Bebeklerimiz ve Biz

eyvallah bacummmm, aldım ben hatıra kalsın diyeee, de konu çok sapmış maalesefff
kadşcim, hadi iyi tatiller bol bol dinlen bol bol kocayla aşk tazeleyin, bol bol kzuuyala eğlen coş
saol canım
bakalım aşk mı tazelicez
görcez
köye gidiyoruz onun yaşm tarızna alışmam lazım
ama ben tatilimi eve kapanarak geçirmek istemiyormu ki
bakalım kaç zaman dayancam bu işkenceye

güle güle kadişcim, iyi tatilller
umarım iyi vakit geçirirsin yavrunla, eşinle
bizim yerimizede dinlen , eğlen bol bol
saol canım
evet bol bol dinlencem kaplıca var oraya gitcem haftada bir
ohhh yatacam sıcak sıcak

kadişcim iyi tatiller canım eşinle ve kuzunla bol bol vakit geçir çünkü seneye kadar çok arasın o zamanları bizede nasip olur inş. tatile gitmek
inşallah canım gönlünüze göre tatile çıkmak nasıp olur
bizim ki gibi koca başka memleketli ufalan olunca zor oluyo yaaaÇok üzgünüm çoook

nimet maşallah ona ya ne kadar düşünceli yavrusu.
kadis iyi tatiller canım
kso inşallah ateşlenmez ne aşısı
saol canım
öpüyorum hepinizi

günaydın hayırlı cumalar herkeseee

bende dün kınadaydım malumunuzz, yalnız moralim fena bozulduuu. teyzemlarin mahallediki tüm komşular gelmiş normal olaraktan. ben bir zamanlar mahallenin ufak velediydim, bütün çocukalr benden 4-5 yaş büyüktü ve ben peşlerinde dolanırdım. birde hepsi çok güzellerid bebek gibiydi hepsi hayrandım hepsine. neyse yıllar geçti falan ben fazla gidemez oldum haliylede onalrda evlendi çoluk çocuk sahibi oldu boylarında çocukları var. neyse, masaya bi kzı geldi, bebeto. anneme sarıldı teyzeme sarıldı. ben zannediyorum kızı teyze kızının arkadaşı. o kadar fıstık yani. bön bön bakıyorm bu kim der gibi. annem zeynebin kızı dedi. zeynebin kızı kim ya dedim. esin dedi. esin mi dedim. esin dediği şahıs bu bendne büyük hatunlardan biri, eee yeşim ablada burda demeyin abna dedim, ana yeşim ablayıda gördüm. anaaaa hülya, anaaa serpil derken. hatunlar bebetoo, fıstık ki ne fıstık hepsi, o kadar hamileik çcuk falan yüzde kırışklık namına bişey yok bacılar, zayıflar cillop gibi. yaaaaa ben moruklamışım dedi, yengem de aha dedi, sen saçını taramaya bile üşen( işten çıkıp gittiğim için doğru düstte giyinmememişitm , hatta nimet kıyafetini değiştireceksin değil mi diye sordukalrında yoo diyinceee ciddimisin demişlerid) bakmilletin boyca çocukları var sen sal kendini bak diye bana kapak olacak cümlesini kurdu yengecim. sonra neyse yeşim abla dedğim zat geldi, naber nimetcim nasılsın diye, valal iyiyimde siz süpersinzi dedim, yaşlanmışız değilmi esssiin kız tansiyon ilaçların yanında değil mi diyeee bide üstüne dalga geçti. doğruca kocişe gittim baaa bak herüf dedim, beni tornaya mı sokuyon napıyon ne ediyon düzeltiyon beni, çöktüm yaaa dedim. tabii bizim aile koptu benim bu halime. hatunlar 1 dakka oturmadı zaten oynayıp durdular.

ama ben ne yapım oynamadım oynamadımmmmm, neyse bir anda yabancı birmüzk çalındı. atmışım kendimi piste diğer teyze kızıyla bi oynadık, tabi bir anda pistin etrfaı çember oldu showumu yaptım, damgamı vurdum ve geçtim oturdum yerime.

ondan sonra tabii ufaklıklar ufaklıklar dediğm en aşağı 18liklerrr ya nimet ablaaa show yaptın haa, en süper sendin şeklindeki iltifatlarınıda alarak o gazla geldim.....

Günaydın hayrlı cumalar olsun herkese bugün müşavir burda anlıyacağınız yokummm

kuzu iyi akşamı gidince yine ketçap sürdüm unutuyor cadı galiba memeyi ketçapladığımı haliyle akşam öle görüncede kapattı emmedi bir ikikere gelip giti ama kapattı.netice alamadı yanlız acayip şişti
göğüslerim ağrı yapıyor sanırım gündüzleri beraber olmadığımız için kuzu unutuyor memenin halini ama alışıcak geceleri bir sorun olmuyor gayet iyiyiz 2 gecedir

herkesi öpüyorum tabi kuzularıda

beni özleyin anacımm:)))))))

benden de günaydın kızlar...
cumanız mübarek olsun...
ankarada hava buz gibi...
sanki haziran değil de eylül ekim gibi..
havalar bi garip

nimet süpersin valla iyi yapmışın bacım.ama gerçekten salmamakgerekiyor bende çok saldım kendimi toplamaya çalışıyorum yavaş yavaş.hele evdeyken tüm gün pijamalarla oturudum.şimdi bi nebze daha iyiyim biraz daha kilo verip saçlarıma da bir ayar çekicem bakalım.dediğin gibi bakıyorum bende milletin kocaman çocukları var taş gibiler.gerçi çocuk büyükken kişinin kendine daha çok vakti kalır gibime geliyor.
geçen bir manikür yapayım dedim kız uyuyorken ki çoook uzun süredir yapmıyordum tam orta yerinde bizim kızın anne çığlıkları.yarı manikürlü dolaştım birkaç gün.fırsat mı bulamıyorum ben mi tembelim anlayamadım.geçen işyerinde deiler yaşıtlaarım ama bekarlar sen yine makyaj yapmıyorsun için geçmiş dediler.o günden beri makyajsız gelmedim valla

