- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.881
Sağolun kızlarrrr
yelizcim ben kendi doktoruna göstermedim zaten ilk götürdüğümde başka doktor vardı oda bana 10-12 sürebilir dedii tabi bugün 6 gün şimdi konuştum sabahtan evde çıkmadan yaptı birde bıraktıktan sonra anneme bir kere yapmış. bakalım akşama kadar kaç kere olucakk enaziından azalma varrr ilk günlerr
7-8 defa oluyordu bez değişme 3-4 indi doktor rengini sordu bana kahverengi diyince normale dönüyor dedi zaten bugünde çok olursa yarında veya cumada götürcem tekrar
patates annem yapmış yememiş muz yemiyor daha doğrusu hiç meyve yemiyor benim cadımmm biraz netten araştırcam şimdi
saoll canım kızlar iyi allaha şükürrrzeynepcim sağol canımm
nasılsın kuzular nasılll iyi gezmeler canımmmm
birşey olmaz canım sürekli tutarsan söylüyormu artık ben sabah bizimkinin altını yıkadım bezliycem dedim git içeri elimi yıkayım dedim o arada sen git paspasa birdaha yap .akasını klozete oturtim dedim ağladı oturmadı şaşırdım şimdi klozet için onlkardandanmı alsam yoksa lazımlıkmı wc eğitiminde
hele bir ishali atlatsın normale dönsün ondan sonra bende başlıycam
selamlar kızlar nasılsınız bakem?
kuzucuklar nasıllar?
Yezda hala hastaymış Kadiş çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur kuzucum...
hg. canım..
hatunlar kayıp..
yeliz sabahtan vardı..
ekinnazım da görümcesine gidiyo..iyi yolculuklar diliyorum cnm korkma..utanır yapmaz o annesi..
ben buralardayım..
betül hasta...
nimocan nerelrrde bilmiyorum.
sen nasılsın cnm
selamlar kızlar nasılsınız bakem?
kuzucuklar nasıllar?
Yezda hala hastaymış Kadiş çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur kuzucum...
hg. canım..
hatunlar kayıp..
yeliz sabahtan vardı..
ekinnazım da görümcesine gidiyo..iyi yolculuklar diliyorum cnm korkma..utanır yapmaz o annesi..
ben buralardayım..
betül hasta...
nimocan nerelrrde bilmiyorum.
sen nasılsın cnm
nan bizi saymıyonmuuu:mymeka::dilcikar:
he ya atlamışım..
özür dilerim cnm...
yazıyı yolladıktan sonra kzıdım kendime...
editleyincede hata verdi...
kızma nolurrrrrrrrrrrrrrra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?