Bebeklerimiz ve Biz

he yaaa neremle kuş tutacağımı şaşırdım artık laaaaaaaaaaaa
o kadar akrobasiyapıyom baaamısın demiyi herüfffff

valal düürüümmm bulmuş fıstık gibi , neşeli, tatlı dilli, cıvıl cıvılll taaabi müdüür sen olcen, ince olcek tabüü herüfff, kıyamaz laa o saanaaaaaaaaaaaaa. ne güzelllllll tütüütüütüütütüüt maaaaşllaaaaaaaaaaaaaaaaaaah allahhhh mutluluğunuzu daim etsünnnnnnn

sen güzel çıkmışsın bacum da ben felaketim :)

vallaaa hepicüğünüzzz süpersinizzzzzzzzzzzz
çatlayacam şimdi bi taraflarımdannnnnnnnnnnnnnn bak sölemedi demeyin heeeeeeeeeeeeeeeee

sevgili muhterem eşim biraz önce aradıııı
aradın mı dedimmm ananı, yok yüzyüze konuşcam dedüüü, haftasonu kızı almaya gidince konuşacakmış beyefendü, baa inanmadı zaaarr

Selam şekerler...
Kahvaltıydı yatak keyfiydi bu saat oldu.
Elifcim çok geçmiş olsun.. 1-2 gündür havalar serin gidiyordu üşütmüştür büyük ihtimalle ruzişim. nimetin dediği gibi nane limon çok iyi geliyor düzelmezse dr. götürürsün akşam.
Perşembeye misafirim varmış. Nimetim duyurulur. Şimdiden planlara başla istersen...
Betülcüm, Yelizim sizin gece pek hoş geçmemiş. Uykusuz bir gecenin ardından iş hiç çekilmiyor bilirim. Hadi biraz gayret günün yarısı bitti.

Varya ya resimler süperrrr ötesi. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz. Perşembe akşamı Allahın izniyle bizde yükleyeceğiz böyle güzel resimler....
Ben günün her saati uygunum ne zaman isterseniz gelebilirsiniz. Ay içim içime sığmıyor.
Benim ev tam olarak Ferahevler de netleşince telden görüşürüz ben tarif ederim. Zehram yanlış hatırlamıyorsan senin akrabalar buralarda oturuyordu.

sevil hg. canım...
geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim..
aradım zillim bisikletle geziyomuş..iyi dedi kaynoş...

yorumlarınız için teşekkür ederiz..
benim için çok büyük süprüzdü...
gidene kadar heyecandan ölcem sandım..
saolsun eşimde kırmadı hemen götürdü beni..
süperdi valla...
sizinde buluşmanız olur inşallah aksilik olmadan..
bu zehra organizasyon iişnde süper

Süpersiniz Süüüüü-peeeeeeeeeeeeer :) maşallah. ankara çıkartmasıda yaptı, sana söylenecek söz yok zehra. tıkandım artık :)

Sevilim naber tatlım bende önce zehra ile buluşmak varmış kısmette. :). Tadını çıkarın ne güzel ...

evet cnm, ben bugün eşime söylerim, perşembe sabahı beni karşıya glinimizin annesine bırakır, orda kahvaltı ederiz, sonra gelinimiz beni senin evine kadar getirir; o biliyo çünkü oraları ok. canımmm

bende seni öpem...
resimde sen olursun da güzel olmamı heç
ŞenizŞenizŞeniz

kız sen resimlerde çirkin çıksan kaç yazar, resimler yetmez senin güzelliğini anlatmayaa.s, çok çok beğendim ben seni güzellik babında
kaş, göz, ağız burun hokka gibi maşallahın var yaniiiii, kıskananlar çatlasın:dilcikar: gülümmmmmmmmm:asigim::1hug:

saol datlum benümmmmmmmmmmŞeniz
cumartesi akşam üstü evdeysen sana uğrayabülürüm kave içmeyeeee
haberin olaaaayerimseniben

Selammmm ben geldim maşallah döktürmüşsünüz oku oku bitmedi yaww

elifcim ruzişime geçmiş olsun canım acil şifalar kuzuya
elif zehra fotolar çok hoş yaa kıskandım valla yaa inş. toğlu olarak bir araya gelirizbir gün

sevilim hazırlıklara başla ağır misafirler var kolay gelsin iremi öpüyorum

yelizcim duygusallaşmış ne o bacım hamişlik falanmı varr :)))) hamileyken insan hassas olur ya o bakımdan deno yine kaçırmış sağlık olsun yavaş yavaş

zehra sanada merhaba canım zeyno batırdı demek kilotları heee :) olsun annesi maşallah yinede kuzuya

ekinnazım ablan gidiyor galiba insan varlıklarına alışınca gidince yerleri belli oluyor allah uzun ayrılıklar vermesin canım sağlık olsun yine görüşürsünüz

Son düzenleme:
Gel yavrum gel beklerimm :)

saol kadişim, bugün döktürüyoz valla
bende börekleri yakmazsam iyidir
burda laf yetiştiriem deyi börekleri unutuyom arada
komşularla piknik organize ettim, bizim parkta hazırlık yapıyom bi yandan da

dediğim gibi batırdı zeynom bezleri, şimdi ipte, kurumuş ama piknikten gelince devam artık alıştırmaya

yelizcim ciddi ciddi düşünüyorum gelmeyi ona görea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…