- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.121
kuzum o senden kaynaklanmıyo, eşinden kaynaklanıyo bence
sen ağzınla kuş tutsanda değiştiremezsin gibi geliyo banaaa
tatilde kuzenim ve bizim gelinde öle diyo, uygulamalı ders versene azcuk bize diyolar , gülüştük bol bol:roflol:, telefonla talimat veriyom valla, çamaşırları karıştırma, renklileri ayrı yıkıyacan, beyazları ayrı, bak mutfakta asla bulaşık bırakma vss habire talimat verdin durdummmbuyrunnnnnnnnnhihoyyyt
benüm herüf incedir baya bi, yane şöle oliyyii evin müdürü benmişim, işyerinde de o müdürmüşa.s
sen güzel çıkmışsın bacum da ben felaketim :)
ne vuriyin gafama gafama :)
en iyilerinden seçtim bigaç dene yükleniyi
he yaaa neremle kuş tutacağımı şaşırdım artık laaaaaaaaaaaa
o kadar akrobasiyapıyom baaamısın demiyi herüfffff
valal düürüümmm bulmuş fıstık gibi , neşeli, tatlı dilli, cıvıl cıvılll taaabi müdüür sen olcen, ince olcek tabüü herüfff, kıyamaz laa o saanaaaaaaaaaaaaa. ne güzelllllll tütüütüütüütütüüt maaaaşllaaaaaaaaaaaaaaaaaaah allahhhh mutluluğunuzu daim etsünnnnnnn
dünürüm bal damlıyo ağzından valla, utandım şimdi:kedi:
hayatım ben eşimi ilk gördüğümde asla evleneceğim erkek bu değil demiştim, hiç hoşlanmamıştım ama gel zaman git zaman kendine aşık etti ; annenim bi lafı vardı sevdiğinle değil, seni sevnle evlenki kıymetini bilsin, rahat ettirsin seni derdi, eşimde bana hep seni benden başka kimse bu kadar çok sevemez, ailende dahil derdi, doğru çıktı çok şükür, umarım allah ayırmaz, en büyük korkum ayrılık:gitme:, ölüm ayrılığı:gitme:
Varya ya resimler süperrrr ötesi. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz. Perşembe akşamı Allahın izniyle bizde yükleyeceğiz böyle güzel resimler....
Ben günün her saati uygunum ne zaman isterseniz gelebilirsiniz. Ay içim içime sığmıyor.
Benim ev tam olarak Ferahevler de netleşince telden görüşürüz ben tarif ederim. Zehram yanlış hatırlamıyorsan senin akrabalar buralarda oturuyordu.
bende seni öpem...
resimde sen olursun da güzel olmamı heç
ŞenizŞenizŞeniz
Süpersiniz Süüüüü-peeeeeeeeeeeeer :) maşallah. ankara çıkartmasıda yaptı, sana söylenecek söz yok zehra. tıkandım artık :)
Sevilim naber tatlım bende önce zehra ile buluşmak varmış kısmette. :). Tadını çıkarın ne güzel ...
Gel yavrum gel beklerimm :)
Selammmm ben geldim maşallah döktürmüşsünüz oku oku bitmedi yaww
elif zehra fotolar çok hoş yaa kıskandım valla yaa inş. toğlu olarak bir araya gelirizbir gün
zehra sanada merhaba canım zeyno batırdı demek kilotları heee :) olsun annesi maşallah yinede kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?