- Konu Sahibi DreamLover
-
- #23.261
allah bagısşalsin oncelikleselam arkadaşlar ben de taze bi anneyim sizlere birşey sormak istiyorum
bebegim 12 günlük oldu ve hala göbegi düşmedi sizlerin kaç günde düşmüştü birde intahaplanmış
temizde tutuyorum temizligi için alkol kullanıyorum siz ne kullanmıştınız göbegi için bebeklerinizin
cevap yazan herkese teşekkür ederima.s.
hayırlısı ile tasinin şekerselam kızlar naparsınız kaynatmışsınız yine bizde kaç gündür evi aldığımız adam içinden diğer evinin doğalgazı olmadığı için çıkmadığı için onun sayacını bağlatma derdindeyiz evveliyatında doğalgaz projesi çizip onaylattırıyordum ya tanıdıkları arayıp durdum yarın halledecekler ve inşallah hafta sonuna kalmadan çıkıp giderde bizde taşınır kurtuluruz bu sefillikten...
bu arada kuzumun sırtında tam benin kenarının geldiği yer kızarık kızarık oldu dü kaşıyıp durdu huysuzlandı dr.a götürdüm alerjik olabilir diye bir kremle şurup verdi bu gün daha bir kızarık sanki uyansın bakacağım olmazsa tekrar götüreyim diyorum bez bağlamıyım acıtmasın dedim dün ve bugün oğlum çiş gelince anneye söyle tuvalete gidelim oldumu dedim ikidebir çiş diye beni kandırdı koşturduk yok tam kapıda koyverdi 2 kere :)))) tekrar bağladım artık...
1 aylık mıiyiyiz ayşegülüm iyiyiz kadisim
nan ayşegül taşında dal yine sohbetlere gıı
özlüyoz valla anacım
abisis canım benim kızımın tam 1 aylıktı düştüğünde ben hep batikon kullandım canım.
ulen nimo öldürcen sen beni gulmekten:Saruboceq:kesin süper gelcektir karne
:Saruboceq:allahım bizede göster o günleriii
yok neşeli değilimdeee, neşelenmeye çalışıyorum aslındaa
dün bitanecik cancağızım kayınvalidemle konuşmamızı altta bulabilirisniz
nimi: anne kütahyaya ne zaman gidiyosunuz
cano: yarın sabah çıkıcaz, yani yarın sabah meleği halasına bırakın oldu mu
nimi: tamam bırakırız oraya, ne zaman dönceksiniz
cano: babana belli olmaz biliyosun, belki pazar döneriz belki kalırız
nimi: problem değil anne biliyosun pazar annemlere götürcem buket bakcak 2 hafat sizde dinlenirsiniz
cano: nimi darılma sözüme ama, götürme meleği annenlere giidn görün gelin ablan baksın
nimi: neden anne
cano: gitmeyin şimdi oralara ablan bakar bu hafta haftasonuda alır kızı ben giderim tekirdağa darılma sözüme ama
nimi: nasıl yaniiiibenneyaptımki
cano: şimdi gidicen sen annende kalıcan, oğlum bi gidicek bi gitmicek helak olacak
nimi: ( içimden pesss yanii) :1shok:
cano: darılma sözüme kızım olmaz öle, gidin görün ablan baksın
nimi (sözün bittiği yerdeyim):1shok: valla bakar buket anne , sonra bakmaıcak zaten yüksek lisans için başvurucak sen bizi düşünme
cano: yok yok olmaz öle
nimi: artık birbirimizi idare edicez anne, 2 hafat bakar buket sonra biz getirriz tekirdağa
cano: olmaz olmaazzz , haftaya alır göütürürm ben kızı
nimi:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeya sabır ya sabır ya sabırrrrrrrrrrrr
eşle yapılan görüşme
nimi: annen böl böle dedi bu ne şimdi
eş: alla alla
nimi: ilginç değilmi
eş: gerçekten böyle mi dedi
nimi: aynen böle dedi
eş: alla alla töbe töbeeee
nimi: bu ne şimdi
eş: anlamadımki
ben sewmedim nimomslumdog millionerin sonundaki jai ho yu seven var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?