Bebeklerimiz ve Biz

Deniscim aman kendine hakim ol, pişman olacağın şeyler yapma, önce bir yardım al. Sonra ailenle
olan problemleri çözmeye çalış, haklısın babanın senin düşündüğün gibi düşünmesi lazım. Seninle ilgili değil demkki herkese küs olduğuna göre. Bencede acil yardım alman lazım cnm.

Selam çokocum,nasılsınız Arda nasıl, kontrolünü umarım sorunsuz atlatırsın sonra ve elini izmir :)
bizede haber ver cnm.

sağol canım benim, arda iki gündür daha iyi, 2 yaş sendromu yaşıyoruz , topikte bizden başka da yaşayan yok galiba, çok zormuş, denom nasıl, keyfi yerindedir inşallah...

kontorlum için umutluyum, dr güzel haberler verecek inanıyorum buna

canım benim seni çok iyi anlıyorum, bir dönem bende senin yaşadıklarını birebir yaşadım, yapacak birşey yok o senin ailen, atsan atılmaz satsaz satılmaz, sana düşen biraz sakin ol, yaşananlardan uzakta meleğinle biraz kafanı dinle, herşeyi zamana bırak, su akar yolunu bulur tatlım, biliyorum söylemesi kolay, ama başka çaren yok canım

slm geçmişi oku oku bitiremedim

Elif ve zehra süpersiniz valla bende isterem ama izmirlilerde faaliyet yok sanırım ama lst. Gelmeyi düşünüyorum 3 günlük inş. Ozaman grş

hasta kuzucuklarda geçmiş olsun tez zamanda iyileşirler umarım.

hülyacımda lzmire geliyormuş neresine acaba bilen varmı acaba.

Sağol hülyacım geçmiş olsun dileklerin için atlattık çok şükür iyiyiz artık .
sen nasılsın arda daha iyi galiba

plajın en beyazları benim prenslerimdi...kar beyazı, adana pammığı bunlar...

sibelcim ben merkezdeyim, sen de izmirdesin galiba, ne kadar zaman daha ordasın...

kadişim ardam daha iyi çok şükür, ama ara ara yapıyor huysuzluğunu, 2 yaş sendromu nasıl zor birşeymiş, abisinde hiç yaşamamıştım,- kardeş karedeşe benzemiyor malesef, yezdam daha da iyi olacak annesi, üzülme, çok öpüyorum ikinizi...

Son düzenleme:
hülyacım 2 yaş sendromunu efe 1 yaşından beri yaşıyor halada aynı kaç defa dr götürdüm hatta biara okadar bunaldımki o sinirle aldım efeyi dra koştum efeye rahatlatıcı sakinlektirici vermişti ama hala degişen biki olmadı

Aman maşallah canım olmaz olurmu hemen hemen herkes yaşıyor kimisi daha yoğun kimisi daha hafif.Sabır gerektiriyor gerçekten, Çok şükür canım iyi.

Süpeeeeer işte buuu, bende inanıyorum ve iyi haberlerini bekliyorum,

adana pammıklarında çok tatlılar maşallah onlara, berkayın boyu uzamış saki. maşallah maşallah

aman maşallah senin aslanlar büyümüş kocaman olmuşlarr yaaa
bencede berkayın boyu uzamış ardamda zayıflamış sankim banamı öle geliyor:

selamlar kızlar..
hafta sonunu yoğun geçirdiğimiz için evle hiç ilgilenemedim..
2 gün ucunu bıraktık.. bugün iş bitiremedim resmen..
o yüzden bir selam verip çıktım hemen..

dünürüm uğramış.. Cnm Ali şime çok geçmiş olsun..
Neyseki atlatmış.. Sevindim cnm..

Sevilcim senin kuzunada çok geçmiş olsun. umarım ilaçlar tamamen siler hastalığını..

