Bebeklerimiz ve Biz

evet kızlar yaa format atınca tÜm dosyalar sılındı, Şoka gırdım resmen bende hepsının sılındıĞını gÖrÜnce
ÜzÜntÜden aĞlayacaktım nerdeyse
ve gelmemıze 1 gÜn kalaaa
bende son gÜn Çok Çektırdım ama makınem ıznıkte kaldı Çantamdfa
haftaya gelıcek neysekı

şimdilik bi dene ekledim çatlamayın deyiiisositososito
az işlerim var akşamda yiğenimin doğum günü var oraya gidicez
ilk fırsatta ekliycem diğerlerini deŞenizŞeniz

bu arada zeynep emire poz veriyo bende ezgiye CADIARZU
sanırım o yüzden ikimizde başka yöne bakmışız kafamız karışmıştı iyicenefisfisfis

ben kaçar kızlar.
çarşıda bi kaç işim var
eczaneden o hapı alcam
sonrada çıkarız
kendinize iyi bakın..
üzmeyin kendinizi
nimooo edfırtımla ilgili haberleri iletirsin bacımmm
kendinize ve kuzularınıza iyi bakın
en erken haftaya pazartesi görüşürüz ölmez sağ olursakk
muhabbetinzii özlicemm
hoşçakalınnn

çok güzel bir kare cnm..
kıskandım valla:))

ok diğer fotolarıda ilk fırsatta bekliyoruz öyleyse..
iyi eğlenceler cnm sana..

oy oy maşallah güzeller size nazar değmesin ...çok güzel görünüyorsunuz.zeynep galiba önümüzdeki hafta gelecek. Ben yeni döndüm ıstanbul dan o yüzden imkansız gelmem. Çok güzel olurdu valla zehra cim.yine de teklifin için sağol canım. Imkanı olan gitsin bu güzel dostluklardan faydalansin derim. Öpüyorum herkesi

ah zehra cim silindi mi hepsi. Bende tatilden döndüğüm gün öyle bir şok yaşamıştım. Üzüntüden ağlayacaktım ki hafıza kartının yerinden çıktığını gördük. Kartı yerine takınca bütün fotolar çıktı meydana. Güzel hatıralarin bir anda yok olması üzücü tabi. Bundan sonra dikkat canım .

Iyi eğlenceler dileyen arkadaşlarım sağolun..drn çık havuzda çok şu içiyor ya, çıkınca altını bi bağlıyorum 10 dk bez doluyor:)

Zeybennep senden de bir şey kaçmıyor. Eklemeye çalışacağım en kısa zamande.öperim canım

Canlarım selam, Zehra canım, fotoları gördükçe Bursa'da da bi buluşma mı yapsak diyorum! Di mi Tenzile?
Bu arada fotoğrafları yüklemeden makineden silerseniz, internetten fotoğraf kurtarma programıyla kurtarabilirsiniz, Mert'e bakıcam diye yanlışlıkla geçen hafta doğum günü resimlerini yüklerken işlemi iptal etmişim. Tabii yükledim diye bakmadan sildim, bi baktım doğum günü resimlerinin yarısı yok. Recover my files diye bi program, onunla kurtardım.

ıyi gecelerrr

Vayy vayy vaaayyy harika görünüyorsunuz kızlar, zehra yine en cilveli pozunu vermiş zeynep sende inanılmaz zayıflamışsın, bitmişsin ayol yeter daha rejim yapma. Buluşma için söz vermiyorum, gelebilirsem haber veririm zehra cım, teklifin için sağol çok incesin. :)

Son düzenleme:

Selam Fatma Ankara'damısınız halan herşey yolundadır umarım..

Zehracım çok üzücü gerçekten ama benden önce yazmış fatma kurtarma programını dene bi cnm...

Son düzenleme:
özümcüm doğru diyorsun, ağzından bal damlıyor. Bu hafta içi gelsene bursalara doğru mertide alıp. Semiha da gelir bi yerlere gitmezse. Bi kaynasalim yahu.:) neyse ben bi dus alayım. Oje süreyım, yarın akşam doğum günü partisi var yine. Öperim

Selam Fatma Ankara'damısınız halan herşey yolundadır umarım..
Evet yelizcim, ablamın düğünü var 1 ay sonra, ağustos sonuna kadar burdayız bi aksilik olmazsa. Bi koşturmaca var burda, düğün telaşı nasıl olur unutmuşum ben, ee 4 yıl olmuş evleneli.

Canım valla kızlar buluşunca ne özeniyorum ama, Bursa'da yaşayanlarla bi Bursa buluşması yapsak ne güzel olur. kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrrrrrr
iyi haftasonları diliyorum herkese
bebişleri ve sizleri öperek ilk mesajıma başlıyorumm

kızlar benim makineme format attı zeynep cadısı yani resimleri silmedi, bu şekilde olduğunda da kurtarılabiliyomu resimler
nasıl yaparım ayrıca bilmiyorum
ne olur bi yol, bi yardımmmmmm aceleeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…