Bebeklerimiz ve Biz

Selam canlarım...
Öncelikle herkese hayırlı cumalar olsun...
Kociş senelik izinde olduğu için gündüzleri pek giremiyorum. Saat 12 den sonrada kimsecikler olmuyor.
Bu seneki izin böyle evde geçti. Benim şansım herhalde çalıştığım zamanlarda 1 haftadan fazla alamazdım o yüzden o hep 15 günü yanlız geçirirdi bu sene ben evdeyim ama imkansızlıklar ve sorunlar yüzünden kapandk kaldık. Ne diyelim herşeyin hayırlısı....
Zehracım resimleri kurtarmana çok sevindim. Herkes gibi bende dört gözle bekliyorum resimleri...
Bu arada gecede epey korkmuşsun düşüne biliyorum halini insan uyku sersemi olunca aklı yerinden gidiyor işte...

Wc eğitimi verenlere Allah yardım etsin. Çok ama çok zor bir süreç. Bizimkisi resmen kangıren oldu 1 aydır deniyorum ama tık yok. Resmen inada bindirdi zilli. Saatlerce oturuyor wc de tabi benide oturtuyor. Sonramı bitti diyor kalkıyor. Üstünü giydiriyorum 5 dk. sonra yanıma geliyor. Anne çiş yaptım. Ne denediysen olmadı. Elifin dediği gibi seneyede 2,5 yaşında olacak. Başlamışken tekrar dönersem birdahaki sefere daha çok zorlanır diye korkuyorum. Biliçli yaptığı kesin ben sofraya oturduğumda yada kendimle ilgili birşey yaptığımda ya altına yapıyor yada gidip wc oturuyor.

sevilcim hg. canım...
eşin izindeymiş..
en azından berabersiniz..
umarım seney mükemmel bi tatil yaparsınız...
sizde şşöyle ağvya falan gitseniz yeliz gibi..
çok güzel değişiklik olurdu cnm..
allah gönlüne göre versin inşallah...

çiş eğitimi benim için sıkıntı...
allah sana da kolaylık versin cnm..

ben kaçar kızlar...
yavrumu bisiklete bindireyim gidip..
öptüm hepinizi..
ii akşamlarrrrrrrrrrrr

saol elifim, öyle gerçekten... bu işler karşılık beklenmeden yapılır bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır derler.
Alma sakın dedim ama almış...

Canım zaten ne zaman kendimiz için bişey yapsak zaten bu zilliler bir aksilik çıkartıyor zaten kaydirigubbakcemile3

bende deniycem bakalım ne yapıcak cadı

Halenmi aynı sevilcim ya ne yapsan..??? bende bilemiyorum. bütün taktikleri verdim sana.

Sorma canım ya resmen kafayı yemek üzereyim(

Biraz sorunlar var canım ya biryere kımıldıyamıyoruz. Kısmet değilmiş ne diyelim. Evde olmasına sevinemiyorum bile(

Canım zaten ne zaman kendimiz için bişey yapsak zaten bu zilliler bir aksilik çıkartıyor zaten kaydirigubbakcemile3

bende deniycem bakalım ne yapıcak cadı

Allah yardımcın olsun fıstığım. ınşallah bize benzemez sizin maceranız...

Hepinize iyi tatiller canlarım kuzularla dopdolu bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah.....

Son düzenleme:
tekrar slm kızlar, yeniden geldimm
kızım uyanınca çişe tuttum baya bi oturrtum kalkmak istedi emirle oyaladık wc de
sonrasında da yaptı çişini wc ye
biz emirle sevinç nağaraları atarıkene oda bize bakıp el çırpıp gülüyodu minik cadıcıkkkk

sevilcim başlamışken dönmeyeyim diyorum cnm yaa, emiri de tam bu aylarda alıştırmıştım, kız çocukları daha zorlu oluyomuş diyolar bakalım, alışıcaklar bi şekilde

sevilcim başlamışken dönmeyeyim diyorum cnm yaa, emiri de tam bu aylarda alıştırmıştım, kız çocukları daha zorlu oluyomuş diyolar bakalım, alışıcaklar bi şekilde

İnşallah canım kısa sürede alışır. Dualarım seninle...
Kesinlikle kız çocukları çok zorlu bkz. İREMMMMMMMMMM (gerçi benimkisi inadından yapmıyor ne olacak babasının kızı)
Benim zilide öyle çişini yaptığında amigoluk yaptırıyor bana alkış nara gırla birde en büyük irem bizim irem diyoruz....

saol sevilcim , umarım iremde zorluk çıkarmazda kışa kalmadan öğretirsiniz
demek babası gibi inatçı iremde haaaa
gerçi 2 yaş çocukları genelde kendini ispatlama çabasında olduğundan inatçı olmayanını bulmak zor gibi:umursamaz:

kızlar erdeğe gideniniz varmı?? nasıldır acaba, erdekten bakıyorum biyerlerde hem istanbula da çok uzak sayılmaz 4.5 saat sürüyomuş, ben o tarafta bulunmadım hiç, görüş bekliyorum
denizanası varmış diyolar bazende çok temiz diyolar
kararsız kaldım yer konusunda

ekinim ya sizin ordan çok yakınmış orası, ablanlara sölesen 2 gün geç gelseler, sende erdeğe uzasan, şöle 2 gün gezsek tozsak ne dersin?????

ekinim ya sizin ordan çok yakınmış orası, ablanlara sölesen 2 gün geç gelseler, sende erdeğe uzasan, şöle 2 gün gezsek tozsak ne dersin?????

canım ya maledef imkansız inan çok isterdim kızkardeşim fazla kalamıycak zati
çalışıyor ya sen ne zaman gidiyon canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…