Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın hatunlarrr
dün bende koştur allah koşturrr halindeydim
burdan iş yerinin arabasıyal seyrantepeye bankaya gittim. ssk ödemelerimiz düzenli olmadığından pürüz çıktı bordrofalan istediler, bide ikametgah, üstüne nüfüs cüzdanınada kaybetmişmiyimm

geçen sene çektiğimde hiç bişey istemeden hemen çıakrmışlardı krediyi.
neyse koştum şirkete bordroyu istedim gelmedi yarın dediler, bari gideyim nüfusu bulayım ikametgahı alayım deidm koştum eve, cüzdanı buldum gititm muhtarlığa kaydınız yok dediler, kalktım bir başka muhtarlığa gititm ordada yok, haydaa saat 5 e 10 var , doğru nüfüsu müdürlüğüne koş koş gitt, resmen koştum yaa gaziosmanpaşa meydanındaa sayılı dakikalr vardı polis saatine baktııı koştura koştura çıktım nüfus cüdanını uzattım kadın çıkarttı müdüre imzalattım çıktım arkamdan kapandı zaten. e bankada kapandı haliyleee, bugün tekrar gidicem, inşallah hallolur

neyse sonra sakinleşeyim biraz dedim yürüyorum kuaförün önünden geçiyorum, dedim saçlarımı kestireyim, açtım tel kocaya kestiriyorum dedim kestir dedi, girdim

randevunuz varmı dedi,
hönk olmuşum
neyse dedi çıkın yukarı
alışık değilim ben öle janjanlı kuaförlere yaptık bi hata girdim içeri kaça çıakrım burdan hesabını yapmaya başlıyorum tabii.neyse bir ilgi bir ihtimam kendi prenses zannettim ammmann dedim, 31 yaşımdayım bugüne kadar bir kere bile gitmemişim boşver dedim keyfini çıakr
neyse adam bi makasa seti çıkardı i harekteler bi saç kesimifalan vışşş dedim, neyse kesti baktım hoş oldu, çıktım koca beğendi, iş yerinde de arkamdan ıslıklar ötüyor, muhteşemmiyim neeeee :))))))
bir saç bu kadar mı değiştirir dedi herkesss , çok beğendilerrrr :)

hepinize günaydın kızlar....
kandiliniz mübarek olsun ..
rabbim hepimizin dularını kabul etsin inşallah...
dualrımızda birbirimizi unutmayalım ....
rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat,evlerimize huzur versin inşallah...

nimocum güle güle kullan canım saçlarını...
kaça çıktın bu arada kuaförden..

zehracım afiyet olsun...

valla ben 7-10 milyona kestirdiğim için korktum, 28 ytl veridm bacım
eşim ali güre gitseydin 60tan aşağğı çıkamazdın dedi.
neyseki 28 ytlleyle kaldık

ben 5-10 liraya kestiriyorum...
ama 28 de çok bişey değilmiş cnm...
değmiş baksana..
güle güle kullan cnm benim..merak ettim emme

Günaydın güzel bir gün diliyorum,

Kadilimiz mübarek,dualarımız kabul olsun.

Zehra niye takmadılar bacım,? Nereye gittin? Önceden nasıl taktılar.?

Nimooo güle güle kullan canım,bende merak ettim.
kredi de inş bugün hallolur.

selam kızlarrrrrrrrr

hepinizin kandili mübarek olsun rabbim hepimize sağlık sıhat bol kazanç
versin inşallah.bu gce bol bol duaedelimm

nimo yeni saçlarını güle güle kullan foto çekte görek bebeğümm

hep aynı be canım..akşama kadar berfe hanımla uğraş dur..deişiklik olsun diye babamızın yanına geldik bugün..sen napıyorsun deno nasıl....

çok şükür canım bizdede yaramazlık yok.
Sık gel.

selam herkese
misafirim vardı giremedim
çilek reçeli yapmak için çilek ayıkladım şekere yatırdım sulansın yapıcam

Ohhh hamarat hatunnn,ellerine sağlık geçenlerdede k.walidem yaptı, çok güzel olmuş.

hayranlarım foto çelikelim beraberr diye ısrar ediyorlar

çeksinler sizede göstereyim :)))))

he yaa zehra bacım sen daha önce takıldı demiştin

elif kız ruzenapıyo şirketteee
şmdi nasıl olmuyiii

Nimo ruze ofisde değil, k.walidesi geri gelmiş, elifler izne çıktığında onlarda köye gidecelermiş.

Selam kadis, geçmiş olsun cnaım bi dahamı antibiyotik yazdı.
Denizede dondurma yedirmişler, biraz öhö sü vardı, dün eşim dr una götürdü soğukalgınlığı için şurup vermiş, tatile gidecekler diyede önlem için anti. yazmış ama şimdi kullanmayın ateşi olursa kullanırsınız demiş.

Selam semiha nabersiniz?

slm kızlar ıyı kandıller cnm çok sıkkın esım 3 gundur evde hasta serum yıyor normalde bugun yola cıkıyorduk görev çıktı c.tesı gıdıyoruz esımde hasta halıyle göreve gıtcemdıye tutturdu neysekı dr kesınlıkle gıdemezsın dedı.

sibel eşine çok geçmiş olsun .kadis semiha hoşgeldiniz kızlar.bakıcı ve kreş topiğinde bir konu var baksanıza oraya ankarada kreş bulamadım dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…