- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.721
öyle canım amma ciddi madana alışveriş yapmam lazım en acilinden..Alışveriş niyetine çıkınca bişey bulunmuyor derya.
geçmiş olsun canımm..günaydınlar.sabah kuzumu hastaneye götürdüm neyseki önemli değil dedi geniz akıntısı dedi.antibiyotik vermedi.bir tane şurup verdi ama içiremeiyoruz kusturuyor kendini ıhlamurda içiremiyorum napsam şaşırdım kaldım.inadından ilerleyecek diye korkuyorum.
bu arada yeliz çok sevindim senin adına.ne güzel geçirmişsiniz yıldönümüzü.hep böyle mutlu geçsin günleriniz.
mavilim sen de süper görünüyorsun maşallah..
mavice rüyamda seni görmüşüm kalabalık birileriyle toplanmışız beraber resim falan çektirdik arkadaşlara gösteririz diye
günaydınlar.sabah kuzumu hastaneye götürdüm neyseki önemli değil dedi geniz akıntısı dedi.antibiyotik vermedi.bir tane şurup verdi ama içiremeiyoruz kusturuyor kendini ıhlamurda içiremiyorum napsam şaşırdım kaldım.inadından ilerleyecek diye korkuyorum.
bu arada yeliz çok sevindim senin adına.ne güzel geçirmişsiniz yıldönümüzü.hep böyle mutlu geçsin günleriniz.
mavilim sen de süper görünüyorsun maşallah..
günaydınnnnnnn..... fatoşcum biz bu gidişle anca rüylarda görüşeceğiz galiba rüyan ona işaret kaydirigubbakcemile3
selam güzel annişler yeliz ne güzel olmuş ya ohhh darısı başımıza bizim iştede sorun şu ki yazın eşimin işinde sezon olunca yerde olsa istediğin zaman gidemiyorsunmafoldumben
dünürrr ne kıs bınalımlımışın geçen yine şimdi daa iyisin sanırsam öpüyorum güzel kızınıda senide canımmmmopuyorumnanaktan
elifim çok hoşsun canım çıtır annem benim çantada pırıl pırıl yanealkisalkisalkis
görüşmek üzereeeee
nere gidiyorsun dünürüm
iki hoş sohbet edelim kız.. özletiyorsun kendini.. yüzünü gören cennetlik ...:1no2:
kaçma hemen beee. ne işin var Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?