Bebeklerimiz ve Biz

Selam şekerlerim...
Maşallah ne güzel şeyler okudum resmen içim açıldı. Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin böyle...
Bizde cumartesi ıremi kontrole götürdük. Öksürük hala geçmediği için kanda alarji testi yaıldı. Bizde 2 saat hastanede beklemek stemedik bayrampaşa ikeaya gittik. Ordanda praktikere uğradık. Banyoma uzun zamandır istediğim dolabı aldım. Tam dönüş yolunda kardeşim aradı Sezen Aksu konserine 2 bilet var gidermisiniz dedi atladık tabi. ırem doğduğundan beri başbaşa gideceğimiz ilk yer olacaktı çünkü.
Sonuçlarımız iyi çıktı çok şükür ama öksürüğün daha aşağılara inmemesi için antibiyotik ve 2 iğne yazdı dr. 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz. ınşallah bu sefer herşey yolna girer.
Elifim tatilini iyi geçmesine çok sevindim. Ruzişimede kocaman bir AFERıNNNNN
Yelizim seninde hafta sonun süpermiş. En kötü gününüz böyle olur inşallah.
Kadişcim Yezdamız hiç huysuzluk yapmamış kocaman bir maşallahda ona. Amcayı sevdi kan çekiyor tabi...
Zehram sana söyleyecek hiç bir lafım yok sadece ellerim patlayana kadar alkışlaya bilirim. En kısa zamanda da bana yapacağın süprizi bekliyorum....
Zeynepcim Ekincim sizler nasılsınız. Prensesler iyidir inşallah....
Varsa atladığım sizleride en kocamanından öpüyorum......

Çok geçmiş olsun Ayşegülcüm...
ınşallah iğneleri iyi gelirde düzelir Alişim en kısa zamanda...
Alıştınızmı yeni evinize??? Alişim istiyormu yine eski evini....

selam Sevilcim tşk ederim iğneler bitti iyi bakalım şimdi şükürler olsun inşallah tekrarlamaz anlayamadım valla,
ıremde hastaymış çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi? sen nasılsın?
evimize alıştık sayılır öbü eve didelim bis demiyor artık bizim evimiz burası diyor :)) ama öbür evi unutmamış önünden geçtik geçen ev ev dedi :)) babasının işinide unutmamış iş iş diyor orayı görüncede, dünde kalkmış babam işe ditmesin diyor, iyice dllendi artık herşeyi konuşuyor kuzum çok tatlı oldu cuma günüde yaş günü hayırlısı bakalım...

Selam Zeynep Nasılsınız Albina nasıl?

Ayşecim çok ama çok geçmiş olsun canım Ali'ye, şimdi daha iyidir inşallah.

Sevilim tatlım irem'ciğimede çok geçmiş olsun umarım iğne ve ilaçları iyi gelir kuzucuğuma,
Sezen Aksuda tam isabet olmuş, Çok sevindim cnmcım. :)

kadis mavili dreamlover

ilginiz için öncelikle çok teşekkür ederim
benim başıma gelenler çok kıytırık şeyler inanın
özet geçeyim.
tatilimin çok kötü geçmesindeki sebep k.validem
gittiğimin 3. günü kızım ağladı falan susturamadım
o da ağladımı feryat figan sanki bi yerine birşey olmuş gibi ağlar
naptın çocuğa dedi bana
napcam ben çocuğa kendi durmuyor dedim
gözlerini belertti neden ağlıyor diye
ne bileyim neden ağlıyor dedim
zoruma gitti yani. hep böyle göndermeler yapması
çocuğu tuttuğum gibi kucağına attım al dedim
gittim hüngür hüngür ağladım saatlerce. inmedim aşağı
sinirlerim bozuldu. zaten çocuğa bakamıyorum muamelesi yapılıyor
bide naptın çocuğa diyo.. o akşam yemeğe çağırdılar inmedim konuşmadım kimseyle
ertesi gün kalktığımda bile gözlerim hala şişti.
o sırada sağolsun gelip eltim tesselli etti beni:teselli:
dedi annemin dediğine üzüldüysen boşver dedi
ablam ( görümcemiz ) söylendi neden öyel diyorsun falan diye dedi
neyse bunlarla sınırlı değil tabi. taktım ya gari herşeyi battı durdu
görmezden geliyor dum hep ama hep laf sokuşturmaları daha çok battı bana
öncedende yapardı kulak arkası ederdim.
sonra kızımı kokusuna alıştırmış. benim kucağımda uyumuyor falan
anne deyince ona gidiyo vs gibi şeyler iyice bozdu sinirimi.
o arada kendi annemle babam benim yüzümden kavga etmişler
onun haberini aldım ona moralim bozuldu
sebep neymiş efendim ben babama saygı göstermiyormuşum
konuşuvermiyormuşum

