günaydın hayırlı cumalar herkeseee
bende dün kınadaydım malumunuzz, yalnız moralim fena bozulduuu. teyzemlarin mahallediki tüm komşular gelmiş normal olaraktan. ben bir zamanlar mahallenin ufak velediydim, bütün çocukalr benden 4-5 yaş büyüktü ve ben peşlerinde dolanırdım. birde hepsi çok güzellerid bebek gibiydi hepsi hayrandım hepsine. neyse yıllar geçti falan ben fazla gidemez oldum haliylede onalrda evlendi çoluk çocuk sahibi oldu boylarında çocukları var. neyse, masaya bi kzı geldi, bebeto. anneme sarıldı teyzeme sarıldı. ben zannediyorum kızı teyze kızının arkadaşı. o kadar fıstık yani. bön bön bakıyorm bu kim der gibi. annem zeynebin kızı dedi. zeynebin kızı kim ya dedim. esin dedi. esin mi dedim. esin dediği şahıs bu bendne büyük hatunlardan biri, eee yeşim ablada burda demeyin abna dedim, ana yeşim ablayıda gördüm. anaaaa hülya, anaaa serpil derken. hatunlar bebetoo, fıstık ki ne fıstık hepsi, o kadar hamileik çcuk falan yüzde kırışklık namına bişey yok bacılar, zayıflar cillop gibi. yaaaaa ben moruklamışım dedi, yengem de aha dedi, sen saçını taramaya bile üşen( işten çıkıp gittiğim için doğru düstte giyinmememişitm , hatta nimet kıyafetini değiştireceksin değil mi diye sordukalrında yoo diyinceee ciddimisin demişlerid) bakmilletin boyca çocukları var sen sal kendini bak diye bana kapak olacak cümlesini kurdu yengecim. sonra neyse yeşim abla dedğim zat geldi, naber nimetcim nasılsın diye, valal iyiyimde siz süpersinzi dedim, yaşlanmışız değilmi esssiin kız tansiyon ilaçların yanında değil mi diyeee bide üstüne dalga geçti. doğruca kocişe gittim baaa bak herüf dedim, beni tornaya mı sokuyon napıyon ne ediyon düzeltiyon beni, çöktüm yaaa dedim. tabii bizim aile koptu benim bu halime. hatunlar 1 dakka oturmadı zaten oynayıp durdular.
ama ben ne yapım oynamadım oynamadımmmmm, neyse bir anda yabancı birmüzk çalındı. atmışım kendimi piste diğer teyze kızıyla bi oynadık, tabi bir anda pistin etrfaı çember oldu showumu yaptım, damgamı vurdum ve geçtim oturdum yerime.
ondan sonra tabii ufaklıklar ufaklıklar dediğm en aşağı 18liklerrr ya nimet ablaaa show yaptın haa, en süper sendin şeklindeki iltifatlarınıda alarak o gazla geldim.....