Bebeklerimiz ve Biz

o ne öyle sevilcim ya.çöyle okul mu olur..görümcemin kıznın gösterisine gittik bizde..
gerçekten çok güzeldi..
hem çok eğlendik hemde çok kaliteliydi..
ne demek çocuklara öyle laf söyletmeler..
şikayet etmek lazım aslında

Kesinlikle öyle Elifcim... Kafamı biraz toparlayayım yapacam birşeyler. Birtek kendiminki değil başkalarının çocuklarınıda düşünüyorum.
Koro halinde birde şarkı söylediler hani şu "sabahlara kalamam osman aga yalancısın inanamam.... " biz "çıktık açık alınla 10 yılda her savaşda...." söylerdik. Of offff nereye gidiyor bu toplum böyle.........

Öyle yada böyle yapacaz birşeyler Yelizcim... Hele sağlıkla o günleri bir görelim Allahın izniyle şimdi nasıl yavrularımız için en iyisini yapıyorsak ozamanda yapacağız. Kesin olan birşey vars o okulun kapısından dahi bir daha geçmeyeceğim. Ama kesinlikle şimdiden onlar için birikim yapmamız şart...

hey allahım ya okula bak...
ne günlere kaldık...
daha okul çağlarına çok var..bakalım zaman neler gösterecek..

mesai bitti kızlar..
eve gideyim..halsizim bugün...
iyi akşamlar hepinize

Selammmm

Yarın anneme geçicez,kuzu akşam annemle olucak bize gecikmiş yıldönümümüzü kutlamak içn akıcaz gecelere.
Görüşünceye dek iyi bakın kendinize.

herkese günaydın kızlar...
güzel bir hafta sonu diliyorum...
yelizcim evlilik yıldönümünüzü atlamışım canı..
kutlu olsun bitanem..nice güzel yıllara inşallah...
bu ayın 26 sı da bizim yıldönümümüz :)
ben bu hafta sonu çok yoğunum kızlar..
bu akşam görümcemin kıznın mezuniyet balosu var bizde gideceğiz...
yarın da annemler yemeğe gelecek....
erken çıkabilmek için bitirmem gereken işler var..
hepinizi kocaman öpüyorum kızlar

Günaydınlarrrrrr herkese dün hiç uğrayamadım maşallah döktürmüşsünüz

günü konusu bakımsızlık paspallıkmış galibaa

vallahi bende ne üşengeçlerdenim nede bakımlılardanım ikisinin ortasııı gerçi bekarlığa ve ilk evlendiğim yıollara göre fark var ama şimdi kötüde değil yanii

illaki çocuk yüzünden kendimize ayıramadığımız zamanlar oluyor ama yinede çok salmamaya çalışıyorum kaş ve bıyıklar mutlaka alınıyor 15 te yada 1 birkere kuaföre gidiyorum uzadıkça kendmde alıyorum

makyaja gelince sıkta olmasa yapıyorum eskiden makyajsız gitmezdim işeee şimdide hafta 2-3 kez yapıyorum bazende işyerinde havama bağlı modda oluyorsam yapıyorum

giyime gelince elimden geldiği kadar iyi giyinmeye çalışıyorum kıyafet problemi yok tabi bende zayıf olduğum için zaman zaman yakışmayan kıyafetlerde oluyor

yelizcim evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım daha nice yıllara beraber yaşlanmanız dileğiyle bir ömür mutlu olunnn bizimde ağustos 13 te 3 biticek hayırlısıyla

bende çok yoğun olucam girmem işlemem gerekn çok iş varrr arada bakabilirsem bakıcamm

hepinizi çok öpüyorum kendinize ve kuzulara iyi bakınnn kuzu biraz huysuz evelkiakşma çiğ köfte almıştık kuzuda yedi galiba midesini bozduuu kusmuş dün

meme sorunu yavaş yavaş ortadan kalkıyor göğüslerim bugün daha iyi akşam banyo yaptım sıcak iyi geldi galiba yumuşadı kuzuda meme diye arada sayıklıyor ama çok sıkıştırmıyor beni uff olmuş diyorum kapatıyorr kuzum birka. günden sonra vazgeçer herhalde.

belki babaannemize gideriz kocişin karşıya gitme ihtimali var iş için erken döersek bende erken çıkarsam gidebiliriz. düğün telaşından 2 ay olucak nerdeyse gitmiyoruz torunlarını özlemişler haliyle birde altim doğum yaptı 1 aylık oldu bebek hediyesini alıp gitmek lazım bakalım

yeliz cim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllar dilerim.
Gezmeye gidenlere iyi gezmeler.bugün hava çok güzel az sonra havuza gidicez bizde.öpüyorum herkesi

Herkeze iyi hafta sonları..
Yeliz cim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
Allah ömür boyu sağlıklı ve mutlu birliktelik nasip etsin cnm..

bugün hava güzel..
kuzuyu uyutacam uyandığında bizde çıkacaz inş. gezmelere..
öpüyorum sizi ve kuzularınızı...

yelızcım evlılık yıl dönumun kutlu olsun cnm daha nıce mutlu yıllara

ben sabahtan berı dıp temmel temızlık yapıyorum oldum bıttım dahada ışım var yenı efeyı uyuttum kalkayım devam edeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…