Bebeklerimiz ve Biz

selamlar ben geldim
super bir tatil sonrasi daha tekrar bursada ewimdeyim
bu sene yine akyaka muhtesemdi onun yanında birde daha once gormedigimiz bir yer kesfettik Marmariste Selimiyeeeeeee..
super bir suyu wardı mekanda superdi

zehracim gecen yazmistim sana erdekle ilgili ama yollayamadim postu maledef
erdege gitmenizi tawsiye etmem bize 1 saat uzaklıkta olsada ben bir kez gittim we o deniz analarindan sonra asla gitmem dedim bir daha,keyif almazsınız..agwa ya felan gitseniz canim...

herkesi kocaman operim haftabası gorusmek uzereeeee

Herkeslere iyi geceler, keyifli bir haftasonumuzunda sonuna geldik.

Değerlendirmeye çalışıyoruz be zehracım, annecime epeydir gitmiyordum.
Çok iyi geldi, bahçede cızbızıda özlemişim okey oynamayıda,nargileyide :)

üzülmüyorum bu kazalar kesinlikle nazardan, biliyorum.

pazar gününüz yine dolu ve aktiviteli maşallah canım iyi eğlenceler

olsun yelizcim okadar olucak arada böle kazalr maşallah diyelim yinede denoyaaa

teşekkür ederim canım iki günüde dolu dolu aile saadetiyle geçirdik ve sonlandırdık.

Olacak o kadar evet.

ellerine ve ağzınıza sağlık diyeyim :):)

Saol canım aynen öyle, NAZAR. Elemtereşif kemgözlere şiş diyelim nazarlardan korusun rabbim. :)

yelizcim nazar diyip kendini uzme bunun icin cok fazla
birasda deno hanfendinin erkenden bu işi halletmek istemesi ile de alakalı olabilir bu durum,erken bez atiminda bu tip sorunlarla karsılasılabiliyormuş biliyorsundur sende..
zamanla yola girer merak etme..
ablam we dernekteki bi cok arkadasım 2.5 yaşın genelde sihirli oldugunu- en az kaza ile bu durumdan kurtulduklarini soyluyorlar

hatta bu konuda 20 yıllık aile uzmani Jan Faull'un yazdigi Anne Tuwaletim Geldi kitabini hepinize oneririm arkadaslar ben okudum eminim sizde cok begenecek we bu konuda rahatlayacaksınız...

iyi gecelerrrr

günaydınlar kknın güzzel anneleri.
iznin arkasından işbaşı yaptık.tatilimiz güzel geçti çok şükür zeynep anneannesi ve teyzeleri ile okadar mutluydu ki..denizden korktu yalnız anlamadım niye böyle oldu.
dönüşte çok yakın bir arkadaşımın düğünü vardı oraya uğradık çok güzeldi çok duygulandım Allah mutlu etsin canım dostumu..
dün kaldığımız otelin havuzuna girdik zeynep de girdi çocuklarkla beraber.denizden hoşlanmadı ama havuzu sevdi.bende denizi severim havuzu sevmem hiç.
neyse geldik başladık yine.
umarım herkes iyidir.
güzel bir hafta dileğiyle..

herkese günaydın....
mutlu bir hafta olsun inşallah hepimiz için...
bizim hafta sonumuz süperdi..
hayvanat bahçesine gittik...
bütün hayvanlara mi mi diyerek gezdi sıpam...
çok yoruldk ama çok eğlendik..
hele bi goril vardı..
önce öpücük atıyo milleti yanına çekiyo sonrada tükürüyordu...
sonra da güzel bi yemek yedik eve geldik...

böyle herşey güzelde bir haftadır her sabah çok ağlıyo arkamdan..dayanamıyorum ya...
acaba daha da anlıyor herşeyi ondan bu kadar bana bağpımlı olmaya başladı...

tenzile ve betülcüm gelmişler hoşgelmişler..
yarasın tatil..ne zor dimi iş başı yapmak betülcüm...
allah hepimize kolaylıklar versin...

öyle valla elifçim bide işler yığılı bekliyor beni.
kzıımıda babaanneye bıraktım görümcem var ordada onunda benimki kadar bir oğlu var ama çok hırçın bizim kıza sataşıp duruyor bizim kız da başka çocuklara karşı kendini savunuyor ama o çocuğa karşı susuyor canım sıkılıyor ittirip kaktıraack bizimkilerde boşboş bakacaklar

iyi çalışmalar canımcım..arkadaşlığını kabul ettim cnm...
üzülme canım benim...
allaha emanet kuzularımız..aynı dert benimde başımda çünkü...
sen varken sahip çık gerisinide allaha emanet etmekten başak elimizden gelen bişey yok..içini ferah tut iyi düşün iyi olsun cnm bbenim

günaydın kızlarrrrrrr hepinize güzel bir hafta diliyorum

mavilim ne güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz canım
demek arkandan ağlıyor ruziş yavrum ya artık aklı eriyor canım
allah kolaylık versinn

betülcümm hoşgeldin canım ne güzel tatiliniz iyi geçmiş çok sevindimm

üst komşum terasta yufka açıcak bizde oraya çıkıcaz naz bayılıyor hamurla oynamaya
ben açmayı bilmiyorum ama bir işin ucundan tutarım belki

