- Konu Sahibi DreamLover
-
- #25.421
ay ne eğlenmiştir meleğim benim...
evet tatilde kuzularını bırakıp gelen çok aile vardı..
nasıl dayanıyorlar hayret vallahi ya
ay aman iyi olsun annesi..
yalnıoz herkes salgın var diyor...
allah korusun kuzularımızı...
amcası gelmiş kuzunun..
güzel şeyler getirmişler mi yezdaya
bendende selamlar kızlar..
mavilim gelmiş .. hoşgelmiş..
sevindim cnm tatiliniziin güzel geçmesine..
Süprizide çok kıskandım heee:)) Dostluğunuz daim olsun inş..
Yalizcim plajdaymış hafta sonu.. ne güzel..
yezda amcasıyla buluşmuş..::)) hiç yabancılıkta çekmemiş ne güzell eee kan çekiyor neticede..:))
slmlarrrr nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür keyifler yerrinde:)
benim suyu çok seven kuzum denizden korktu yaa anlamadım niye böyle oldudenize sokunca basıyor çığlığı bizde bugün itibari ile zorlamayıp havuzunu götüreceğiz napalım bu sene de böyle geçecek galiba.
slm kızlar hepinize umarım herkes iyidir bebişlerin keyfi yerindedir,
uğrayamadım çoktan kuzum hastaydı bademcik iltihabı olmuş hemde çok kötüydü hiç anlayamadım ateş yok belirti yok huysızdu sadece kuzum hafif hırıltısı vadı götürdüm dr.a gördüğüm en ağır bademcik vakası dedi 5 tane penesilin yaptırdık şimdi iyi çok şükür bi selam verip gideyim dedim,
Selam şekerlerim...
Maşallah ne güzel şeyler okudum resmen içim açıldı. Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin böyle...
Bizde cumartesi ıremi kontrole götürdük. Öksürük hala geçmediği için kanda alarji testi yaıldı. Bizde 2 saat hastanede beklemek stemedik bayrampaşa ikeaya gittik. Ordanda praktikere uğradık. Banyoma uzun zamandır istediğim dolabı aldım. Tam dönüş yolunda kardeşim aradı Sezen Aksu konserine 2 bilet var gidermisiniz dedi atladık tabi. ırem doğduğundan beri başbaşa gideceğimiz ilk yer olacaktı çünkü.
Sonuçlarımız iyi çıktı çok şükür ama öksürüğün daha aşağılara inmemesi için antibiyotik ve 2 iğne yazdı dr. 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz. ınşallah bu sefer herşey yolna girer.
Elifim tatilini iyi geçmesine çok sevindim. Ruzişimede kocaman bir AFERıNNNNN
Yelizim seninde hafta sonun süpermiş. En kötü gününüz böyle olur inşallah.
Kadişcim Yezdamız hiç huysuzluk yapmamış kocaman bir maşallahda ona. Amcayı sevdi kan çekiyor tabi...
Zehram sana söyleyecek hiç bir lafım yok sadece ellerim patlayana kadar alkışlaya bilirim. En kısa zamanda da bana yapacağın süprizi bekliyorum....
Zeynepcim Ekincim sizler nasılsınız. Prensesler iyidir inşallah....
Varsa atladığım sizleride en kocamanından öpüyorum......
sağolasın Kadişcim selam valla sorma ne kötüydü geçen hafta gece yarısı sabaha kadar ağlıyordu anne acııı diye(( şimdi çok şükür iyi iğneleri atlattık hayırlısıyla sen nasılsın Yezda nasıl geçti dimi ishali
Deryacım ne desem bilemedim herkes kendini düşünüp ilgi alaka bekliyor bi taraf anne baba bi taraf eşinin anne babası yapılacak bişey yok atsan atılmaz satsan satılmaz idare etmek sana kalıyor sabırlar diliyorum zor olsada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?