Bebeklerimiz ve Biz

saol cnm...zehra bu heryerden çıkabilir

kız sen resimlerde çirkin çıksan kaç yazar, resimler yetmez senin güzelliğini anlatmayaa.s, çok çok beğendim ben seni güzellik babında
kaş, göz, ağız burun hokka gibi maşallahın var yaniiiii, kıskananlar çatlasın:dilcikar: gülümmmmmmmmm:asigim::1hug:[/QUOTE]

ayy şiştim şiştim...
abartma bacum ya...
çok teşekkür ederim hayatım...
çatlasın kıskananlar..
ama seninde hakkını yememek lazım dimi..
2 çocuklu kadın olduğuna kimse inanamaz...
maşallahh maşallah...

ayrıcana ağzından yel alsın..
rabbim evlatlarımızdan kocalarımızdan ayırmasın hiçbirimizi

saol cnm...
inşallah cnm görüşürüz bir gün

ok canım bana uyar. Gelin bırakamazsada sen haber edersin ben gelir alırım seni olduğun yerden...

döktür anam döktür afiyet şekerler olsun hamarat hatun

aktiviteli anam bu hatun :) haklısın valla bütün kış evde oturcan en iyisini yapıyon tadını çıkar yazınnnn:lepi:

Saol kadiscim-yok be güzelim, olurya arada sebepsiz o hüzün hakim şuanda, halende gitmedi.

Acelemiş yok er yada geç öğrenecek.

olur canım gırgır takılım öle bendede olmuyor değil insanların hassas dönmeleri olur sende öle bir dönemdesin galiba

öle öle zamanla öğrenecekler cadılar biz daha başlamadık bakalım ne olcak

valla zehracım
ben evde olcem, kayınvalidem yanımda olcek, ben böle gezcemmm, kocam beni günü birlik ankaraya faalan götürcekkk, kadın ortadan ikiye ayrılır valleeee

yada direk beni ayırır

ühühühühühhhhhüüüü annem babam gitti (( Allah kawustursun tez zamanda yine insallah AMIN...

borekler corekler hawada ucuyo bakıyorum da yine:) zehracim zeyno uyumuyo mu gunduz ?
afiyet bal seker olsun canim

kizlar siz nasilsiniz herkes iyi mi? *mavili*+, DreamLover+, KADıS+, kartalsevil+, soytarı+

Hoşgeldin tenzilecim ben kendi adıma iyiyim

allah kavuştursun canım tez zamanda tekrar görüşürsünüz inş. sen nasılsın derin nasıll wc eğitimi nasıl
gidiyor bakalım

sagol kadiscim
walla sabir işi cnm ya,çok hafif camasırını ıslattı bugun bi kez,bakalim gece de bagladim zaten,

ben geldim..
nasılsınız canlar..

oku oku bitiremedim yahu..
topik baya aktif bu günlerde maşşallah maşşallah..
ee tatilciler döndü topik şenlendi yine :)))

burnuma börek çörek kokuları geliyor.. zrhracım döktürüyon yine heee..
Afiyet bal şeker olsun cnm..

Mavilim geçmiş olsun kuzuna cnm. şimdi iyi olmasına sevindim..
resimlerdede süper çıkmışsınız..
ikinizede kocaman bir maşşallah....

slm arkadaşlar

elifcim ruzeye geçmiş olsun.üşütmüştr midesini.nane limon faydalı olacağına inanıyorum.

resimlere baktım bayıldım yani.

sevilim ne gzel buluşmaya şahit olacaksın o günde bol bol resim çekinin olurmu

tenzile canım allah kavuştursun senide.

yelizimde benim gibi pek bir romantik duygusalmış bu sıralar.geçer inşallah bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…