Bebeklerimiz ve Biz

çok yoruldum bugün ben.oruçlu gezemiyorum onuda anlamış oldum.ne yaparım nasıl geçiririm ramazanı malum.

bu arada bir çılgınlık yaptım.hiç hesapta yokken berra nın kulaklarını deldirdim.biraz mızmızlandı ama avundu sonrasında.

Aaa ciddimisin Bende deldirmek istiyorummmm, ne zamandır gidip geliyorum bakıyorum küpelere,

Küpe aldınmı yoksa onların taktıkları küpemi Semiha ?

pilavı nasıl yapıyorsun bi anlat bakiim

Şekercim önce ufak bir soğanı doğrayıp kavuruyorum. Arkasından 4-5 sivri biber 1 domatesle biraz daha kavuruyorum varsa biraz da biber salçası katabilirsin lezzetli oluyor. Sonrasında tuzu baharatı ve bulguru katıp 5 dk. kadar daha kavuruyorum. Suyunu koyup kısık ateşde pişiriyorum. 1 bardak bulgur için 1 bardakdan biraz fazla su yetiyor.

sevilim ellerine sağlık yevrüüüüüüüüüüümmmmmmm senin elinden nede güzel olur o bulgur pilavııı

kıss bana bak zaman kısıtlı diye sıkıştırmadım güya gelicektin ramazan öncesi

neyse bayramdan sonra muhakkak bekliyorum deplasmana ona göreee

kızlar ben zeynebin kulaklarını 10.5 aylıkken geçen sene dedldirdim, korkmayın canklarım 2 dakka bile sürmüyoo, üstelik biz kuyumcuda deldirmiştik:))

oooh misler gibi ellerine sağlık

ben meyhane pilavını etli ve arpa şehriyeden diye biliyordum.

haklısın sevilim ne zor olur yemek seçen bi herüfle iftar yapmak, menün süper bu arada, daha ne olsun cnmm
benimkide msn de yakalamış beni ne yemek var hayatım iftara diyo
ilk kez bu sene iftarı beraber yapıcaz geç açıldığı için , inşallah trafi kolmazda yetişir vakitlice

bende balık kızartıcam iftara
geçen hafta kocişim, kardeşim ve benim erkek kuzenim kanka bunların hepsi aynı zamanda
her hafta sonu 5 sularında tekneyle açılıp balık tutuyolar
geçen hafta tuttuğu mezgitleri temizleyip buzluğa atmıştı kocişim, onları kızartayım dedim bende
bu pazar gene tutar , bunlar bitsin bari aradayerimseniben

Anladım semihacım,

acır diye korkuyorum+ birde aynada görüp çıkartmaya çalışır diyede korkuyorum, benim kokoşum ayna karşısından ayrılmıyorda. :))))))))

ya bende deldirmedim..yeliz sendeki korkunun aynısı bende de var..
benim kulağımdakileri bile çıkartan ruze kendi kulağındakilere napar bilmem..

acıktım ya...
bizde de bamya,erişte,irmik helvası sarma falan varmış..
ben çok şanslıyım bu konuda..
allah razı olsun kaynanamdan ne diyim..

kızçe onlar bende yeşil gözüküyo sende niye mor...

ya değişik imzalar vardı...
bu hoşuma gitti.neşeli olsun diye koydum..
beğenmediysen anında şutlarım

Kesinlikle bende bu konuda çok şanslıyım Allah benimde k.walidemden razı olsun.

Bizim iftar menüsü:
çorba
pilav
tavuk
salata
sütlaç

zehra zeynebin elbisesi çok güzel ya...
aklıma geldi seneye nasıl olsa olmaz zeynebe..
şimdiden ayır ben satın alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…