-tabiki sebebi var kısaca özetlersek bi hafta annem benim yanımda kalcaktı bihafta kızı onlara götürcekti annem annem benim yanıma gelince hemen çağırdı aşısı var baba kalsın annem zaten bi hafta kalcaktı demiştim. annemde gitmemişti. babamda annemle tartışmıştı bende kısdığım için aramıyordum. çünkü konuşmuştuk önceden herşeyi. milleti üzüp durmasına caınım çok sıkılmıştı aramıyordum-

ben kendi akrabalarımıa gidip gelmiyormuşum
bizim tarafı gözden çıkarmışım
ne bi akraba biliyomuşum ne başka birşey
varsa yoksa kocamla arkadaşlara gidiyormuşuz.
bu arada ilk evlendiğimizde çok arkadaşlara gidiyorduk hala onlardan bahsediyorlar
neymiş efendim ben istesem kocam pazar günü akabalara bırakırmış beni hayırmı dermiş
-bi pazarım var zaten çocukla evle kocamla ilgilenmek için onuda onlarala geçirmemi istiyorlar-
kuzenin düğünü vardı işte babamın elini öpem dedim. vermedi bana elini.
sonra konuşuruz zamanı değil diye bağırdı milletin içinde gözlerini belerterek
amcam bile konuşmadı.
ya diyoum elin oğlu getirise gelirim getirmezse gelmem..
neymiş sözümü adama geçiremiyormuşum, pasif kalıyormuşum. millet kocasına söz geçiriyiormuş. ben bizim tarafı istemediğimden yapıyormuşum
vs vs..
gerildim iyice. dün de kına gecesiydi bugün düğün salonunda kız başka yere gelingitcek.
oğlan eviyle kavga etmişler kuzen hastanede geçirmiş geceyi gelinin ablası
gelin sabah ortalığı birbirine katmış yüzüğü fırlatmış damadın suratına.
damadın babasıyla konuşmuyormuş o küsmüş
şimdi zorla ikna edip gelini -kendisi çok inattır- kuaföre göndermişler o gidince annesi ağlama krizine girmiş.
akşam balo da ne haltlar olcaka allah bilir
ben babamla akarabalarımla nasıl aramı düzeltcem ayrı mevzu
bu arada annemde evine dönmeye bilir. dedem gitme burda kal diyo vs vs

ben şimdi hangi derdime yanayım

Son düzenleme:

evet gerçektende çok büyük ishal salgını var canımm
dün eltimle çıktık çarşıya bana ayakkabı baktık birkaç mağzaya gittim yezdaya bişeyler baktım ama almadım kendime beyaz ayakkabı aldım o arada yezdaya elbise aldığını söledi eltim ama vermedi sanırım unuttu kalabalığa denk geldi gelen giden hat safhada yanlarına kesinlikle elleri boş gelmez mutlaka birşeyler getirir. en son hamile olduğum sene gelmşti yezdaya çok kıyafet tulum önlük çıtçıtlı badilerden getirmişti hala açmadıklarım kullanmadıklarım varrr:)

evet canım galiba kan çekiyor ilgi çekmek için çok şey yaptı :dance:

hoşgeldin canım tatildesin dimi en iyisi canım aman dikkat et havuz mikroplu oluyor tatlı su olduğu için yutuyorlar benim burdaki arkadaşın oğlunun kanında mikrop çıktı ateşlendi
aman dikkat et yutmasın suyu

canım geçmiş olsun pensilin ağır iğnedir alişim dayanabiliryormu yavrum benim en kısa sürede iyileşir inş. acil şifalar canım sen nasılsın tamamen yerleştin dimi

sağol canım
sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim canım tekrardan sizede geçmişler olsun acil şifalar
bu arada kocişle sezen aksu konseride biraz romatizm olmuştur. başbaşa kaldınız aşk tazelediniz ne güzel

sağolasın Kadişcim selam valla sorma ne kötüydü geçen hafta gece yarısı sabaha kadar ağlıyordu anne acııı diye (( şimdi çok şükür iyi iğneleri atlattık hayırlısıyla sen nasılsın Yezda nasıl geçti dimi ishali

