Bebeklerimiz ve Biz

Afiyet olsun bebişimmmm

bu mavi-yeşilin ürünleri baya güzel kaloriside az albeninin normali 400 küsür mavi-yeşilin albenisinin kalorisi 194 :)
prinç ve mısır patlağına ana - kız bayılıyoruz :)

bende vermiyorum ama kontrole götürünce doktoru gerek görürse veririm

bende keçiboynuzu harnup pekmnezi veriyordum yada kahvaltısına katıyorum bitmiş almam lazım

kızlarr sade tatlı kaşığı versem yoksa kahvaltıyamı katsam ne dersiniz

balık yağını bende düşündüm almayı ama doktor vermeden almak istemedim

hey maşallah topik doldu
mavili+jege+kartalsevil+nefinn+soytarı+zeybennep

zehra mavice semiha ayşegül ts kılıç ekinnaz yok yazıldılar gelmiyorlarr

Kızlar size doyum olmaz. Ben kaçar ıspanak yıkamıştım kuzu uyanmadan pişireyim. Yanınada fırın makarna yayla çorbamda var birde salata yaptımmı bugünü kurtardık. Ohh daha ne ister bu kocişim... Öpsünde başına koysun beni. Dimi ama???
Ay herkes açken bu yazdıklarım hiç olmadı ama kusura kalmayın.
Bu arada o mısır- pirinç patlağına bizde hastayız ana kız verseler bir koli yeriz...
Sizleri ve bebişleri en kocamanıbdan öpüyorummmmmmmmmmmmm

kızlar kuzucagızım uyandi
yogurdumuzu yiyelim birlikte
opuyoru sizi
gece kuşları ile tekrar görüşmek üzereeee
esenkalın:)))

ohhh sevilcim yani açıkmıştık bu menüyü duyunca daha bir acıktıkkkk

tabiki öpsün başına koysun cici mamalar yapmışsın daha neeeeee
bizimkiler gezmeden dönmezse bende evde bişeyler yapıcam malum ben annemde yiyorum
bırakmıyor sağolsun

bugün evde yiyebiliriz yada hazır bişeyler alırız artıkın

slm kızlar nasılsınız sık gıremıyorumdr efeye bır ılac yazdı onu kullanbıyoruz acayıp ıstahı acıldı habıre yemek ıstıyor saat basıbeslenmek ıstıyor ona bıseyler hazırlamaktan yetısemıyorum burayada zor bakıyorum yeterkı yesın kuzum

bu arada bız alecek yogurdu çok yıyoruz efe sade yogurdu çok sevıyor ve tuketıyor zatensut hastasıhıç bışey yemesesadecegun boyu sut ıçer

habıre dıolaba gıdıyor memye dıye aglıyor yanı meyve ıstıyor koca bır tabak kırazı hupletıyor hemen

bazen kuru sogan krızı tuuyor
çig çig onu yıyer
bazende sarımsak alem benım oglan

Zehracım kuzuna bşarılar canımmmm güle güle gidin iyi eğlenceler

dünürüm maşallah efeye ne verdinki iştahı açıldı bizim iştahsız kuzular için verebilirmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…