- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.321
aynen canım resmen durdu kilo vermembugün doktora gitcektim kaldı benim regl gecikti test yaptım negatif çıktı yarın yetişebilirsem dolmadan memleke gitmeden bir kontrol olcam
zeynep bana kilo demeyin yaaa hiç veremiyorum bu ara
az sonrada sevgili görümcemler gelcek gider ayak evdede bişey yok ne yapcaksam gece yatıya kalmasalar bari çarşaf, pike yıka ütüle birsürü iş var zaten
ay be gülümm neler neler yapıyorum tamam anne yapıcam çiş diyorsüpriz koy ucuna zeynep,çok sevdiği bişey olabilir.
hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versinsağol canım hayırlısı bebiş olursada üzülmem istiyoruz zaten
he yafatoşcum karar verdim, boş geçmeyelim bariii
zati servis dışıyım halaaaa, kocada ilgilenilmek istemez bari bu hafat kendimle ilgileneyimm :))))
yelizcim tarifler içinde saol bacım, evde vardı kil neyim bende yapayım bari bugün
saçlarımda çok döklüyor
e vitamini ve bepantenimde var onlarıda boca edeyim saça
çok komik olacağım kesin
saç maskeli yüz maskeli
bacakalrada selülit yağı sürüp strechliyip stepperın tepesine çıkıcam
üstünede bide türk kahvesi alayım vari onlada bi vücut peelingi misler gibin olayım bu akşam :)))))
benim kız deli gibi el ayak çizdiriyor bi kere göstermiştim hep istiyor şimdide
küçücük kağıda bile ayağını koyuyor ayakkk çizz diye bağırıp duruyor
Bendende iyi akşamlarrr
yelizcim sen tekmi kalıyorsun evindeee
fatoşcum cok teşekkürler kutlama icin cok kibarsin,tenzile maşallah derine tombiş tombiş bacaklar ojelerini sevsinler
ben şimdiden kutlıyayım doğum gününü çarşamba memlekete gidiyoruz int nerde bulursam artıkın
elbisesi ve havuzunuda iyi günlerde kullansın derin hanım
saoll canımm alıştırma kilotlarından bende aldım ama fazla çiş yaptımı geçiyor çamaşırlarına
lazımlık bende almadım ablasından vardı canım belki ilgisini çekker dedim ama yokkk
hiçç ilgilenmiyor cadııı
günaydınlar canlarım.sabah kuzum o kadar ağladı ki çok kötü oldum ya:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?