Derya cım cnmm durumuna çok üzüldüm ama anne baba neticede..
Haklı - haksızda olsalar anne baba
ama emin ol senin yavrun senin için ne kadar değerliyse sende onların gözünde o kadar değerlisin..
başkalarınlada küs olduğuna göre problem sen değilsin demmekki.. kırmamaya çalış cnm..
yardım alman bencede en mantıklısı.Rabbim yardımcın olsun cnm..

Hülyacım kontrolden sonra ver elini izmir hee:)) hadi inş. güzel habaerlerini bekliyoruz cnm..
Adana pammıklarına çok şekerler maşşallah..

herkese iyi akşamlarr
birazdan paydosss kuzuya kavuşayım

wc eğiimi konusunda kararsızım klozet adaptörümü veya lazımlıkmı diyee bakındım netten ama bakalım hayırlısı akşam biraz daha bakayımda karar veririm artık

hekresi çok öpüyorum kendinize ve kuzulara iyi bakın

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler...
Konser cidden iyi geldi unutmuşuz başbaşa kalmayı aklımızın bir tarafı hep kuzudaydı. Sürekli birbirimize ne yapıyordur acaba diye sorup durduk. Galiba daha sık yapmak lazım böyle etkinlikeri...
Hülyam süper pamukların... 41,5 kere maşallah... ıyi haberlerinide tez zamanda bekliyorum.

hülyacım berkan kilo vermiş sanki biraz cnm ya ya da boy mu attı da öle görünüyo?

sen nasılsın gülüm, ne zaman kontrole gidicen, dualarımız seninle, allahın izniyle tertemiz çıkıcak

herkese kocaman günydın...
ankara akşam o kadar soğuktu ki kış geldi sandım..
2 gecedir romatizmalarım azdı..
ne fena ya...uyutmuyor...

bugün çokomun kontrolü varmış galiba..güzel bi haberle döner inşallah...
maşallah prensleri de iyice yakışıklı olmuşlar..
bence berkanın boyu uzadığı için kilo vermiş gibi durmuş...

umarım herkes iyidir...

Gü nay dıııııııııııııııııııııııııııın

Herkese güzel bir gün diliyorum, Dün sewgili eşimin doğumgünüydü kuzumla babamıza ufak bir süpriz yaptık, işten geldiğinde her yer mum, romantik bir müzik bir şişe şarap ve küçük bir pasta gördü masada,
şaşırdı , mutlu oldu -çünkü bir önceki gece tam gece yarısında kutlamıştım. Mum üfleme işi biraz uzadı, kuzunun doğumgünümü gibiydi :), he birde kadeh tokuşturma, ille oda kadehde içip bizimle tokuşturcakmış,
aynı kadehden bir tanede ona verdim, içine su koyduk tokuşturup içiyor tokuşturup içiyor çok hoşuna gitti veee geceyi kuzumun dans şovuyla kapadık :))), romantik mutlu bir geceydi. :)

Son düzenleme:
Günaydınlarrr herkese güzel bir gün olsun

yelizcim eşinin doğum günü kutlu olsun nice senelere canım ne güzel romantik bir akşam geçirmişsiniz
mutluluğunuz daim olsun aşkınızın meyvesi denoda eşlik etmiş size ne güzel

günaydın bitanem...
eşinin yaşgünü kutlu olsun..
dilerim her gününüz şeker tadında geçsin...
nice güzel yaşlarınızı sağlıkla mutlulukla beraber kutlayın inşallah...
denoya da maşallahh valla...
dans şovu bi de ben görebilsem..
eşinin süprizi de güzelmiş hani...

Günaydın tatlım,

Deme yaaa o kadar soğuk he ankara, ist sıcaktı oldukça.

Nasılsın, Ruzem nasıl.?

akşam ablamın üvey oğlunun yaşgünü vardı biz de oraya gittik..
ankaranın bi ucu...
arabaya binene kadar donduk..amma soğuktu...
ama şuan çok sıcak havalarda ne yapacağını şaşaırdı valla...

benim romatizmalar azdı yine onun dışında iyiyim...
kuzucukta akşam o kadar çocuğun içinde kudurdu durdu..
ama sabah yine 2 yai sendromu faaliyetleri hat safhadaydı...
:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…