- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.621
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum.
Dün bizim evlilik yıldönümümüzdü,5.yılımıza girdik. Ama cumartesi kutlayacağız :).
Hanımlar ne oluyor allah aşkına azıcık sirkelenin toparlanın,olmuyor böyle valla.Akşamları kuzu uyudukdan sonra kendimi bakıma alırım maskelerimi yaparım yağlarımı sürerim topuklarıma kadar.
Ben katiyen makyajsız çıkmam dışarı.çook çook geç kalırsam işe,malzemelerimi yanıma alır öyle gelirim işe.
Bugünkü halim keten buruşuk turkuaz mavisi azkılı bluz içine beyaz askılı bluz, turkuaz takılarım.
mavi kotum beyaz sporlarım ve ona uygun göz makyajımlayım. Ellerimi hiç söylemiyorum her zaman oje vardır. ya kırmızı yada 319 :).
Salamayın kendini kızlar valla bende söylemsi.Anladınız siz onu.
Bence herşey istemekde bitiyor,evde vakit yok diyorsunuz o zaman ojenizi alın yanınıza malzemelerinizide
alın işe geldiğinizde bir wc ye girmede makyajınızı yapıp çıkın.diğerinde ojenizi sürüp çıkın.
Kadınların yapamıyacağı şey varmı sizce.
Deryacım ben almıyayaım canım o topiği. :):):)))))))
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum.
Dün bizim evlilik yıldönümümüzdü,5.yılımıza girdik. Ama cumartesi kutlayacağız :).
Hanımlar ne oluyor allah aşkına azıcık sirkelenin toparlanın,olmuyor böyle valla.Akşamları kuzu uyudukdan sonra kendimi bakıma alırım maskelerimi yaparım yağlarımı sürerim topuklarıma kadar.
Ben katiyen makyajsız çıkmam dışarı.çook çook geç kalırsam işe,malzemelerimi yanıma alır öyle gelirim işe.
Bugünkü halim keten buruşuk turkuaz mavisi azkılı bluz içine beyaz askılı bluz, turkuaz takılarım.
mavi kotum beyaz sporlarım ve ona uygun göz makyajımlayım. Ellerimi hiç söylemiyorum her zaman oje vardır. ya kırmızı yada 319 :).
Salamayın kendini kızlar valla bende söylemsi.Anladınız siz onu.
benim eşimde öle ekin hem zayıflamamı hemde biraz bakımlı olmamı istiyor zayıflamada büyük aşama katettim umarım bakım konusunda da değişebilğrim
Estafurullah canım.Sizin örtmene ihtiyacınız yok Şev e ihtiyacınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?