- Konu Sahibi DreamLover
-
- #25.121
saoll canım benimmEkincim hayırlı yolculuklar cnm...
vede iyi tatiller diliyorum..
zeynep bak mutlaka geliyosunnn karışmam ona göree
eşim isterse gidip getiririz beraberce dedi, eşinde gelsin
Selammmmmm
zehracım hoşgeldinn canım öncelikle tatilin umarım istediğin gibi geçmiştir.
emir zeynep ezgi ve nazın anlaşmasına şaşmamak lazım anneleri süpper bir kere ee böle hatunlardan öle çocuk doğar resimleri bekliyoruz dört gözle
eşinin rüyasıda ilginç hayırlara vesile olsun.
Selamlar
hayırlı cumalr herkeseee.
Dualarınızın kabul olması dileğiyle..
Betül geçmiş olsun kuzuna cnm..
Ateşlenme dişten olabilir cnm..Acil şifalar diliyorum...
Zehra ve ekin dostluğunuz daim olsun inş..
Bizede nasip olur inş. sizlerle yüzyüze görüşmek..
Bu arada çatlatmayın adamıı hadi ekleyin fotoları:)))
şimdilik bi dene ekledim çatlamayın deyiiisositososito
az işlerim var akşamda yiğenimin doğum günü var oraya gidicez
ilk fırsatta ekliycem diğerlerini deŞenizŞeniz
kadiş, yeliz , nilüfer ve gelebilen diğer arkadaşlar, zeynep geldiğinde uygun olursanız sizi de bekliyorum, teklifim hepiniz için geçerli
Canlarım selam, Zehra canım, fotoları gördükçe Bursa'da da bi buluşma mı yapsak diyorum! Di mi Tenzile?
Bu arada fotoğrafları yüklemeden makineden silerseniz, internetten fotoğraf kurtarma programıyla kurtarabilirsiniz, Mert'e bakıcam diye yanlışlıkla geçen hafta doğum günü resimlerini yüklerken işlemi iptal etmişim. Tabii yükledim diye bakmadan sildim, bi baktım doğum günü resimlerinin yarısı yok. Recover my files diye bi program, onunla kurtardım.
Evet yelizcim, ablamın düğünü var 1 ay sonra, ağustos sonuna kadar burdayız bi aksilik olmazsa. Bi koşturmaca var burda, düğün telaşı nasıl olur unutmuşum ben, ee 4 yıl olmuş evleneli.Selam Fatma Ankara'damısınız halan herşey yolundadır umarım..
özümcüm doğru diyorsun, ağzından bal damlıyor. Bu hafta içi gelsene bursalara doğru mertide alıp. Semiha da gelir bi yerlere gitmezse. Bi kaynasalim yahu.:) neyse ben bi dus alayım. Oje süreyım, yarın akşam doğum günü partisi var yine. Öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?