ben müdahle etsem ne olacak onlaryaptırana kadar başımızn etini yicekelr ne olcak ben busefer eşimle birbirimize gircez.
e nolcak benim eşim sinirlendimi ana bab tanımaz, o sırada bütün bağları koparır. ağır konuşur. ne olur hade çocuk ortada busefer.
doğumdan sonra gene çok sıkıntıdayız böle. eşim babasından borç istemey kalktı. bankada paraalrı arsaları falanvar bunların. hani az miktar çin konuşayım dedi. ya oğlum napıyosun ya bab sıkıntıdayız. ne sıkıntısı olum başlatma sıkıntından senin sıkıntın nasıl olur. çok mu harcıyorsunuz, git başlatma sıkıntından şimdi ağzmımı açtırtma bana. eşimin ağzına lafı bi güzel tıkayıp bide terslenip ne olduğunu dinlemeden kalkıp gitmişti. zannediyorlarki ben mühendis paray para demiyorum da bunlardan saklıyorum. zaten bi ortam olsun hemen benim maaşım eşimin maaşı şu kadar kazansa her ay 1000 tl kenbara koyarsın diye yerimize hesap yapıyorlar. yahu dur bi kazanıormuyuz bi sor bakalım bunca masrafı kim ödüyor elde para kalıyormu
dicek çok söz vardaaa . sen karılarla yerken parayı bankadaki parayı çarçur ederken biz bişey demiyoruzda hoş diyemeyiz de zaten kendi parası.