Bebeklerimiz ve Biz

nimocum ben çok iyi anlıyorum cnm seni.. sende biliyorsun...
niye ısrar ediyor..
oğlunun yanında sana iyi davranıyor işte...
dediğim gibi benim eşim görüyor artık gözünün önünü...yapmamız gerekeni yapıyoruz sadece..
ama bi evin bi oğlu benim eşimde tam tersi tüm yükü bizde kaynanamların...
anlatıyorum işte görüryorsunuz...
onlarala kalan küçük görümcemin bile bi faydası yok...
allah ne verirse hayırlısını versin...

ben müdahle etsem ne olacak onlaryaptırana kadar başımızn etini yicekelr ne olcak ben busefer eşimle birbirimize gircez.

e nolcak benim eşim sinirlendimi ana bab tanımaz, o sırada bütün bağları koparır. ağır konuşur. ne olur hade çocuk ortada busefer.

doğumdan sonra gene çok sıkıntıdayız böle. eşim babasından borç istemey kalktı. bankada paraalrı arsaları falanvar bunların. hani az miktar çin konuşayım dedi. ya oğlum napıyosun ya bab sıkıntıdayız. ne sıkıntısı olum başlatma sıkıntından senin sıkıntın nasıl olur. çok mu harcıyorsunuz, git başlatma sıkıntından şimdi ağzmımı açtırtma bana. eşimin ağzına lafı bi güzel tıkayıp bide terslenip ne olduğunu dinlemeden kalkıp gitmişti. zannediyorlarki ben mühendis paray para demiyorum da bunlardan saklıyorum. zaten bi ortam olsun hemen benim maaşım eşimin maaşı şu kadar kazansa her ay 1000 tl kenbara koyarsın diye yerimize hesap yapıyorlar. yahu dur bi kazanıormuyuz bi sor bakalım bunca masrafı kim ödüyor elde para kalıyormu

dicek çok söz vardaaa . sen karılarla yerken parayı bankadaki parayı çarçur ederken biz bişey demiyoruzda hoş diyemeyiz de zaten kendi parası.

ışin çok zor vallahi Nimetim Allah yardıncın olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden. Keşke gelse
Kelin merhemi olsa kendi başına sürer. Ben işten çıktım kurtuldum. Ama nereye kadar. Yarın birgün yine gireceğim çocuğumun geleceği için yine başlıyacaklar. Düşünmek istemiyorum şimdi güzel günlerimin keyfini sürüyorum.
Rabbimden tek dileğim bunların içine biraz sevgi ve acıma duygusu ihsan etmesi....
Herzaman dediğim gibi insan eşini seçebiliyor ama ailesini seçemiyor işte....

bizimkide bi evin bi oğlu işte. erkek evlat güya.

ne diyim sağlık olsun yavrum iyi olsunda. en fazla 1,5 sene daha çekicem bunları . sonra kreşe ver yolla çocuğunu kurtul.

Hadi dağıtalım bu kasvet havasını ve Allaha havale edelim bunları....
Kızlar ya geçen topiklerde gezinirken gördüm çoğu anniş vitamin kullanıyor bebişlere. Siz kullanıyormusunuz. Ben son kontrolümüzde sormuştum gerek yok demişti doktorumuz. Sizlerde durum ne???

ınanmıyorum Nimet ya bir baba bunu nasıl söyleyebilir oğluna. şaşkınlık içindeyim inanki.
Şaka gibi, diyorum ya bazıları biolojik anne baba , allah içlerine vermemiş o duyguyu.

Yazık Allaha havale edelim.

EVET ALLAHA HAVALE EDELıM HEPSıNı...
bende vitamin vermiyorum..demir ilacını da içiremiyorum
ama balık yağı ve pekmez veriyorum ben..
verdiğimden beri ruze kilo boy olarak bayağı fark etti..
son zamanlarda balık yemeye başladı..sanırım yağına gerek kalmayacak...

Pekmezi benim zillide çok seviyor. Versem kaşık kaşık yiyecek ama fazlası zarardır diye düşünüyorum. Geçenlerde Yelizimin tavsiyesi ile sabah aç karnına vermeye başladım. Sanırım baya fark etti kahvaltısını daha bir iştahlı yiyor kuzum....

Pekmezin iştah açtığı kesin canım ben bile kahvaltıda yedikçe yiyesim geliyor hele pekmez tahinliyse ve yanında domates varsaaa eyvahhh diyorum :)))))))

denizinde azcık eksilsin iştahı bir hafta pekmez takviyesi ile eskiye döndürüyorum.
Aferin ireme yesinde büyün bebişim.

mayolu cıkar sekerim
ajda bu superstar:)
hersey yaskısır
ece sukan giydirmiştir garantiii

bende w itamin kllanmıyorum ama eczaci arkadasim 10 yasındaki ogluna hala wriyor kendi hazırladigi witamini
cok fark ediyor diyo,zehir gibi cocuk maşallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…