Bebeklerimiz ve Biz

kadişcim iyi tatiller canım eşinle ve kuzunla bol bol vakit geçir çünkü seneye kadar çok arasın o zamanları bizede nasip olur inş. tatile gitmek

nimetcim senin o annesini düşenen kuzuna kurban olsunlar bak sen cadıya nelerde biliyorrr

Sanada merhaba kevser hamgi aşısını vurduryorsun canımm
yeni aşılar artık ateş yapmıyor benim bildiğim canım ama bakarsın eğer huzursuz olursa yarım ölçek ateşdüşürücü ağrı kesici verebilirsin sor yinede sağlık ocağından ateş yaparmı diye

Genelde bebekler aşı vurulunca huysuz oluyor inş. sizde olmaz

Selam canlarım...
Dün kociş izinliydi hiç giremedim. Hava çok güzeldi malumunuz öğleden sonra attık kendimizi sokaklara park park gezdik. Bugünde sabah kocişi işe yolladıktan sonra uyumadım kuzuda sabah 6 da kalkmıştı. Koyuldum işlere sil süpür derken bu saat olmuş. Kuzuyuda yedirdim 2. posta uykuya yatırdım yemeğe girmeden kızlara bir bakayım dedim.
Nimetim ne tatlı lmuş o zilli öyle tam sen ve ilker karışımı birşey olmuş. Bukadar olur ya....
Bizim zilli hayvanlardan, otdan, çimenden, çiçekten acayip korkuyor. Fazla üstüne gitmiyorum ama çekeceğimiz var. Yolda çimen görse korkuuuu diye dağırmaya başlıyor yanından da asla geçmiyor.
Betülcüm geçmiş olsun zeynebime tez zamanda şifasını bulur inşallah...

sağol sevilcim hoşgeldin canım
kuzunun çimenlerden korkması çook tatlı ya yerim onu ben hayal ettim de çok hoşuma gitti:)

sağol sevilcim hoşgeldin canım
kuzunun çimenlerden korkması çook tatlı ya yerim onu ben hayal ettim de çok hoşuma gitti:)

Sorma canım hemde ne tatlı oluyor. Görür görmez eliyle ağzını kapatıp anne korktum diyor başlıyor tam tersi istikamete koşmaya... Bakıyor ordada var bu sefer tırmanıyor kucağıma...

Kızlar benim ğögüslerde sızlama başladııı sankii süt doluyorrr gibbi

Allah yardımcın olsun canım. Nasıl birşey hiç bilmiyorum malum benim zilli 11 aylıktı kendi kendine bıraktı. Zaten fazla sütümde yoktu çekildi.
zehranın sütü çoktu onda da olmuştur ona sor bir istersen ne yaptığını....

selam kızlar.bugün evden çıkmadık.hava yağmurlu ve kapalı idi. Bekliyorduk zaten. Yarın iyi görünüyor.sabah koca cim da gelecek. Neyse bende haberler böyle.kadiscim iyi tatiller güle güle gidin.ekin cim tebrik ediyorm 59 unu 54te olursun inşallah. Çok gerilere bakamadım kusura bakmayın herkes iyidir umarım öpüyorm

slmlarr..
kadişcim tatile çıkmışş..iyi tatiller diliyorum. bolbol eğlen, dinlen cnm .
Tenziş sende sapanca'daymışsın..sanada iyi tatiller cnm..

Bizde bugün karşı komşumuza çaya davetliydik..
mamaları fazla kaçırdım yaaa.(( neyse akşama meyveyle bitiririm günü:))

bu arada geçen biraz alışveriş yaptım kendime.. pantalonlarımı tam beden aldım.. hani zayıfladımyaa... kilo alırsam diye 1 benden büyük olsun istemedim.. bu vesileyle formumu korurum belki..:)))

birde kuzuma hırka örüyorum demiştimyaa.. bitirdim ama baya büyük oldu yaa..
bu yıl giydirmem... örnekde göstermedi kendini.anlıyacağınız pek içime sinmedi.. eklerim bir ara fotoyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…