Bebeklerimiz ve Biz

betülcüm hayırlara çıakrsın nasıl gördün kıızzzz

yelizcim allah kavuştursun canım, en azından 1 hafta onun içinde iyi olacak
bende pazar tekirdağa bırakıyorum , ramazana kadar ordaaaa

Saol betülcüm 1 hafta.

Sabahki mutluluğunu görsen, "Yaşasınnn,ben abimle babamla halamla havuza gidicem,yüzücem,eğlencem.
Ama anne gelmicek çalışcak" dedi.Arabada şarkısını söyledi beni uğurladı.
Gözlerindeki mutluluk,tarif edilemezdi.

herşey onların mutluluğu için onlar mutlu sağlıklı olsunlar yeter katlanıcaz birşekilde.bende 1 hafta izin alabileceğim sanırım temmuz 24 nde çıkıcam inşallah.
nimetçim bizim kızlar çok küçüktü sen bana bırakmışsın kızı nereye gidiyorsan artık gelip alacakmışsın ama sana emanet dedin biriki eşya verdin hatta o kadar küçüktü nil.1-2 aylık falan.hatta altını batırıyor değiştiriyorum ay diorum iyiki bırakmış kıyafet .sonra bende biyere gidip anneme bırakıyorum kızları sonra gelip zeynep fenalaştı diolar koşturuyorum yanına ama ulaşamıyorum sonunu kabusa bağladı rüya.başlarda sizli kısmı iyiydi ama

Aynen öyle betül,ooo süper tatile çıkabileceksin demek, ben hiç teklif etmedim.Buradakilerin ağzını yokladım. Hiç riske atmam ben senin yerinde olsam dedi,bende hiç teklif bile etmedim.
Bekli alabilirsem haftaya cuma izin alıcam 1 gün.ızmirdede sünnet düğünü var k.pederde çalıştığı için oda bir gün
izin alıcak onunla gidicez.Sünnet bahane kızıma gidicem ben.

Rüyan sabah hayrına çıksın inşallah cnm

ahhh canım ALLAH kavuştursun kıyamam :1hug:

günaydın kızlar..
hayırlı cumalar olsun inşallah...
bu sabah ruzenin devletin karşıladığı son aşısını da vurdurduk...maşlalah kuzuma hiç ağlamadı...
boyu 78 cm kilosu 11,5..boyu biraz kısa dedi dr...
ama pek takmadım..babasıda kısa çünkü...

ayrıcaaa bugün evliliğimizin 3. yılı...

yelizim üzülme ne olur...biliyorum çok özleyeceksin ama hep onun giderken ki halini düşün...
rabbim çabucak kavuştursun..en uzun ve kötü ayrılığınız bu olsun bebeğim...
gözün asla arkanda olmayacak...unutma sakın tatlım

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanem sağlıkla sıhatle kuzunla daha nice nice yıllar diliyorum.

Saol bitanem aminnnnnnnnnnnnn

betülcümm
para geçcek kız elineeee
allah hayırlara çıkarsın
ilginçmiş yani haaa
rüyada pek bi gamsız gördüm kendimiii
el kadar bebeği bırak gittt , ne mühim işim vardı acaba???
:)))

of ya offfff
dün kredi çıksın diyee saatlerce bakada bekledim, ha çıktı ha çıkıcak kız bekle diyro bekeldim çatladım 5 e kadar ses soluk yok . bu sabah aradılar gelin alın diyee. şimdide gidemiyorum, şirkette seyrantepeye gidecek araç yok, yönetim kurulu toplantısı var kimse kıpırdayamıyor yerinden yaaaa
araplar geldi. bakalım hayır mı şermi görcezz

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanem sağlıkla sıhatle kuzunla daha nice nice yıllar diliyorum.

Saol bitanem aminnnnnnnnnnnnn

saol aşkitommm.çok saol canım arkadaşım
inşallah hepimiziiin ömrü güzel olur

OOOOO elif hanım bir ömür mutlu ve sağlıklı yaşayınn
süpriz varmı süprizz

saol anacım saol..inşallahhhhhhhhhh
ben bıktım ona süprüz yapmaktannnn
artık o yapsın yapmazsa da paşa gönlü bilir burnunda getirirm...

emme akşam yemeğine yer arıyoo..onu da bana soruyooo:umursamaz:

tünaydın kızlar
hayırlı cumalar

yelizcim denizimiz tatile gitmiş.
sabret tatlım kısacık 1 haftan çabucak geçecek en azından gözün arkada değil senden çok mutlu bir şekilde ayrılmış onunla teselli et kendini.

nefin izin alabilmişsin güzelim ne güzel bak çıkamıycam diyordun.

mimetcim krediniz hallolmuş.gözün aydın canım.

mavili evlilik yıldönümüzün kutlu olsun.mutlu huzurlu bir ömür geçirin.

saol canımcım berra hanım nasıllarrr???

dün bizim cadı neyapsa beğenirsiniz
eniştesine dediki
eniş eniş baba beni dövdü poposunada vuruyo o arada nenna yaptı

aaaaaaaaa dedikk pessss
adam vursa bari
sonra anne anne dövdüüü
bende dövmüşümmm
pes dedim vallaaa

yeliz hesaba yatırmalrından önce kredi işlemlerini halletmeleri lazım.nimet hangi banka bilmiyorum ama bu işlemleri sana yakın olan başka bir şubeden de halledebilirsin bir araştırsana onu

hoşgeldin semihacım evvet canım hiç ümidim yoktu ama alabilirsin tarzı konuşuldu inşallah hayırlısyla tatile gidebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…