ben o sorunu yaşamadım kadis çünkü benim süt zaten çekilmişti ama anlatırlar feci olurmuş ağrısı.kolay gelsin canım sana.çabuk geçer inşallah

betülcümm çok haklısın canım, bazılarındada genetik sanırsam, doğal olarak da çok güzeller. bende çok tembelim çokkkkk, , beni en çok sinir eden göbeğimden kalçalarımdan fırlayan yağlar. insan giydiği hiç birşeyi yakıştıramıyor kendinee.

he şöylede bişeyvar, tamam çoğu zaman çocukları bahane etsek, çok büyük faktör, heleki senin benim gibi tembeller için çocuk işin içinde olunca heleki yaramazın önde gideni olunca, eve gelmem zaten 21:30 oluyor kızı yatır et , kendimemi vakit ayırayım yoksa başka şeylere mii .

nimo sende kendimi gördüm bian...
bende çok tembelim...
allahtan zayıfım...
ama haftada 2 kere falan saçıma fön çekiyorum...
düzgün giyiniyorum..
ama makyaj yapmıyorum..eşimde sevmiyor..
canım isterse rimelle kapatıcı sürüyorum sadece..
bunları bile zar zor yapıyorum...
tembelim anacım üşengecim ya..

yeliz görmesin şimdi kızar bize :)

ya bünyede yok elifcimmm, çok isterdim şöle kadın gibi kadın olmayı, betül gördü mesela beni, tavırlarım bile erkek gibidir benim, ya mesela görünce bayılıyorum, giyiyorlar topukluları, etekelri, saçlar fönlü yapılı, şekl şekil, makyaj falan

bende ise şu an üstümde siyah ( fan tshiertleirndne biri) siyah spor pantalon, kafamdada bi bandanaaa, etek , topuklu giyince kendimi bi tuhaf hissediyorum, rahat olamıyorum.

saç baş desen ya at kuruğu ya topuz, yüzde sıfır makyaj, olsa bile dedğin gibi bi rimel bi kalem

bide uzun boy ve birazda iri kemikli olunca benim dışımdaki herkesde bana erkek muamelesi yapar, öle zarif olayım, kibar durayım olmuyorrrr

aynı nimet sende beni gördün anacım ama ben etek giymeye başladım yavaş yavaş çok tuhaf hissediyordum ilk zamanlarda ama alıştım gibi.saçlarım ise hep toplu ya bi fön çektireyim diyorum haftalardır ama bir çektiremedim.yok ya tembellik bu .bazılarının içinden geliyor ne kadar yoğunda olsa buna vakit ayırabiliyor.

ayy sizi okudukça çok paspal gördüm kendimi yaaa
bi gayem yok. alışveriş yapayım değiştireyim kendimi diyorum
ama gidiyorum gidiyorum almadan geliyorum
beğenemiyorumki birşey..
kesinlikle kimilerinin içinden geliyor. ben boş zamanımı uyumayla değerlendiriyorum
nasıl olcak benim halim bilmiyorum.. bugün biraz daha dolanayım bakayım.
belki bulurum adam akıllı birşeyler...

bu arada herkese merhaba
herkese hayırlı cumalar
hayırlı işler
bebişlerinizle mutlu huzurlu günler...
yine bir haftasonu geldi. işlerim çok azdı üzülüyorum yaa...
hayırlısı bakalım...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
en pasaklınız bakımsızınız benimdir..
öyle imreniyorum ki şöyle güzelce giyinen makyaj yapıp bakımlı olanlara...
eltim mesela.. evde ama her daim bakımlıdır..
saçlarına fön çektirir güzelce giyinir. sürekli yüksek topuk giyer. boyda var anam kadında
ee öyle karının yanında beni görünce millet daha liseye giden pasaklı bi kız sanıyor beni yaaa
çocuğumu parkta oynaştırıyorum. kadının biri diyormuşki kız ne güzel oynaştırıyor çocuğu..
demişler o onun annesi.. beni ablası zannetmiş... iyimi kötümü bilemdim yaa..senağlama
oysamm ben bekarken kenidme ne bakardımm. beğenilcez yaaa
benendircez ya kendimizi.. sabahın köründe kalkar hazırlanırdım..
şimdi sabah kalkınca yüzümü yıkadığıma şükrediyorum.. senağlama

Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum.

Dün bizim evlilik yıldönümümüzdü,5.yılımıza girdik. Ama cumartesi kutlayacağız :).

Hanımlar ne oluyor allah aşkına azıcık sirkelenin toparlanın,olmuyor böyle valla.Akşamları kuzu uyudukdan sonra kendimi bakıma alırım maskelerimi yaparım yağlarımı sürerim topuklarıma kadar.
Ben katiyen makyajsız çıkmam dışarı.çook çook geç kalırsam işe,malzemelerimi yanıma alır öyle gelirim işe.
Bugünkü halim keten buruşuk turkuaz mavisi azkılı bluz içine beyaz askılı bluz, turkuaz takılarım.
mavi kotum beyaz sporlarım ve ona uygun göz makyajımlayım. Ellerimi hiç söylemiyorum her zaman oje vardır. ya kırmızı yada 319 :).
Salamayın kendini kızlar valla bende söylemsi.Anladınız siz onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…