Bebeklerimiz ve Biz

günaydınlar.sabah kuzumu hastaneye götürdüm neyseki önemli değil dedi geniz akıntısı dedi.antibiyotik vermedi.bir tane şurup verdi ama içiremeiyoruz kusturuyor kendini ıhlamurda içiremiyorum napsam şaşırdım kaldım.inadından ilerleyecek diye korkuyorum.

bu arada yeliz çok sevindim senin adına.ne güzel geçirmişsiniz yıldönümüzü.hep böyle mutlu geçsin günleriniz.
mavilim sen de süper görünüyorsun maşallah..

Alışveriş niyetine çıkınca bişey bulunmuyor derya.
öyle canım amma ciddi madana alışveriş yapmam lazım en acilinden..
hiçbirşey kalmadı giyecek... offofff

geçmiş olsun canımm..

kızlar bu aarada size birşey söylemekistiyorum
ben
alexander rybak a takılmış vaziyetteyim ya
evirip çevrip final şarkısını izlioyrum
herifinmimikleri duruşu, helede o kemanı çalışı mest ediyorbenii
kızımda keman çalsın istiyorum...

mavice rüyamda seni görmüşüm kalabalık birileriyle toplanmışız beraber resim falan çektirdik arkadaşlara gösteririz diye

günaydınnnnnnn..... fatoşcum biz bu gidişle anca rüylarda görüşeceğiz galiba rüyan ona işaret kaydirigubbakcemile3

selam güzel annişler yeliz ne güzel olmuş ya ohhh darısı başımıza bizim iştede sorun şu ki yazın eşimin işinde sezon olunca yerde olsa istediğin zaman gidemiyorsunmafoldumben

dünürrr ne kıs bınalımlımışın geçen yine şimdi daa iyisin sanırsam öpüyorum güzel kızınıda senide canımmmmopuyorumnanaktan

elifim çok hoşsun canım çıtır annem benim çantada pırıl pırıl yanealkisalkisalkis

görüşmek üzereeeee

geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzelir umarın canım:teselli:

nere gidiyorsun dünürüm

iki hoş sohbet edelim kız.. özletiyorsun kendini.. yüzünü gören cennetlik ...:1no2:

kaçma hemen beee. ne işin var Şeniz

nere gidiyorsun dünürüm

iki hoş sohbet edelim kız.. özletiyorsun kendini.. yüzünü gören cennetlik ...:1no2:

kaçma hemen beee. ne işin var Şeniz

ah be yafrim iş bitermi evin halini bir görsen harman yeri sanki ve benim sıpalar tam gaz kuduruyor şu an....kafamçokkarıştı

betülcüm öncelikle geçmiş olsunn, inşallah bir an önce düzelir fıstık

yelizcimm süper bir haftasonu geçirmişsinn, allah mutluluğunuzu daim etsinnn

elüfcüm sende fıstık gibisin maaşşlaah tütütütüütü

aynurcum nan ispanyolcadamı biliyon sen garuuuu
ne mezunusun bacım sennn

deryacımm öle bakınca olmuyor ne zaman yanında para yok şakkadanak bulursun alacağını :)))

bendenizde cumartesi düğünümüz vardı. kuzenimi evlendirdik. elbisem yırtıldı, ayakkabının bantı koptu koluma koliyle vurdular şimdi acıyooo, nazar mı neeeeeeee

başıma gelmeyen kalmadı, çok şükür atlattık bunuda

kuzumda çok güzel oldu. zilli yaşıtı çocukları görünceee yavriim gdip gidip yanlarına gel gel diye bi sarılışı vra,öldük gülmektennnn, o nasıl bir yüz ifadesi o nasıl bir sevgi gösterisi, biraz daha büyük olanlarr tabi anlamıyor bizimkinin dilinden, bizmki kendi dilinde vırvırrrr, allahım öldük gülmekten, sevgi kelebeğim benim , sarıldı durdu bütün çocuklara.oynadı dansetti. yabancı biri gelince tabi benim elbisemin altına saklanmalar o arada benim elbise cırttttttt. allahtan fazla dekolte vermedik.
dün gecerüyasında düğündeydi herhaldee. hem uyuyor hem anne annediye bağırıyor hemde elleriyel alkış yapıyor allahım dedim, gece geceeee. oyanttı beni bütün gece anne anne diye bağırıyor noluyo diyom bi bakıyom o arada kafayı bi yere çarpmış gene güm , bu gece çok deliydi. elbiseside çok yakıştı tam olduvallahi. onun nazarı bana geldi herhalde amna aman ona bişey olmasındaaa

Teşekkürler kızlar aminn.

