi bu arada'ah ıstanbul a

herkese günaydın..
dopdolu mükemmel bir hafta diliyorum hepinize....

bizim de hafta sonumuz çok güzel ve doluydu...
yavrum iyi çok şükür..

selamlarrr

modem gene bozuldu denomun doğumgününü kutlayacaktım geç kaldım yahuuuuu

allahımmm öyle güzel bir ömür nasip etsinki sana, yüzündeki gülücükler hiç gitmesin, gözleirn hep ışıl ışıl parlasın, sağlık, huzur mutluluk hep yanında olsun

denom doğum günün kutlu olsun. yelizcim annelik yıldönümün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…