- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.141
Süpersiniz Süüüüü-peeeeeeeeeeeeer :) maşallah. ankara çıkartmasıda yaptı, sana söylenecek söz yok zehra. tıkandım artık :)
Sevilim naber tatlım bende önce zehra ile buluşmak varmış kısmette. :). Tadını çıkarın ne güzel ...
Selammmm ben geldim maşallah döktürmüşsünüz oku oku bitmedi yaww
elifcim ruzişime geçmiş olsun canım acil şifalar kuzuya
elif zehra fotolar çok hoş yaa kıskandım valla yaa inş. toğlu olarak bir araya gelirizbir gün
gezentü diyoz amaaa sendeee hakkını veriyon yaniiiiiiiiiiiii
evet cnm, ben bugün eşime söylerim, perşembe sabahı beni karşıya glinimizin annesine bırakır, orda kahvaltı ederiz, sonra gelinimiz beni senin evine kadar getirir; o biliyo çünkü oraları ok. canımmm
kız sen resimlerde çirkin çıksan kaç yazar, resimler yetmez senin güzelliğini anlatmayaa.s, çok çok beğendim ben seni güzellik babında
kaş, göz, ağız burun hokka gibi maşallahın var yaniiiii, kıskananlar çatlasın:dilcikar: gülümmmmmmmmm:asigim::1hug:
saol kadişim, bugün döktürüyoz valla
bende börekleri yakmazsam iyidir
burda laf yetiştiriem deyi börekleri unutuyom arada
komşularla piknik organize ettim, bizim parkta hazırlık yapıyom bi yandan da
dediğim gibi batırdı zeynom bezleri, şimdi ipte, kurumuş ama piknikten gelince devam artık alıştırmaya[/B]
Saol kadiscim-yok be güzelim, olurya arada sebepsiz o hüzün hakim şuanda, halende gitmedi.
Acelemiş yok er yada geç öğrenecek.
Tamam cnm haberleşirir bi şekilde buluşuruz inşallahopuyorumnanaktanok canım bana uyar. Gelin bırakamazsada sen haber edersin ben gelir alırım seni olduğun yerden...
şu wc eğiitmi şart bunu anladım, bezli çocuğa yuvalar pek bakmak istemiyiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?