Bebeklerimiz ve Biz

abisiscim hoşgedin allah güle büyütmeyi nasip etsin canımmm bebeğini

benim kızmınki 8 yada 10 günlüktü düştüğünde
ben sabah akşam batikonla pansuman yapıyordum intihablandıysa doktoruna sor bişey önerir canım

dün ne oldu anlatmadan geçemeyeceğim,
sabah kuzu 6 da uyandı bende yanıma aldım bu arada babasının telefonunu gördü hemen aldı tabii babasıda istedi vermedi oğlum ver zararlı vs. yok verirmi bi bağırıyor neyse babasda kızdı döndü arkasını sonra benim kuzu biraz oynadı baktı vs.derken döndü babasına uzattı teli mışştııkkk mıştııkkk all all diyor gülmekten öldüm yatakta yaa çok alem bu sıpalar çookk...

yaaa mışştııkk :))) bazen banada ayşeee diyor sıpam babası öğretti annenin adı bu babanın adı bu diye :))
birde geliyor toşunuummm tosbaamm akkamaaak diyor :))) akkamak ( yani ak kaymak babaannesi öyle seviyor oda öğrenmiş )
babsının iş yerini öğrendi evden bırakıyorum yolu biliyor iş iş diye koşa koşa gidiyor eve dünüyoruz yoldan karşıya geçmeden başlıyor ev ev :)) babaannesinin sokağa giriyoruz mamaneee mamaneee busee diye bağırmaya başlıyor :)))
evet cnm taşınalım ondan alacağım banyoya birde lazımlık alaturkada var artık nerde rahat ederse yavru kuş :)))

Son düzenleme:
allah bagısşalsin oncelikle
hoşgeldin aramiza

9.gunde dustu benim minnoşun ki
her gun baticon surup gazlı bezle ustunu ortuyordum,hawa almasi onemli oldugu icin gazlı bez kullandik..sende baticon bi sur istersen olmadi doktora göster

hayırlısı ile tasinin şeker
bu arada gecmiş olsun
sur bakalım kremini insllah gecer hemen

cis icinde acele etme
onlar bir sinyal
hemen cıkarmak olmaz,yawas yawas denemek lasim

tenzilecim hoşgeldin güzelim.
evet canım tam 1 ay sonra düştü.doktorumuzda normal olduğunu söyledi.içim çok rahattı.:)))

ulen nimo öldürcen sen beni gulmekten
hoş gulsemmi aglasim mi denilecek bir diyolog olmuş:S

bence sallama hatunu sen kafana göre takıl
ona da he he de gec

hoşgeldin 14 kuşu tam vaktinde geldin maaşallah,
sağolasın inşallah geçer bir an önce
çiş olayı için atbii acelem yok maksat bezi sırtına sürtmesindi ama bağladık yine hayırlısı bakalım,
sizde ne var ne yok gezmeleri yaptınız ne güzel Drncik nasıl öpüyorum nanaklarından...

oyyy Berroşum maaşallah maaşallah tütütütü yerim ben bu kızı yaaa Semişim nerden ekledin benim bilg.da eklentiler yok resim koyacaktım sorun bendemi acep sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…