Bebeklerimiz ve Biz

saolun kızlar,

elifcim bahsediyorum aslında
konuşmada sorun yok her sey tek tek soyleniyor,gecen dısarda böcek gördü ''dit ewine , seni seniiiii'' diyor sıpa,kırmıcı (kırmızı) we wami (mawi) demesine hastayim:)))
wc egitimimize baslamadik henuz ,kakasi gelince her daim soyluyor ,gecen sapanca da ''tuwalete yapıcam'' dedi, oturttum we ıkındı ,bi pıss sesi duyuldu , yaptim dedi :))))))))))
kalktık wc den:)))) acelem yok , tam zamanini bekliyorum
cok alem ya....gibi gibi bir suru enstantene yaşaniyor ewde
maşallahhhhhhhh diyor dilimi ısırıyorum......

Pardonda oha demek istiyorum. Sizin durumunuz malum hiç mi gözleri görmüyor. Çok elzem bir ihtiyaç değil bu paraları varsa alırlar yoksa otururlar aşağıya. Yok ya ben anlamıyorum bu insanları. Siz iyi niyetli davrandıkça çıkıyorlar temenize benden söylemesi. Gerçi sende biliyorsun bacım nediyeyim. Allah hayırlı islah etsin bunları............

maşlalah derineee süperrr

aynen öyle sevil delirek gibi oluyorum bazen, alana kadar 1 hafat ablası aradı anası durmadan aldınzımı kızımın kamerasını diyip durdu. neymiş bugün mezuniyeti varmış oğlunun kameraya çekecekmiş. hazfıza kartınıda lamdıki ilker kendileri versin alsın diye o dsen 100 kağıt zaten. yok onu niye almadınız bi ton onun için laf işit dünde onu aldık veridk ellerine. neymiş kredi kartları yokmuş onların bizde varmışmış. yahu bi sor kredi kartında limit var mı diye . alırmısın yok alsana var.

kayınavide durmadan zaten torunuma şunu al şunu giydir der, sanki ben darphaneyim para basıyorum. bi kerede sen al yahu. bi kerede sen al.

düğünde saolsun nevzat ırmağın ayakkabılarını verdi. bir kere giydi nasıl olsa nilde 1 kere giycek boşuna verme para dedi. aldım götürdüm eve ayakkabıyı ay niye böle aldın böle olurmu falan filan yahu dedim ben bunu almadım arkadaşım verdi. hani anlasınlarda üstüme gelemsinler diye. bu sefer ilker ayrı triplerde ben çocuğuma ayakkabı alamayacakmıyım diyeee. niye başkasının ayakkabasını alıyosun tripleri. ha al o zaman deidm git all alabiliyomusun bakalım, sen git başkalarının gönlünü eğlendir bende burda hesap yapayım kısayım.

valla yeliz aynen öyle canım aynen öyleee. azcık tava getirmiştim adamı borç zaten tavan oda olsun napalım hiç değilse 3-4 gün kafa dinleriz demiştim. başımıza bide bu çıktı. yarında oğlunun doğumgünü var . onada hediye lazım. öyel giyim kuşam hoşalrına gitmiyor beyefendinin bi kenara atıp bırakıyor.herşeyide var zatenbişeyi eksik değil. ne alsam yaranamayacağım zaten.

benim pek dikkatimi çekmemiş o zaman tenzilecim..
hepimizin yavrusunun olduğu gibi yani..
ben artık ruzenin hızına yetişemiyorum..hergün çok şaşırtıyor beni...
bende maşallah diyeyim kuzuma
......

nimo kıs senin bu herif de bi garip yaaa
hayır diyememişmiş..
zaten sıkıntı var
900 lira az mı be...
benimkilerde yapıyordu o işi...kestiler maaş alamayınca...kurtulduk...
eşimde akıllandı..ne diyim darısı senin herife

selam herkese çok yorucu ve sıcak bir gündü 4 öğretmen 2 idareci kemeraltının altını üstüne getirdik seneye defile için kostüm dikilcek malzeme alık geldik.
başım çok ağrıyordı şim sağolsun çay yapı bişeyler hazırladı ben duş alıncaya kadar anca kendime geliyorum ebrar uyumuşken bakayım dedim
tatili ayarladık bizde arkadaşlarla beraber gitcez antalya bize yakın hemde daha sakin fethiye tarafına doğru eşim yer ayırtmış
ayyy nimet senin eşinin ailesine deli oluyorum yaaa ne kadar düşüncesizlik

geçen sene de aynı olmuştu nimo...
yerinde olsam ufak bi hediye alırım almış olmak için o da...
sakın kendini parçalama...
hediye alıp onu mutlu edemeyeceksin nasıl olsa

hepsine masallahh en kocamanındaaaaannn...

