Günaydın hatunlarrr
dün bende koştur allah koşturrr halindeydim
burdan iş yerinin arabasıyal seyrantepeye bankaya gittim. ssk ödemelerimiz düzenli olmadığından pürüz çıktı bordrofalan istediler, bide ikametgah, üstüne nüfüs cüzdanınada kaybetmişmiyimm
geçen sene çektiğimde hiç bişey istemeden hemen çıakrmışlardı krediyi.
neyse koştum şirkete bordroyu istedim gelmedi yarın dediler, bari gideyim nüfusu bulayım ikametgahı alayım deidm koştum eve, cüzdanı buldum gititm muhtarlığa kaydınız yok dediler, kalktım bir başka muhtarlığa gititm ordada yok, haydaa saat 5 e 10 var , doğru nüfüsu müdürlüğüne koş koş gitt, resmen koştum yaa gaziosmanpaşa meydanındaa sayılı dakikalr vardı polis saatine baktııı koştura koştura çıktım nüfus cüdanını uzattım kadın çıkarttı müdüre imzalattım çıktım arkamdan kapandı zaten. e bankada kapandı haliyleee, bugün tekrar gidicem, inşallah hallolur
neyse sonra sakinleşeyim biraz dedim yürüyorum kuaförün önünden geçiyorum, dedim saçlarımı kestireyim, açtım tel kocaya kestiriyorum dedim kestir dedi, girdim
randevunuz varmı dedi,
hönk olmuşum
neyse dedi çıkın yukarı
alışık değilim ben öle janjanlı kuaförlere yaptık bi hata girdim içeri kaça çıakrım burdan hesabını yapmaya başlıyorum tabii.neyse bir ilgi bir ihtimam kendi prenses zannettim ammmann dedim, 31 yaşımdayım bugüne kadar bir kere bile gitmemişim boşver dedim keyfini çıakr
neyse adam bi makasa seti çıkardı i harekteler bi saç kesimifalan vışşş dedim, neyse kesti baktım hoş oldu, çıktım koca beğendi, iş yerinde de arkamdan ıslıklar ötüyor, muhteşemmiyim neeeee :))))))
bir saç bu kadar mı değiştirir dedi herkesss , çok beğendilerrrr :)