- Konu Sahibi DreamLover
-
- #25.621
ne pijama takımı ne telefonu..
herkes görüşüyo ben dışarda mı kaldım :)
:bbo:
Wc eğitimi verenlere Allah yardım etsin. Çok ama çok zor bir süreç. Bizimkisi resmen kangıren oldu 1 aydır deniyorum ama tık yok. Resmen inada bindirdi zilli. Saatlerce oturuyor wc de tabi benide oturtuyor. Sonramı bitti diyor kalkıyor. Üstünü giydiriyorum 5 dk. sonra yanıma geliyor. Anne çiş yaptım. Ne denediysen olmadı. Elifin dediği gibi seneyede 2,5 yaşında olacak. Başlamışken tekrar dönersem birdahaki sefere daha çok zorlanır diye korkuyorum. Biliçli yaptığı kesin ben sofraya oturduğumda yada kendimle ilgili birşey yaptığımda ya altına yapıyor yada gidip wc oturuyor.
Halenmi aynı sevilcim ya ne yapsan..??? bende bilemiyorum. bütün taktikleri verdim sana.
sevilcim hg. canım...
eşin izindeymiş..
en azından berabersiniz..
umarım seney mükemmel bi tatil yaparsınız...
sizde şşöyle ağvya falan gitseniz yeliz gibi..
çok güzel değişiklik olurdu cnm..
allah gönlüne göre versin inşallah...
çiş eğitimi benim için sıkıntı...
allah sana da kolaylık versin cnm..
ben kaçar kızlar...
yavrumu bisiklete bindireyim gidip..
öptüm hepinizi..
ii akşamlarrrrrrrrrrrr
Canım zaten ne zaman kendimiz için bişey yapsak zaten bu zilliler bir aksilik çıkartıyor zaten kaydirigubbakcemile3
bende deniycem bakalım ne yapıcak cadı
sevilcim başlamışken dönmeyeyim diyorum cnm yaa, emiri de tam bu aylarda alıştırmıştım, kız çocukları daha zorlu oluyomuş diyolar bakalım, alışıcaklar bi şekilde
ekinim ya sizin ordan çok yakınmış orası, ablanlara sölesen 2 gün geç gelseler, sende erdeğe uzasan, şöle 2 gün gezsek tozsak ne dersin?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?