- Konu Sahibi DreamLover
-
- #25.441
Selam çokocum,nasılsınız Arda nasıl, kontrolünü umarım sorunsuz atlatırsın sonra ve elini izmir :)
bizede haber ver cnm.
kızlar ya stres yapılmayacak gibi değil inanın
çok gerildim
özellikle kendi aileme çok kırgınım
daha bizim kızımız evinde mutlu olsunda gerisi önemli değil
napsın el oğlunun elinde diyeceklerine
türlü türlü şeyler... babamın inadı inattır bi küstümü senelerce küser
bi ben kaldım küsmediği . kendi anne babasıyla kardeşleriyle hep küs
sinir ya. bana küserken iyi düşünsün dedim anneme beni görmezse torununu da göremez
annem benden yana. onda da ondan kızıyor zaten
senin kızın değilmi sen yüz veriyorsun buna iondan böyle vs vs
ama sağolun birileriyle konuşmak iyi geldi
sabahtır ağlamaklıydım. zoruma gidiyor yaşananlar. çok geriyor.
ama bi psikoloğa mı giderim yoksa bi psikiyatriste mi bilmiyorum
sinirlerindiğimde kendime hakim olamıyorum
ilaç almam gerek kızım için. ona zarar veririm diye korkuyorum.. öyle bi an geliyoki
karşımdakinin boğazını sıksam gözüm görmüyor..
acil yardım almalıyım
selam kızlar.... alişime, ireme, yezdaya çok büyük ge.çmişler olsun, umarım hepsi en kısa zamanda iyileşirler, rabbim şifa versin herbirine
sevilcim sezen aksu konseri gerçekten harika olmuş
yelizim ağvaya gitmiş, süperrr
sosyal hatun zehram elifle buluşmuş oh ne güzel haberler bunlar...
drydeniscim ve nimocum yazılanlara inanın çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer
yarın dr. kontrolum var, sonra izmireeeee
sağol canım benim, arda iki gündür daha iyi, 2 yaş sendromu yaşıyoruz , topikte bizden başka da yaşayan yok galiba, çok zormuş, denom nasıl, keyfi yerindedir inşallah...
kontorlum için umutluyum, dr güzel haberler verecek inanıyorum buna
plajın en beyazları benim prenslerimdi...kar beyazı, adana pammığı bunlar...
sibelcim ben merkezdeyim, sen de izmirdesin galiba, ne kadar zaman daha ordasın...
kadişim ardam daha iyi çok şükür, ama ara ara yapıyor huysuzluğunu, 2 yaş sendromu nasıl zor birşeymiş, abisinde hiç yaşamamıştım,- kardeş karedeşe benzemiyor malesef, yezdam daha da iyi olacak annesi, üzülme, çok öpüyorum ikinizi...
Gü nay dıııııııııııııııııııııııııııın
Herkese güzel bir gün diliyorum, Dün sewgili eşimin doğumgünüydü kuzumla babamıza ufak bir süpriz yaptık, işten geldiğinde her yer mum, romantik bir müzik bir şişe şarap ve küçük bir pasta gördü masada,
şaşırdı , mutlu oldu -çünkü bir önceki gece tam gece yarısında kutlamıştım. Mum üfleme işi biraz uzadı, kuzunun doğumgünümü gibiydi :), he birde kadeh tokuşturma, ille oda kadehde içip bizimle tokuşturcakmış,
aynı kadehden bir tanede ona verdim, içine su koyduk tokuşturup içiyor tokuşturup içiyor çok hoşuna gitti veee geceyi kuzumun dans şovuyla kapadık :))), romantik mutlu bir geceydi. :)
Günaydın tatlım,
Deme yaaa o kadar soğuk he ankara, ist sıcaktı oldukça.
Nasılsın, Ruzem nasıl.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?