- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.901
kadiscim günaydın cnm..
nasıl oldu yezda varmı düzelme
günaydın hayırlı cumalar
yezda nasıl oldu kadişş
bol bol sıvı alırıyorsunuz değilmi
günaydınlar evdeyim ben sizler nasılsınız yezda nasıl nil nasıl öksürük varmı
Kadis yezda nasıl oldu cnm??
QUOTE]
Sağolun kızlarr yezdanın ishali hala devam ediyor keyfi yerinde ama kuzum birşey yemiyor sadece 3-5 kaşık işte bol su içiyor yemediği halde ishalin devamı geliyor vücuttaki sıvıda azalıyor haliyle biberon biberon su içiyor kuzummm
yarın sabahtan götürcem doktora bu kadar uzaması gerdi beni sabahtan vde değiştim öğlen 12 ye kada 2 kere daha değişmişler daha akşam birsürü saat var ne olur acaba ??
Günaydın güzel bir gün diliyorum hepimiz için.
Keyifler yerindedir umarım,
Biz iyiyiz çok şükür,ufak bir kaza atlattı denom, salıncaktan düştü ve çenesiyle sıyrıldı, dişide dudağını kesti, kuzunun gece kazası da oldu yine, inatla gece tuttuğum halde yapmadı wc ye, sabah kalktığında kilodu ıslaktı.Nazara geldi kesin,,,, k.walidenin bir komşusu var, gözler fena bir daha anlatmıcam onların yanında bişeyy. Neymiş tornu 6 yaşındaymışta halen annesiyle yatıyormuş, deniz tornundan daha güzel tane tane konuşuyormuş.
vsvs bildiğiniz kıyaslama işte, ilgilenin o zaman çocukla cnm bu benim suçummu,,neyseeeeeeeeeeeeeee
Elifim sen nasılsın, fıstık nasıl?
günaydınlar evdeyim ben sizler nasılsınız yezda nasıl nil nasıl öksürük varmı
geçmiş olsun canımGünaydın güzel bir gün diliyorum hepimiz için.
Keyifler yerindedir umarım,
Biz iyiyiz çok şükür,ufak bir kaza atlattı denom, salıncaktan düştü ve çenesiyle sıyrıldı, dişide dudağını kesti, kuzunun gece kazası da oldu yine, inatla gece tuttuğum halde yapmadı wc ye, sabah kalktığında kilodu ıslaktı.Nazara geldi kesin,,,, k.walidenin bir komşusu var, gözler fena bir daha anlatmıcam onların yanında bişeyy. Neymiş tornu 6 yaşındaymışta halen annesiyle yatıyormuş, deniz tornundan daha güzel tane tane konuşuyormuş.
vsvs bildiğiniz kıyaslama işte, ilgilenin o zaman çocukla cnm bu benim suçummu,,neyseeeeeeeeeeeeeee
Nimi nassın şekerim,yarın gidiyormusun meleğimn yanına
.
canım geçmiş olsun biz 1 haftada 2 kilo verdik[
Sağolun kızlarr yezdanın ishali hala devam ediyor keyfi yerinde ama kuzum birşey yemiyor sadece 3-5 kaşık işte bol su içiyor yemediği halde ishalin devamı geliyor vücuttaki sıvıda azalıyor haliyle biberon biberon su içiyor kuzummm
yarın sabahtan götürcem doktora bu kadar uzaması gerdi beni sabahtan vde değiştim öğlen 12 ye kada 2 kere daha değişmişler daha akşam birsürü saat var ne olur acaba ??
canım sen nasılısn kuzun nasılah annecim hasta oldummu etrafımda döner dururdu, 40 yılda bir olunca panikleerdi tabi :))))
nerde şimdiiii hasta olunca suratımıza bakan yokkk
vallaa kısmetse yarın görücem kuzumu
küsmüştür gene bizeee
bayanlar merhaba nasılsınız
izinden döndüm iş başı yaptım yoğun bir şekilde
hepinizi çok özledim
inşallah sizler ve bebişlerinz iyisinizdir
KADİŞcim geçmiş olsum tatlım yaa...
ne geçmez ishalmiş...
Dr. araman iy olmuş cnm.. İnş. temiz çıkar tahlil sonuçları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?