Bebeklerimiz ve Biz

sağol elifim .sana da kolay gelsin bu arada.
zehra çok geçmiş olsun canım zeynomuza.
bizim yarınki yemek iptal oldu biz bir arkadaşa iftara gideceğiz plan tamamen değişti.
yarın sabah mesaiye gelip öğleden sonra bakirköye gidip kursa kayıt olucam akşamda uzun süredir görmedim arkadaşlarla görüşücez.

Selam şekerlerim...
ılk günün mahmurluğu var sersem gibiyim. 2-3 güne regl olucam tam alışmışken sekteye uğrayacak...
Nilime ve Yezdama çok geçmiş olsun....
Zehram sanada kolay gelsin. ınşallah biran önce haledersiniz. Geceki olay içinde geçmiş olsun... Bak sen zilliye demek hemen abiye çamur atıyor.
Yelizim sahur fiyasko olmuş. ıstersen çaldırayım telefon nedersin???

valla bende bayılıyorum iftara gitmeye, iftarda misafir ağırlamayaaa.
eğlenceli oluyoo bee, varmı daha keyiflisi
ooh ohhhhhhhhhhhhh

bugün ehrkse bana kafiiiiiiiiiiir gözüyle bakıyor ama napayım pankart mı asayım ben hastayım diyeee
bi arkadaş geldi ooo ramazan buraya uğramamış galiba dedi lafı soktu gitti. allahım diyom ben mi çekiyom böle cinsleri nerden buluyo bu insanlar beniiiii

Kim o münaseetsiz. Deseydin bizde 3 gün sonra başlayacak. Anlar utanırdı belki...
Bu arada geçmiş olun Nil Prensese... Geçen annende kaldığımda yine olmuştu dimi???
Hay Allah kaynananın ağzı yine birton laf yapar şimdi... Körün istediği bir göz Allah verdi...
Biz küçükken isilik içim fito diye bir krem kullanmıştık. Ama sen yinede bir dr. ara istersen....

bana bana bana gel...
bi otobüs..
süper mamalar yaparım sana

Eminim süper olacaklarından benim kocacım kolay kanan bir insan olsa nerelere gitmemki
Ben çok çılgınımdır, o ev kuşu :)

aslında bir iftar programı mı yapsak :))

Neden olmasın , süper olur. :)

Selam şekercim, Herkes gibi sende ağırlaştın demek, ya aslında kuzuya kalktığım için idmanlıyım saat çalmadna kalkardım her akşam ama dün akşam tık sesi bile duymadım. Bu gece iki telefon kurucam ve tuvalet masasının üstüne koyucam ki kalkayım yatakdan yoksa başlığın üstünden alıp kapatıyorum direk :). Eğer bu formülde işlemezse sen kaldırırsın beni :)

kımıl kımıl başım ağrıyor

biliyorum cnm benim biliorum..
kapım her zaman açık sen de bunu biliyorsun...
bende de yavaş yavaş baş ağrısı başlıyor...
daha 4 saat var yahu

bunlarda tatılden efenın kılo aldıgı zamankı halı

buda benımçıt çıtla saclarımı uzattıgım halı göruntuler kötufakat makınadan degıl onları sonra yuklucem yenı sac rengımıde dagha net görursunuz hem

Canım böle rüyalarda görüyoruz birbirimizi anca :))))

inş. şu ramazan geçsinde birgün sende olucam kısmetse tabi senide beklerim canım

işe ne var kıss yaparım valla yeterki görüşek Bacımm:1hug:

zeynoma çopk geçmiş olsun allah beterinden korusun canım

yelizzzzz
şok geçirdim yaaa
iftar 20,04 diyo..
ben kendimi 19.45 e aayarladım.yüreğime iniyodu kız..
bu istanbullular için imsakiyeee

Yok be canlarım öyle özel birşey yok. Kociş gelemem dedi tek olunca insanın canı birşey istemiyor. Gerçi olsada onun gibi yediği yemek 5 geçmeyen biriyle iftar yapmak nekadar zevkli olur siz düşünün. Karnıyarık, meyhane pilavı, mantar çorbası... Bana yeterde artar bile... Yanınada bir cacık olduda bitti.
Herkesi beklerim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…