- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.281
tahminimceee iremle nil birbirlerine bol bol sarılırlarrr
sende benim muhteşem kayınvalidem ve kayınpederimel tanışırsınn artık
o beni sollar cnm kesin, banu alkan tarzı havuz kenarında çanta dirsekte gözükler gözde
şakkıdı
:)))
Az önce aradım nerde bakiim senin telin..klava:
nana yelzi bacusu bir iki tarifver bacım saça yüze vücuda falan yaaplım güselleşelim kokoşş
Kesin irem evin en derin köşelerine sokmuştur...
Dur bir arayayım. Kesin salondaki ev telefonunun şarzına takmıştır yine yada arka balkondaki oyuncak sepetinin içindedir:)))
aşk olsun sevilim benim tarifi beğenmedinmi:dilcikar::dilcikar:
Selammmmmm
tenzile derin ne tatlı öleeee tombik maşallah kuzuna canımmm ısırasım geldiiiiiii
sevilcim göğüs etindenmi yapıcan ben bir tarif vereyim benim kociş acıyı pek sevdiği için ben yaparımmm
malzemeler
tavuk (gögüs veya parça farketmez)
sivri biber
kuru soğan
domates
maydanoz
ve 3-4 diş sarımsak
önce tavuğu veya eti neyse haşlyorum biraz haşandıktan sonra suyunu süzüyorum biraz sıvıyağ döküyorum dibinde azda olsa biraz su bırakıyorum sonra küçük doğranmış soğanları döküyorum içine bir pişirimlikten sonra doğranmış sivribiberi atıyorum oda haşlandıktan sonra doğranmış domates maydınoz ve sarımsağı döküyorum tuzunuda ekliyorum sulu olmayacak şekilde pişirip kapatıp servis yapıyorum işine yarar umarım
Olurmu bebişim görmemişim kusura bakma :teselli::1hug:a.s.
Dur ben bir bakayım geri sayfalara....
canım yaa valla çok zor olacak henüz hiç çişim geldi demediZeynepcim kolay gelsin cnm,
wc eğitimi çok sabır istiyor gerçekten,başladıysan kararlılığını devam ettir.En fazla 2 hafta kaçırmalar olur.
Bazanın koruması varmı peki ordanda düşmesin.??
saoll bebeğümm öptümm seniiiiiiiiiiiiizeynepcimmmm zaten herşey tersine olmazmı heppp olsun canım yavaş yavaş olurr
bazasıda hayırlı olsun sarı cadının güle güle kullansın
bende dun alıstırma kulodu aldim,uygun wakitte baslarim artik ama lazimlik almayacagim.
bazaniz hayirli olsun gule gule kullanın
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?