allahtan esim tek cocukta boyle sorunlr olmuyor k.walidemşnde bankada parası war yuk olmas,
hoş olmasa da anne nihayetinde baştaci edilir..

ama nimocum yapmayın boyle yuz wermeyin
parası warsa alsııın yoksa otursun asagı fotograflarla yetinsinn

Şekercim bu senin kayganan çocuğa bakıyor diye her hakkı kendinde görüyor. Ama onlara bir dur demek lazım. Vallahi ben burda sinirden çat diye çatlıyacağım birtarafımdan. Torununu okadar çok düşünüyorsa çeksin bankadaki parasından alsın en alasını kameranın. Onların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Sizi zarara soksunlarda ne olursa olsun. Çocuğuna bakıyorum kreşe verse zaten okadar vara gidecek diye düşünüp her ay başka birşey çıkartıyor. Ah ahhh dahaçok şey yazarım ya neyse yeri burası değil....

Selam canım...
Oh ne güzel tatil ayarlanmış. Çok iyi gelecek sizede Ebrar sultanada. Şimdiden iyi eğlenceler...

o kadar baskıcılarki anlatamam, en sonunda lanet olsun diyosun yapıyosun. ya tarif edilemez, sevil ve elif beni çok iyi anlar.

ya dün akşam limonata vrmış ssölemesi ayıp, baktım miktarı az. kayınvalidemde limonatayı getri kzım içelim dedi. baktım baktım anca 3 kişiye çıkar 3 bardak koydum getirdimverdim. sen niey içmiyosun anne ben içmicem. yavrum içsene . içmicem annecim canım istemiyor şu an. e yavrum başka bşey iç. içmicem annecim. ben böyle iyiyim. yok yok iç . aaaaaaaaaaaay diyosunnn yani yeterrrrrr diye basbas baırasım geliyo. bi kere içmicem demişim 10 defa söylemenin ne manası var. yaptırana kadar , işkence gibi sürekli tekararlıyorlar. çin işkencesi resmen. herşeyde bu böyle. sabır sabır sus cevap verme nimet sus sık kendini nimet sus şimdi sen suçlu durumuna düşceksin nimet.
sonra eşim kızdınmı bana der. yahu be adam sana ne kızayım , sen bunun kararınıveremiyorsan ben napayım. işi çıngarlığa döküpbide üstüne saygısız sen benim ailem yapmamı istemiyorsun laflarınımı işiteyim. napıyorum ya hayatım iyi hoş durumumuz belli biliyosun benim korkum bak limitimiz kalmadı yarın işe nasıl giicez bunun derdindeyim ben olsa en pahalasını alayım ödetmiyim hediye edeyim onlara diyorum. bu şekilde kocaya yumuşak anlat, buaileye sabırlı davran. sık sık sık kendini nimet modundayım. resmen çeneleirm ağrıyor sıkmaktan kendimi

sositososito

Selammm ben geldimmmmmm biraz işlerim vardı bakmadım kaynatmışsınız başım feci ağırdı gözler zaten yorulmuş

nimetcim ya bukadar düşüncesizlik olamaz anlamış değilim senin bu koca tarafını allahım
insan evladını bu denli sıkıştırırmı yüzsüzlük olamaz bu kadar

tenzile slm derinin bu gecesi iyi geçmiş gibi aman aman nazardan saklasın allah

Walla tek çocuk felan fark etmez eğer huysa değişmez, Allah iyi insanlarla karşılatırsın.
Benim görümcemin kocasıda tek çocuk kadının 2 maaşı var ama halen görümcem ödüyor her ay kirasını 600 tl.Yazık günah yani,insaf.Dödeyemecek durumda olsa okey baş tacı, ama evinde envayi çeşit yemek sebze varken senin çocuğun gemilerde 3 ay 4 ay gelmesin,sonra vay vay yavrummm çok özledim.
Az ye o zaman az yük olma gitmesin oğlun...

Amann neyse, sinirlenmicemmm

nimetçim konser çok güzeldi hayatım ajda sahneye mayo ile çıktı:)))

bu arada eşin ne kadar yüz veriyor onlara öyle hani acil bir ihtiyaç olur kamera lüks bir ihtiyaçtır madem kartları yok otursunlar kamerasız saçmalığa bak ya ben sinirlendim valla burda.sen eşine müdahale etsen çok mu sorun oluyor aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…