Bebeklerimiz ve Biz

Selammm inanmıyacaksınız ama bu akşamki yemepim yarım kilo tulumba tatlısıyla bir koca paket cips oldu.
Çook çok şaşkınım,canımın ne istediğini bilmiyorum.Malum gün yaklaşıyor diyemi acaba..?Biri beni durdursunnnnn

iyi gecelerrrrrr

yeliz yarım kilo tatlımıııı amanın maşallah bacım sıkıntıdan kendini yemeğe verdin heeeeeee :))))))
afiyet olsunnnnnnnn regl olabilir belki

sorma kadis yaaa(((
midem kötü şimdiiii..
büyük ihtimalle o şirkette bir başladı kriz iş çıkışı doğruu tatlıcıda aldım soluğu..

ayran iç bastırır belki canımmm

ben yatıyorum iyi geceler öptüm sizleriiiiiii kuzuya süt ısıtayım içerip yatayım

saol kadiscim
2 şeklinde olacak ustunde de kelebek figurleri ws. we altinda yine ayni gecen seneki yazimiz
cok heyecanlıyım cok:)

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürlerrrrr
iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ezgiyi dr götürdü eşim boğaz enfeksiyonu
bayağı bi kızarmışşşşş iğne yapmış ben gitseydim kesinlikle yaptırmazdım
çok korkarım iğneden. neyseki şimdi iyi birazzzzz
naz daha iyi oldu bugün 1 kere çişini altına kaçırdı ama nasıl ağlıyor anne ıslandı diye
yavaş yavaş öğreniyoz galiba çişşşşşş yapmayıı

yeliz bacımmmmmmm ne yaptın sen yarım kilo tulumba heee
afiyet olsun canım

günaydınlar hayırlı cumalar.
benim balıkesir hayal oldu neyse kuzu iyi olsunda
çok istemiştim yaa.aslında çok kötü değil de bronşit başlangıcı atlattık ya korkuyorum tekrar çevirir diye gidemiyorum o yüzden abimi almanyaya yolculayacaktım ablamları aylardır görmüyordum bide denizden faydalanırız diyordum hayırlısı artık.
bide kayınpeder demez mi dün daha yeni görmedin mi ne diye gidiyornuz d,iye.ya sabır dedim ya hiç halden anlamıyorlar gurbetteyim kimsem yok en son oraya gideli 5 ay falan oldu.

herkese günaydın...
emir in yaşgününü kutlamayı atlamışım..
zehracım...ilk annelik yıldönümün ve oğluşunun yaş günü kutlu olsun...
bütün ömrü güzel olsun inşallah...

zehra emirin yaşgünü kutlu olsun canım kendi derdimden yazmamışım onu.Allah sağlıklı hayırlı upuzun bir ömür nasip etsin yavruna

bende emirin yaşgününü kutlarım ALLAH yolunu bahtını hep açık eylesin dilerim sağlıklı ömür dilerim

Sinir yok sinir yok sinir yoooook
yaa sabır
derin nefesss. yok yok iyiyim iyiyim...
Yarın kuzum geliyor hiç bir şey moralimi bozamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…