Bebeklerimiz ve Biz

he yaaa betül gitmenizi istemiyor olabilirlerrr

şimdi gitsen bi dert gitmsene bi dert gitmezsin hiç bişey olmaz gidersin olacağı tutar bu sefer eşin vıdı vıdı

valla bence gitt iyi gelir kemikleri ısınrı çocuğun birazz 5 ay deil 1 sene görmesen ananı bi kere gitmeye kalksan sanki ordan her gün çıkmıyormuşusn gibi davranırlarrr

olmayacak şey değilki betül sen mi gidecektin tekk , yoksa eşinde mi gelcekti
erken çık direkt eşinin işyerine git arabayı al çık kızı hazırla eşyaları hazırla doğru yenikpıyaaa

dediğin gibi nimeet hastalanırsa kötü olacak
bizimkilerde çok üzüldüler nasıl kaptırmışlar kendilerini bu akşam bizim kuzuyu görecekler diye tlfda çok zorlandım ağlaycaktım nerdeyse ben zaten çok üzgünüm bide onlar öyle üzülünce üzüntüm 2 katına çıktı neyse bi konaşayım bakim eşimle.beraber gidecektik eşim direk yenikapıya gelecekti işten.

ya sen içini ferah tutttttttt
iyi düşün bak ne güzel olcakkk
oohsüper olcekkk vallaaaa
bişeycik olmaz bak eşinede kayınvaliden iyi demiş sana yapıyor işteee
bişeyi yoktur bakkk
bişeycik olmazzzz
hadi haid ara eşini yap planınııı çok basitttt

Günaydın fıstıklar...
Herkese hayırlı cumalar...
Bizim öksürük ara ara geliyor. Keçi boynuzuna devam.
Nimetim bak annemen gibi olacaksın oda böyle başlamıştı. Gitseydin keşke bir dr. falan...
Betülcüm çok üzüldüm gidemediğinize. Bende kızlara katılıyorum. Gitmeni istemedikleri için çocuğun hastalığını abartıyor olabilirler. (mübarek gün günahları boyunlarına)
Aile konusuna gelince 5 ay azmı??? Onlar oğullarını torunlarını bırak 5 ayı 5 gün görmeseler ne yaparlar???
Rabbim böyle kullarının kalbine sevgi ve acıma duygusu ihsan eylesin...
Zeynepcim sizede tekrardan çok çok geçmiş olsun. O iğne kendine getirir benim esmer şekerimi....
Sarı papatyamada 41,5 kere maşallah. Allahın izniyle tuvalet eğitiminiz kazasız belasız son bulacak...

kızlar yahu hayrına birkaç şeyde bana yazaydınız:bbo:sabah sabah içimi dökeyim dedim kimsecikler oralı olmadı:sm_confused::sm_confused:
canım ya kusura bakma bende görmemişim şimdi okudum
canım ya aslında hiç bişi olmazdı gitseydin keşke.insan annesini hergün görse özlüyor
bu kayınpederlerde herşeye karışırya sinir olurum heeee
valla çok üzüldüm gidemediğine ailen de üzülmüş çok iyi anlıyorum seni canım
bende ailemden uzak olduğum için her fırsatta gitmek isterim
canım hayırlısı olsunn üzme kendiniiiii

saol arkadaşımmm

canım ya senin kullandığın alıştırma kilodu nasıl
naz pek giymek istemiyor terletiyor nem yapıyor
içi pamuklu dışı muşamba gibi acaba iyisi kötüsü de varmı bynların

sanada hayırlı cumalar bebeğümmmmmm

saol bebeğüm daha iyiler allaha şükür
naz ın öksürüğü geçmedi canım sizinde öksürük geçmemiş canım
kolay kolay gitmez bu öksürükk acil şifalar bebişlerimizeee

naz bu saat oldu henüz altına kaçırmadı çiş gelince söylüyor nasıl seviniyor
harika diye bağırıyor zilli bakalım inşallah devam eder böle

maaşllaahh nazaaaa
kız korktuğun gibi olmaycak maaşllaahhhhh vallaaaa

ezgiyede geçmiş olsun canımm

vallaa sevil gidemiyom bacımmm
ay sonu solasunlar sskmı da halletliler biliyosun şimdi gitmeye kalksan bi ton masraf çıkıcakk
idare ediyom bakalımmm

Canım benimkide senin tarif ettiğin gibi, ama oda terletiyordu, ben alıştırma kilodu gündüzleri kullanmadım.
Ama muhakkak kalite farkı vardır, ilk aldığım yemek yırtıldı, bu sefer daha iyisine bakıcam.

Ben yemeğe kaçarr

slmmmmm

ezgiye geçmiş olsun ben görmedim zeynepcimmmmm acil şiafalarr

yelizcim sinirlenmiş sakin olc anım kuzun geliyor şükür onu düşün onun o dillerini yerim ben kara kuzum benimm maşallahhhh

betülcümmm herkesin annesi babası evladı kendine şirin yaaaa ne demekk öle şeymi oluırmuş sana ayrı eşine ayrı konuşmalar art niyet varr bu işteee bencede gidin allahın izniyle birşey olmazz olacağı varsa zaten burdada olur hayırlısı canımm

nimocum sen kendine bakmıyorsun bacım ya izin alsana git dinleniver yat kuzuna gidicen dinç ol mazallah onaa verirsin hiç değilse biraz hafifler hastalığın.

elifcim sen nasılsın kuzu nasıllll

sevilcim sanada merhaba iremcik nasıl oldu

slm kızlar
hayırlı cumalar
hasta kuzularımıza geçmiş olsun.
ekinnazım maşallah naz çişe alışmış.aman nazar değmesin.
betülcüm senin canın ne istiyorsa öyle yap.hasta olacağı varsa buradada olur zaten.sağa solada kulak asma bence.
nimetcim sanada geçmiş olsun.

zehracım emirin doğum günü kutlu olsun güzelim.

biz karar verene kadar annem biletini almış yarın geliyor:))neyse vardır bunda da bir hayır.şimdi daha iyiyim desteğiniz yazılarınız iyi geldi çok.sağolun varolun Allah razı olsun canlarım

Ahhh gördünmü bu ananeler ne kadar fedakar, şartladı ya kendini görücem diye
evet evet vardır bir hayır artık birazda şansı zorlamamak lazım, ne güzel yine anneciğinle olucan sizde
ist.da deniz sefası yaparsınız.

Yaa yemekhanede dam tepsiyi salatbara koydum bardağa uzandım ki bütün tepsiii üstüme
beyaz sporlarım oldu et sote kırmızı kırmızı. idarelik temizledim ama sanki burnuma buram buram yemek kokusu geliyor, nazaramı geldim neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…