Bebeklerimiz ve Biz

öyle diyorsun canımda olmuyor işteee
eğer bu konu bu bölümü işgal edecekse size topic açtım yafrular

bekleriz hanii

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/285562-bakimli-olmak-isteyipte-olamayanlarin-kendini-pasakli-hissedenlerin-topiciii.html

çünkü başlı başına bir dert.. çok imrenioyrum öyle bakımlı kadınlara.. istersek olabilir ama olmuyor işte olamıyor

Bence herşey istemekde bitiyor,evde vakit yok diyorsunuz o zaman ojenizi alın yanınıza malzemelerinizide
alın işe geldiğinizde bir wc ye girmede makyajınızı yapıp çıkın.diğerinde ojenizi sürüp çıkın.
Kadınların yapamıyacağı şey varmı sizce.

Deryacım ben almıyayaım canım o topiği. :):):)))))))

sende bize öğretmen olursun canım

örtmenim benim kaydirigubbakcemile3
fikir verirsin nolcakki.. hep biz mi olacaz pasaklı pasaklı -tatlicadiarzu-
iyice koyvermeyelim sonra...
derleyip toplayıverirsin akıl verirsin yafrim

günaydın kzıalr hepinize hayırlı cumalrrrrrrrr

kızlar aramızda en bakımlı yelizle zehra sanırsam
bende çok paspalık alışverişe giderim hiç bişi almadan döneeim
evde hep paspalımm
birazda kiloyla alakalı sanırsam insan kendine bişi yakıştıramayınca giyinmek istemiyor
aslında eşim giyimi süsü sever bana belli etmesede halime kızıyor bazennn

benim eşimde öle ekin hem zayıflamamı hemde biraz bakımlı olmamı istiyor zayıflamada büyük aşama katettim umarım bakım konusunda da değişebilğrim

süpersin canım yaaaaaaa

anladım ben onuuuu ))))))))))))))))

benim eşimde öle ekin hem zayıflamamı hemde biraz bakımlı olmamı istiyor zayıflamada büyük aşama katettim umarım bakım konusunda da değişebilğrim

aynen canımm tebrikler canım kilo vermeye başlamışsın
pes etme gayret hedefine az kalmış canım
bakımlı oluca z artıkkkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafadulden

Kızlar ya kiloylada alakası yok inanın buna, ben hamileliğimin son günene kadar hep makyajlıydım.
Doğuma bile makyajla girdim şu halimden 20 kilo fazlamla. Uyandım hemen sürdüm allığımı. rujumu. ınanın içinizden gelmesi gerekiyor.

içte olmayıncaaaaa, iki gün makyajlı full bakım dolaşırımmmm 2 gün sonra oooooooooooooooooofff sıkıldım ulennnn diyip dönerim eski halimeee
he benim bir avantajım var, 6 ay kaşaldırmıyorum huhahahhahhahah, 6 ay eşim farketmez. alınıncada sölerim bakk diye, güzelde ne gerek vardı der..

yaa bende de aynı dert mağazalar cıvıl cıvıl kendime yakıştıpta alamıyorum dün bir sürü yere giridm çıktımnm yok olmaz dar gelir yok böle giyemem yok yok. sonra hersabah aynı teranee uuf ne giycem bennnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaa

bir ara makyaj malzmelerim yanımda dolaşıyordum hersabah arkdeşle sürünüp sürüp dolaşıyorduk,yanımdada düzleştiricim
1. çanta çok ağır gelmeye başladı
2. cildim makyaja tepki veririr, pırtladı siyah noktalarr
3. her akşam o makyajı temizleeee, iyice cildi temizleee
oje olayına hiç girmeyelimmm, anammmm oje sürsem ne yazar her akşam action olma ihtimaline karşın sil çıkar bayıyor ben zaten üşengecin önde gideniiii

valla hepiciğiniz gençsiniz ben anlam ben 30 umu devirdimmmmmm, benimm yaş kemale ermişşş,siz 20likler düşünün huhahahhhhhhh

taaabeeee değilmi ama zeynepcimmmm, yeliz tabi daha gencecükkkkkkkkk, enerji var hatundaaa
bizim heryerlerimizzz ağrıyor artık,

bahaney bakkk :))))))))))))))

6 ay almadanmı???? inanmıyorum, ben her hafta :))))))))

Bencede bahane şekerim kendi ağzınla söyledin benden büyük ablalar cillop gibi diye, biraz gaza gelmişsindir diye düşündüm. :)).

Çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır.
( rusların uyarlamasıda:çirkin yoktur az votka vardır :)))))))))))
ışin özü öyle boyan boyan çık dışarı değil, bir allık bile yeter yüzüne renk gelmesi için.

tabeeee 6 ay bacummmmm, kuaföürn yolunu bildiğim mi varrrr, çekine çekine giiryorum zaten kuaföreeeeee, millet kuaföre bile bakımlı giidyo ordan çıkıncada şahaser tabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…