Bebeklerimiz ve Biz

Selamm resimler için güzel yürekleriniz gelen yorumlarınıza teşekkürler

nimooo kayanan gezmeye gidiyor gider ayakta tekmili veriyor yaaa bu ne ya sanane be kadınnnnn

zeynepcim inş. dilediğin gibi gelir ezginin karnesi

bizimde sizinle aynı durumumuz annem namaz kılarken arkadan sırtına yapışıyor annemin yezdaaa tesbihide alıp boynuna takıyorr

ayeşgülcüm hoşgeldin alişe geçmiş olsun kolaylıklar dilerim canımmm

yaz temizliği bendede sorunnn dayım güzel boya yapıyor onla konuşayım bende başlıyacağım temizliğe
badan yapılırken halıları yıkamaya vericem kalanınıda artık yavaş yavaş yaparım zaten annemde yardım edicek

benim ütü dün akşam bitti ama hafta sonuna yine çıkar bitermi ancım ev işi

slm kızlar
hayırlı cumalar
ayşegülüm nabıyın bacum
taşınırsın enyakın zmanda inş sıkma canını.
nimo canım sen çok sabırlısın gerçekten.seni tebrük ederim.
kadis başınız sağolsun.yezdamda pek güler yüzlü pek cici maşallah
kızlar kuzularınızın maşallahı var vallahi. ne güzel stand-up güzelleri bunlar.hepsi aynı model bunların.

yazık kıs kıyamamm...
herşeyi de anlıyorlar...biliyorlar..çabucak geçer inşallahhh
anlamazlar mı canım sağolasın valla insanın içi gidiyor (( inşallah bir an önce geçer sen nasılsın Ruze nasıl?

sağol canım nasılsın kuzu nasıl ne resmi yeni resimmi var,
bu arada topiğe resim eklenmiyomu artık link koyma butonu yok olmuş

sağol Semihacım inşallah nasılsın Berroş nasıl özledim kıs...

Hoşgeldin semihacım sağolasın teşekkürler canım
sen nasılsın berra nasılll

selam arkadaşlar ben de taze bi anneyim sizlere birşey sormak istiyorum
bebegim 12 günlük oldu ve hala göbegi düşmedi sizlerin kaç günde düşmüştü birde intahaplanmış
temizde tutuyorum temizligi için alkol kullanıyorum siz ne kullanmıştınız göbegi için bebeklerinizin
cevap yazan herkese teşekkür ederima.s.

hoşgeldin cnm Allah analı babalı büyütmek nasip etsi yavrunu,
benimki 5-6 günde düşmüştü hiç birşey sürmedik sadece kuru ve temiz tuttuk iki kez yıkadım göbeği düşene kadar su gelmesini önleyerek bence iltihaplandıysa doktora götürmen daha doğru olur sevgiler...

sağol nefinncim iyiyiz şükür bizde işte iş güç malum aynı bi bakıyım napıyosunuz dedim merak etmedende duramıyorum yani...

iyiyiz ayşegülüm iyiyiz kadisim
nan ayşegül taşında dal yine sohbetlere gıı
özlüyoz valla anacım

abisis canım benim kızımın tam 1 aylıktı düştüğünde ben hep batikon kullandım canım.

Kahvemi aldım en türk ünden ve geldim

Allah bağışlasın gözünüz aydın, göbek düşme zamanları hepsinin farklı bizim 14 günlükken düşmüştü.
Bizde önce alkon sonra batikonla sarıyorduk. Eğer iltihap diyorsa dr a götür muhakak.

ıyi ve sağlıklı günlerde büyüt bebeğini.

Sewgiler.

Semişim valla bende özlüyorum anacım da bir düzene girseydi hayatım tam süper olacaktı :))
1 aymı aa ilk defa duydum bunu tatlım normalmiş öylemi oy Berroş seni tembel kızım :)))

Ayeşgül geçmiş olsun canım,
Aslında aliş heveli, arada kandırmalar kaçırmalar olucak nasıl olsa toplamışsın evi bana kalsaydı bağlamazdım.
ki herzaman söylüyorum erkeklerin alışması daha kolay. Ama oturtarak yaptır ayakda alışmasın...

Gelenler olmuş hoş gelmişsiniz,ayşegül semiha.

öpüyorum
hoşbulduk canım.nasılsın kahve mi?yemekten sonra çok iyi gidiyor.afiyet olsun.

Semişim valla bende özlüyorum anacım da bir düzene girseydi hayatım tam süper olacaktı :))
1 aymı aa ilk defa duydum bunu tatlım normalmiş öylemi oy Berroş seni tembel kızım :)))

ah yavrum benim.herşeyinde tembel ki benim kızım.

Yelizcim şimdi şöyle bir durum var bizim wc alafranga yalnızca ondada kaldır indir yetişemiyoruz ne yapacağım bende şaşırdım numaracı wv ye girmek için kandırıyor çiş çiş diye beni :))) sonrada yetişemeyip bırakıyor yalancı çoban :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…