bu arada naz iyiden iyiye çişe alıştı korktuğumuz gibi olmadı
allaha şükür geceleride ben yatarken kaldırıyorum çişe önceleri ağlaardı şimdi
alıştı yapıyor çişini bitti diyor sifonuda çekiyor uykulu haliyle
maşallah subanallah kızımaa

hepinizi çok çok öpüyorum iyi sohpetler sizlereeeeee

zeynepcim günaydın cnm...
bereketli olsun cnm.afiywetle yiyin inşallah..
maşalah 41kere kuzuna..darısı da başımıza canım benim..
böyle sizi görünce hevesleniyorum..cumartesi kakası gelmişti fark ettim bezine çok az yapmıştı..lazımlığı getirdim..oturttum yapmadı.ıkındı ıkındı yapamadı...
bizim bu iş zor olacak sanırım

allaha şükür canım..azılarını hala patlatamadı bayağı yıprtaıyor ruzeyi..
onun dışında iyi çok şükür...

ekincim ne güzel darısı başımıza bende bu tatilde niyetlendim ama yok ne tuvalete be lazımlığa oturtamadık .bu girişimimiz başarısızlıkla sonuçlandı yani

Günaydınlar güzel bir hafta olsun herkese

beiz hafta sonunu evde geçirdik misafirlerimiz vardı eski kapı komşum geldi maltepede oturduğum yerdeki gerçi oda orda değil şuan ama hala görüşürüz çok sevdiğim bir ablam eşi ve 2 oğluyla bizdeydi sabahtan aradı 16:00 sonra gelicem dedi ama glmeleri gitmeleri bir oldu malesef yurt dışından misafirleri
gelince 1,5 saat kadar kalabildiler sürekli görüşemiyoruz tabiki üzüldüm ama hayırlısı yine geliriz biraaraya :)

tatilden dönenler hoşgeldiniz betülcüm tenizlecim umarım gönlünüze göre bir tatil olmuştur.

elifcim sizin hafta sonuda güzel geçmiş canım böle hafta sonu alışıyorlar kuzular bırakınca feryat figan pazartesi sabahları yezdanın ruh halina göre değişiyor bir bakıyorsun el sallıyor öpücük atıyor birde bakıyorsun ağlıyor.

zeynepcim yufka açılcakmış bereketli olsun afiyetle yiyin canım kolaylıklar diliyorum

kadiscim hg. canım...
güzel geçmiş sanırım sizinde hafta sonu...

ya kızlar ben hala resimleri yükleyemiyorum...
tam resimleri seçip yükle diyorum..sayfa görüntülenemiyor..
sorun nerde acaba

Herkese günaydınlar güzel bir gün iyi bir hafta diliyorum hepimiz için,

Sorun etmiyorum zaten tenzilecim, Artık biz inatcı altını ıslatmaları ve acemiliği çoktan geçtik çünkü, gündüz çişini soran oluyorsa ve akşamda altını ıslatıyorsa bu kesinlikle nazar’dır. Bende bu konuda çok araştırma yaptım, tavsiyen için saol.Bu arada hoş geldin.

Betülcüm sende hoş geldin canım, havuzda daha güvende hissediyorlar sanırım kendileri.iyi olmanıza sevindim. Ufaklığıda dert etme.Kendini savunur meleğin .

Elifcim, güzel birhaftasonu geçirmisiz ne güzel, ruzemi ve seni öpüyorum tatlım.Denizde genelde p.tesileri biraz mırın kırın ediyor. Haftasonları alıştığı için.
Üzülme cnm.

Ekincimde yufka açmaya gitmiş, bayılırım kaze yufka içine tulum peyniri ve tereyağı güzel birde çayyy oof diyorum . Afiyet olsun.
Naz’ımızada kocaman maşallah Rabbim nazarlardan korusun sarı papatyayı.

Kadiscim sanada merhaba cnm

Sanada selam Kevser iyisinizdir inşallah

kızlar hsonu kist ve rahim kanseri taraması yapıldı çarşamba sonuçları alıcam dilerim sorun çıkmaz üfffffff

kadisim günaydın yezda nasıl

sağol betülcüm iyiyiz allaha şükür bir sorun yok canım demek zeynep yüzemke istemedi heee

kadiscim hg. canım...
güzel geçmiş sanırım sizinde hafta sonu...

iyiydi canım yaaa bende bir hafta sonu istiyorum aslında h-yezdayı götürmeyi hayvanat bahçesine kızkardeşim gebzede oturuyor onlara yakın birtane var olmazsa hafta sonu onu giderim beraber gideriz:) yezda hayvanları çok seviyorrr çünküü

kediye köpeğe kuşa özelliklede balığa bayılıyorrr
tediii uuuu (köpekk) bubu (kuş bıla(balık) görünce seviniyor ellerinide oynatıyor hani biz gel pisi pisi yaparızya öle yapıyor cadım

hg. kevser
bi iyiyiz sizi sormalı..

yelüzüm bebeğüm hg. balım..
sana da güzel bi hafta olsun inşallah
rabbim nazarlardan esigesin denomu...
eminim nazardır...yoksa benim denomun maşallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…