Betülcüm çok geçmiş olsun canım ne yapcaksınız peki nasıl içiceksin ilaçları,içeceğine katsan etkisi azalırmı acaba_?

bide düğndee bi kız vardı ağzında emzik, bizmkininkinin aynısı sen kap çocuğun ağzından emziği bide vıdı vıdı söyleniyor , ağz<ına götürmeden kaptım elindne öteki kızda zavallım ağlayarak koştu gitit neyse buldukda verdik geri. erkek gibi böle elelirni dizine vuruyo bi kafa tutuyoo milleteeee. anaaaaaaaa dedimmmm. çocuğum dur iki dakka.

bide ne ilgisiz anneler var yaaa
bitane çcuk bi direğin dibinde nasıl ağlıyor anne anne diye kimse ilgilenmiyor çocuklaaa, anons ettiridkde annesi geldi aldı çocuğunu oynamay dalmış, çocuğu gören yok, allah koruusn anne anne diye dışarı çıksa başaına bişey gelse. oyandım ama yanımdaydı hem benimki yada veridmkayınvalidme tut gitmesin deidm.

nimetim sana da kızına da maşallah.nazar değimiş belliki.
yeliz biz her hastalıkta yaşıyoruz bunu kendini zorla kusturmasa kollarından tutup dökücem ağzına ama oda benle inatlaşıyor valla o kadar zor ki.bilmiyorum ne yapıcam çok çaresiz kalıyuorum bu hastalık dönemlerinde doğal yolla da olmuyor onlarda da aynısını yapıyor offfff

valal yelizcimm kuaförden çok geç çıktım evde koca aç kız aç ben aç, kızı doyur kocayı doyur o arad kız diş fırçamı aldı yere attı makyaj malzmelrini odadan topluyorum, kız başka kıyafetlerini salona getirmiş, bid ebu araalr eline tabakla kuruyemiş veriyorum saolsın her taraftan çıkıyor o yemişler, o arad kız peşimde tabi, kocaa peşimdeee. oratalık dandini herke bişey istiyooo, o arada kayınvalidede geldi aldı kzı çıktı, kıza fırfırlı don giydirmeyi unutmuşum mu, haid yanına süt al, tyemek al, ekstra kıyafet al falan derken apar topar çıktık, düğündede kız peşinde kız benim peşimde, bir sürü eş dost falan derken bi atkı takılırken çekişmişim oda yantirikkk, bide şim kamerayı getirmişti kızı çekmek için bid eorad varsam varımdır , akşam bakarım video görüntülerine ğer şmle düz bi halim varsa ordan bi görüntü yakalayabilirsem eklerim

makyajımı kendim yaptım ama çok beğendim vallaaa. eşimde nalçak kadın hep başkalrına yap sen dedi. aşkım düğün makyajı yapıyom normlad eböle nasıl yapayım hem istemesin deidm, istemem tabi ama insan evde yapar diyoo. evde de düğün makyajıyla nasıl geizlir artık onu bilmiyorum.

saçları maşalattım berbatıııııı, böle kraliyet döneminde lüle lüle olur yaa iğrenç parça parça peruk gibi öyleydi. gerçi yolda onları aççam diye bayağ uğraştımmm

kızında bi kare fotosu yokkkk

amavideodan görüntü kesebilirsem ekelrim onudaa

Aman yarabbim tamam tamam istemiyorum :), olaylı bir çıkış olmuş.

Maşayı her kuaför yapamıyor bir keresinde benide öyle yapmışlardı, ben doğal istedim,
o belimde olan saçlarımı omuzlarıma kadar çıkardı.

Sağlık olsun canım boşver,

direk iğne diyorlar ona da kıyamıyorum
ya da bişeylere karıştır diyorlar neye karıştırsam anlıyor ya öyle birşeyki bazı şuruplar gerçekten tatlı onları bile içmiyor

işte onu yapınca da kusuyor cadı.şimdi babaanne aradı napim kusuyor diyor ay dedim ne bilim ben bulamadım ki çare cadıya.aslında tek yolu iğne . biraz aklı erse iğneyle korkutacam ama hani içmezsen yersin iğneyi diye ama birkaç sene beklemek lazım bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…