Bebeklerimiz ve Biz

yelizcim ne güsel eğlenmişsiniz yaaa
haftaonunu dolu dolu geçirmişsiniz
bizde bu sabah kahvaltda arkadaşlarımızlaydık, sonra onlarla beraber via port a gittik, çok kalabalıktı ama hava da bi o kadar sıcak
zeynebin popişi de pişik oldu, yanıma bez almayı unutmuşmuyum aceleden(
hemen gidip kipadan bez aldık altını değiştirdim ama baya bi pişik olmuştu:))
anne acıyo diyip durdu
gelince duşunu aldırıp kremini sürdüm uyuyo şimdi babasıyla

tenzile sizde güzel bi hafta sonu geçirmişsiniz ne güzel:: neresiymiş bu brunch yeriniz, bizde severiz öle doğal ortamları
yeni yerler görmeyide severiz, bizimde var bi arkadaş grubumuz tarif edersen bizde gideriz bi haftasonu:))

Zeynepcim Albina güle güle kullansın bebişini, eğitici oyuncak ne mutlu.Allah şimdiden dualarını kabul etsin..

Kadiscim kolaylıklar dilerim canım , yavaş yavaş şekercim aceleye gerek yok,

Zehra sultan sizde güzel bir haftasonu geçirmişsiniz anlaşılan, evet inanılmaz sıcaktı, oooy kıyamam kuzuma, en kısa sürede iyileşir inşallah.

Kuzu gezmelere doymadı babası yoğun istek üzerine parka götürdü yine, onlar gelemeden ütülediklerimi yerleştirip bir duş alacağım, yine gelirim şekerler..

Zehracım geçmiş olsun kuzuyaa..
kıyamam yaa..Valla 2 gündür gerçekten çok sıcak kızlar..
bu ay klima yüzünden elektrik faturası yine yüksek gelecek (

ewet kızlar hediyeyi bende çok beyendim..
çok güzel düşünmüş adam..
ee kendininde 4 yaşında kızı var tecrübeli:))

Yeliz cim Denom iyi alışmış gezmelere gerçekten....
bitmek tükenmek bilmeyen enerjileri var kuzuların..
Albinayı (evdeysek ) her akşam akşam saat 7 gibi parka çıkartıyorum bende..
kuzu o saat yaklaşınca başlıyor park park demeye.. nasıl anlıyorlar hayret ediyorum..:)))

Son düzenleme:
zehra cim tempona hastayım, kahvaltıya bursa ya mi geleceksin yani guzellik:)bademli de bir yer canım.
Oy zeynepın popisine,geçmiş olsun canım arada oluyor unutmalar.

Kadiscim kollay gelsin canım sana da

günaydınlar.
kuzu da yine bir ateşli ishal vakası.ateş kısmı bu sefer çok zorladı pazar sabahına kadar inatçı bir ateş sözkonusuydu.şuan ishal devam ediyor bugün reflor vermeye başlayacağım inşallah iyileşir biranönce.
annem daha iyi çok şükür.
bu haftason inşallah 1 hafta gidicez bi aksilik olmazsa.
umarım herkes ve tüm bebişler iyidir

Kadiscim kolay gelsin cnm..
kandilin müb. olsun..
duaların kabul olsun inş..
Dualarında bizleride unutma cnm..
öperimm..

sağol zeynepcim seninde geçmiş kandilin mübarek olsun amin tüm dualarımızda önce herkese sonrada kendimize hepimize sağlık huzur ve uzun ömürler versin rabbim

albinanın Bbeğide güzelmiş iyi günlerde oynasın

Günaydınn, mutlu huzurlu sağlıklı neşe dolu bir hafta diliyorum hepimiz içinn..

Betülcüm çok geçmiş olsun canım reflora neden haftasonu başlamadın... Dr a götürdünüzmü canım.
Allah şifasını versin en kısa sürede, kıyamam... Gerçekten salgın var koca kadınları adamları yatağa düşürüyor bu ishal.

Kadis senden naber şeker.?

yok canım götürmedik ishali dün başladı aslında dedik patates muzla çözebiliriz belki dedik ama olmadı kendi başıma da reflora başlasam mı karar veremedim açıkçası

Sağol canım anca yavaş yavaş yapıyorum zaten şekerim yezda hanımla anca yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3

betülcüm geçmiş olsun canım inş. en kısa sürede düzelir canım yezda 1 hafta çekti kuzum eridi günlerce ağızna lokma koyamıyorduk

dünde sanki tekrar oldu gibi bayağı yaptı kakasını çünkü 5-6 bez değiştim baktım anormakllik var yoğurda reflorundan kattım yedirim

zeynoyada acil şifalar inş. en kısa sürede düzelir kuzun anneninde iyi olmasına sevindim.

ne olsun be yelizcim kaptırmışım gidiyorum kendimi temziliğeeekaydirigubbakcemile3

sen nasılsın deno nasıl hafta sonunuz yine bayağı aktiviteli olmuş galiba :)
aman en kötü gününüz böle olsun bacımmm

bu arada ben günaydınlar demedim direk konulara atlamışım

kocaman bir günaydınn iyi haftalar olsun herkese

benim hafta sonum malum temzilikle geçtii anlatmaya gerek yok zaten:)

ufak işlerim kaldıı ütü toz halılar serilecek vs vs.

bugün eşimin abisi geliyor paristen yezdanın büyük amcası hiç görmediler yezdayı daha en son ben hamileyken geldiler bakalım yakın davranıcakmı onlara hafta sonunda maltepede oluruz bir aksilik çıkmazsa bakalım

sağol canım.kadisim siz antibiyotik kullanmışmıydınız bunun için sadece reflor mu kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…