Bebeklerimiz ve Biz

afiyet olsun cnmmmmmmmŞeniz
dün banada tarif sordular ezme için
gören zor bişiy sanıyo, 3 dakkalık bişey yani
mantı günümüze senide bekliyoruz hayatım, cumartesi yaparız ki sende gelebila.s

hoşgeldin canımmm napıyonnn zeyno nasılll
ben daha yapamadım ezmeyi ama en kısa sürede yapıcam

afiyet olsun cnmmmmmmmŞeniz
dün banada tarif sordular ezme için
gören zor bişiy sanıyo, 3 dakkalık bişey yani
mantı günümüze senide bekliyoruz hayatım, cumartesi yaparız ki sende gelebila.s

gelmem mi hiç.bende bişeyler yaparım o vakit
çok güzel olur ya ramazandan sonra görüşelim cidden

aman yüzünü eksit etme aynurcum :)

yezda iyi canım keyfi yerinde bıdı bıdı konuşuyor. senin toısunlar nasıllar facede görüm tatile gittiniz galiba nereye giitiniz nasıl geçti

ii yiz çok şükür bir tanem ne olsun uğraşıyoruk ...tatilmi oda ne kıs ne tatili tatili kim kaybetmiş biz bulalım:çok üzgünüm: bu yıl tatil felan yoktu eğer gidebilseydim güzel çamlıya gider zehrama yapışırdım ben şunu anladım ki bir şeye fazla hevesenmicen kursapında kalıveriyor.... günü birlik gittik canım ya yassıca ada die bir yer var izmirde vapurla gidilip dönülüyor çok güzel bir yer.... oraya gittik çağatay zaten 3 günlüğüne gitmişti babannesigille kuşadasına bizde oaraya götürüp bir nevi gönlünü yaptık yani kısmetse seneye inşallah :Saruboceq:

niye kısss elim boşmu geleyim yani olmaz anacım yaaa :1no2:
bende elmalı kurabiye yapam ozaman olurmu:))))

olur cnm olmaz mı ama gerek yok:kedi:

gelmem mi hiç.bende bişeyler yaparım o vakit
çok güzel olur ya ramazandan sonra görüşelim cidden

mutlaka bekliyorum buluşmaların buluşması olucak kesin:lepi:

cnm inşallah seneye görüşürük ne yapalım, bende çok istedim aynı dönemlerde orda olalım ama bazen herşey istediğimiz gibi olmuyo(
sen o evi tut bize seneye için şimdiden kimseye söz vermesinler
sengözlerimebaksanab
ne ezmesiymiş bu acılı antep ezmesimi başkamı bu:uhm:
evet cnm aynen o ezmea.s

iyiyiz çok şükür kadiscim siz nasılsınız yezda nasıl
bu arada elmalı kurabiyeye bayılırımcokacimcoook
bende bayılırımcokacimcoook

Selam fıstklar...
Kuzuyla ben iyiyiyiz çok şükür. Ancak dün akşamüstü kuzenimin ameliyat olduğunu öğrendim çok üzüldüm. Göğsünde 3 adet kist vardı tehlikeli olan birini almışlar. Akşam hemen iftardan sonra gittim. Allaha şükür çok iyi görünüyordu. Rabbim kimselere dermansız dert vermesin.
Bu arada eltimde hamileymiş. Cesaretini sadece alkışladım. Sonderece yaramaz ve kimseyi takmayan 8yaşında bir kız, 2,5 yaşında daha çiş eğitimine başlanmamış anneye çok ama çok düşkün bir erkek çocuğu var ve 5,5 ay sonra yenisi geliyor.
ışte benden haberler böyle şekerlerim. Rabbim herkese hakkında hayırlısını verir inşallah...
Ay büyük bir buluşma bekliyor ramazandan sonra bizi herhalde... Dört gözle bekliyorum ramazanın bitmesini...

kuzenine geçmiş olsun cnm, allah kimseye yaşatmasın, bende korkuyorum bu kistleren annemde aldırdı, hayli zor günlerdi(

sevilcim eltinin cesaretini bende kutluyorum
valla bu devirde 3. gerçekten cesaret işi

buluşma için hepimiz çok heyecanlıyız sevilim yaa
baya bi kalabalık olucaz gibi gözüküyo:sm_cool:

hoşgeldin canımm kuzenin için geçmiş olsun acil şifalar amin canım kimseye dermansız dert vermesin

doğrusu bende şaşırdım dediğin gibi çocukları varsa aallah yardım etsin hakkında hayırlısı olsun diyelim sağlıkla alsın kucağına

irem nasıl canım evet ramazan hayırlısıyla geçsin hep beraber bir buluşma yapmak istiyoruz ve hepimizde acayip heyecanlıyız inş. bir aksilik çıkmaz buluşuruz.

allah yardımcısı olsun ama cesaretinden dolayı da alkışı haketmişdelikafadulden

Sağolun canlarım...

Kadişcim zaten bayramdan sonra buluştuk buluştuk olmazsa kesin havalar soğuyacak bir dahaki yaza kalacak....
İrem de iyi fıstıkım. Son sürat yaramazlıklara devam... Onun dışında birde ramazan girdiğinden beri sahurda kalkıp saat 7'e kadar uyumuyor. Tabi ben bu durumdam hiç ama hiç hoşnut değilim. İnşallah en kısa sürede veda eder bu kötü alışkanlığına...

selamlar kızlar..
dilediğiniz gibi bir gün geçirmeniz dileğiyle..
kadiş geçmiş olsun. şimdi daha iyi olmana sevindim..
Zehra'cım ellerine sağlık cnm..sen yaparsında güzel olmazmı şekerim..
mavicem teşrif etmiş ama yüzüne eskitmek istemediği için cee diyip kaçmış:)) öpüldün cnm..

mavilim de iftarı dışarda yapmış. oh ne güzel değişikliklik olmuştur senin içinde..
yelizcimde iyi...
bizde iyiyiz:))

sevilcim eltine Allah kolaylık versin..
3. çocuk cesaret işi gerçektende..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

oh ne güzel yaa yine buluşma planları yapılıyor..
mantılar tramusiler..off anam off..
inş. bol katılımlı olur..

Selam Zeynepcim, :) nabersiniz?

Betülcüm sanada selam, denemişsin ezmeyi, afiyet olsun ben acı hiç sevmiyorum .

Sevilcim naber tatlım irem sultan sahura kalkmayı alışkanlık haline getirmiş, dediğin gibi inşallah en kısa sürede unutur, eltininde cesaretini bende kutluyorum ...

sağol yelizcim ssen nasılsın kuzun nasıl
kızlar hem cumaya hem pazara iftara misafirim var ana yemek olarak önerilerinizi bekliyorum çok zor olmasın ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…