Bebeklerimiz ve Biz

Herkese iyi haftasonları...
Yelizim evlilik yıldönümün kutlu olsun. Kocişinle, kuzunla daha nice sağlıklı, mutlu yıllar geçirirsin inşallah...

ay temızlıgım yenı bıttı ve yenı oturdum bende bıttım çok yoruldum oldum hatta esım bugun nöbtçi o yokken yapayım dedım yarın arkadaslra mantı yemege davetlıyız evde yokuz ay ev temız olunca nbekadar rahatlıyorum

iyi geceler herkese

yelizciğim evlilk yıl dönümünmüş kutlu olsun canım allah sağlıkla huzurla daha nice seneler nasip etsin yuvanda

mavice rüyamda seni görmüşüm kalabalık birileriyle toplanmışız beraber resim falan çektirdik arkadaşlara gösteririz diye

Herkese günaydın güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum ve kucak dolusu öpücükler yolluyorum.

Haftasonumuz inanılmaz güzel geçti, dediğim gibi sabahdan anneme geçtik, öğlenden sonra
Bizi görmeye gelenler oldu onlarla çay kahve yemek muhabbet, akşam eşimle beraber kuzuyu annemde bıraktı ve çıktı.
Taksim Nevizadeye gittik, çok güzel bir terasda yer ayırtmış kocacım.Bikaç saat sonra kardeşim eşi yengecim ve çok sevdiğim dayıcımda katıldı bize,
Gece 02,… gibiydi öyle tatil planları yaparken,hadi erdek’e gidelim lafı atıldı ortaya 5 dk sonra Erdek yolundaydık :)))
Sabah 05,00 gibi erdek’e vardık. Kahvaltımızı yaptık, doğru plaja. Deniz’i bir harika, günü orda bitirdik gezerek görerek geldik.
Planlasaydık bu kadar güzel olmazdı.Gruptakilerde kafa olunca daha bi eğlenceli oluyor.

Sizde keyifler nasıl?

soytarım çok sevindim adına ahhhh ahhhh kızım büyüsün bende severim böyle plansız işleri daha bir güzel oluyor

kocaman günaydın herkese....
güzel bir hafta diliyorum bende...
hafta sonum çok yoğundu...ama güzeldi..
ya yeliz alemsiniz valla...
hiç hazırlıksız nasıl gittiniz erdeğe hayret valla...
deniz güzelmiydi...(geçen sene gidip memnun kalmayan üye smili)
sevindim valla senin adına ne güzel eğlenmişsiniz...

valla bende çok eğlendim baloda..çocuklardan çok oynadım..çok güzeldi...

Son düzenleme:
:) Çok çılgınız vallahi şekerim,
evet hazırlıksızdık ama ordan aldık bikini havlu şort, tamam :)
Deniz çarşaf gibi tertemizdi.

Woooowww süper görünüyorsun canım kahve çok yakışmış sana. Fıstık.

Son düzenleme:
valla süpersin yelizim...
tatil çektirdin canımı iyice...
resim yok mu sizin erdekte...

saol cnm.. o resim çekildiğinde gece yarısını geçmişti saat :)

Slmmmm

elifcim çok güzel görünüyorsun canım

yelizcim tam çılgınsınız heee ne güzel eğlenmişsiniz unutulmaz bir evlilik yıl dönümü olmuş sanada

yıldönümünüz müş... nice birlikte sağlıkılı huzurlu mutlu senelere kocişin ve kuzunla...

güzel eğlenmişsiniz canım.. her gününüz böyle masal tadında geçsin...
kızlar ya ben yine kıyafet alamadan geçirdim haftasonunu....
alışveriş yapayım da piyasa hareketlensin sositosositosositosositosositososito
diyorum ama olmuyorrrr niye acep? istediğim gibi bişi bulamadım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…