Deryacım ne desem bilemedim herkes kendini düşünüp ilgi alaka bekliyor bi taraf anne baba bi taraf eşinin anne babası yapılacak bişey yok atsan atılmaz satsan satılmaz idare etmek sana kalıyor sabırlar diliyorum zor olsada...

geçti canım iyi şükür atlattık ishal durumunu

kıyamam ona bennn aliş paşam benim ısırıyorum onu :)

dün bu arada eşimin kaynanamlarda evde dubleksta ben dışarı çıkmıştım geldimki dışarda ağlıyor sesi geliyor merdivenden düşmüş benim cadı zatenokadar çıkıp indiki başına bir iş geleceği belliydi alnı kızardı buz falan tutmuşlar anne anne diye ağladı bir nazlar yapıyor sebepsiz ağlamalr falan dışarı çıkardımda kesti sesini

idare edemiyorum işte.. sorun orda idare etmeyi bilmediğim için herşey bu boyutta mafoldumben

Deryacım dert babası olmuşsun canım hangi birine cevap vericem bilemedim yaaa
kayınvalidenin tavırları hiç hoşdeğil bunu özetlemem şart ama bir insan evkadına ne yapabilirki yaaa sen onun annesisin ona zarar vermeyi düşünemezsin bile zarar geldinmi kanatarını açarsın üstüne saçma davarnışlarının altında başka birşey olmalı bence

cahiller işte ne diyebilirsinki

kendi ailenle olan problemlerininde gerilmeden halletmeye çalış derim annen ve baban neticede
akrabalara gelince sana bir adım gelene sen bin adım gidersin amcanın yaptığıda iyice tuz biber olmuş üstüne sakin ol düşünerek karar ver ne yapacağına umarım herşey en kısa sürede düzelir

Allah sabır ve çare göstersin drydenis, herşey olucağına varır. çok zor bir durum herikiside ama umarım
çorap söküğü gibi hemen çözülür sorunlar. Sen stres yapma kuzunada yansıtma.

selam kızlar.... alişime, ireme, yezdaya çok büyük ge.çmişler olsun, umarım hepsi en kısa zamanda iyileşirler, rabbim şifa versin herbirine

sevilcim sezen aksu konseri gerçekten harika olmuş
yelizim ağvaya gitmiş, süperrr

sosyal hatun zehram elifle buluşmuş oh ne güzel haberler bunlar...

drydeniscim ve nimocum yazılanlara inanın çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer

yarın dr. kontrolum var, sonra izmireeeee

kızlar ya stres yapılmayacak gibi değil inanın
çok gerildim
özellikle kendi aileme çok kırgınım
daha bizim kızımız evinde mutlu olsunda gerisi önemli değil
napsın el oğlunun elinde diyeceklerine
türlü türlü şeyler... babamın inadı inattır bi küstümü senelerce küser
bi ben kaldım küsmediği . kendi anne babasıyla kardeşleriyle hep küs
sinir ya. bana küserken iyi düşünsün dedim anneme beni görmezse torununu da göremez
annem benden yana. onda da ondan kızıyor zaten
senin kızın değilmi sen yüz veriyorsun buna iondan böyle vs vs
ama sağolun birileriyle konuşmak iyi geldi
sabahtır ağlamaklıydım. zoruma gidiyor yaşananlar. çok geriyor.
ama bi psikoloğa mı giderim yoksa bi psikiyatriste mi bilmiyorum
sinirlerindiğimde kendime hakim olamıyorum
ilaç almam gerek kızım için. ona zarar veririm diye korkuyorum.. öyle bi an geliyoki
karşımdakinin boğazını sıksam gözüm görmüyor..
acil yardım almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…