- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.821
ben geldiiiiiimmm
kimsecikler merak etmemiş mi beniiimafoldumben
nette sorun vardı bazı siteler açılmıyordu çözüldü neyseki.
bende kuzumda iyiyiz çok şükür.
zehraaaa kız yavrum acılı ezmene bayıldılarkaydirigubbakcemile5
bu tarilerin devamını bekliyorumkaydirigubbakcemile3
kadişim yeliz tramisu yapacakmış cnm ya yeter başka bişeye gerek kalmaz, ben yanına bir iki çeşit te salata yaparım, birde çay demlerükk olur biter:)
kadişim yeliz tramisu yapacakmış cnm ya yeter başka bişeye gerek kalmaz, ben yanına bir iki çeşit te salata yaparım, birde çay demlerükk olur biter:)
ben geldiiiiiimmm
kimsecikler merak etmemiş mi beniiimafoldumben
nette sorun vardı bazı siteler açılmıyordu çözüldü neyseki.
bende kuzumda iyiyiz çok şükür.
zehraaaa kız yavrum acılı ezmene bayıldılarkaydirigubbakcemile5
bu tarilerin devamını bekliyorumkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cnmmmmmmmŞeniz
dün banada tarif sordular ezme için
gören zor bişiy sanıyo, 3 dakkalık bişey yani
mantı günümüze senide bekliyoruz hayatım, cumartesi yaparız ki sende gelebila.s
aman yüzünü eksit etme aynurcum :)
yezda iyi canım keyfi yerinde bıdı bıdı konuşuyor. senin toısunlar nasıllar facede görüm tatile gittiniz galiba nereye giitiniz nasıl geçti
hoşgeldin canımmm napıyonnn zeyno nasılll
ben daha yapamadım ezmeyi ama en kısa sürede yapıcam
niye kısss elim boşmu geleyim yani olmaz anacım yaaa :1no2:
bende elmalı kurabiye yapam ozaman olurmu:))))
gelmem mi hiç.bende bişeyler yaparım o vakit
çok güzel olur ya ramazandan sonra görüşelim cidden
cnm inşallah seneye görüşürük ne yapalım, bende çok istedim aynı dönemlerde orda olalım ama bazen herşey istediğimiz gibi olmuyoii yiz çok şükür bir tanem ne olsun uğraşıyoruk ...tatilmi oda ne kıs ne tatili tatili kim kaybetmiş biz bulalım:çok üzgünüm: bu yıl tatil felan yoktu eğer gidebilseydim güzel çamlıya gider zehrama yapışırdım ben şunu anladım ki bir şeye fazla hevesenmicen kursapında kalıveriyor.... günü birlik gittik canım ya yassıca ada die bir yer var izmirde vapurla gidilip dönülüyor çok güzel bir yer.... oraya gittik çağatay zaten 3 günlüğüne gitmişti babannesigille kuşadasına bizde oaraya götürüp bir nevi gönlünü yaptık yani kısmetse seneye inşallah :Saruboceq:
evet cnm aynen o ezmea.sne ezmesiymiş bu acılı antep ezmesimi başkamı bu:uhm:
bende bayılırımcokacimcoookiyiyiz çok şükür kadiscim siz nasılsınız yezda nasıl
bu arada elmalı kurabiyeye bayılırımcokacimcoook
Selam fıstklar...
Kuzuyla ben iyiyiyiz çok şükür. Ancak dün akşamüstü kuzenimin ameliyat olduğunu öğrendim çok üzüldüm. Göğsünde 3 adet kist vardı tehlikeli olan birini almışlar. Akşam hemen iftardan sonra gittim. Allaha şükür çok iyi görünüyordu. Rabbim kimselere dermansız dert vermesin.
Bu arada eltimde hamileymiş. Cesaretini sadece alkışladım. Sonderece yaramaz ve kimseyi takmayan 8yaşında bir kız, 2,5 yaşında daha çiş eğitimine başlanmamış anneye çok ama çok düşkün bir erkek çocuğu var ve 5,5 ay sonra yenisi geliyor.
İşte benden haberler böyle şekerlerim. Rabbim herkese hakkında hayırlısını verir inşallah...
Ay büyük bir buluşma bekliyor ramazandan sonra bizi herhalde... Dört gözle bekliyorum ramazanın bitmesini...
kuzenine geçmiş olsun cnm, allah kimseye yaşatmasın, bende korkuyorum bu kistleren annemde aldırdı, hayli zor günlerdi(
sevilcim eltinin cesaretini bende kutluyorum
valla bu devirde 3. gerçekten cesaret işi
buluşma için hepimiz çok heyecanlıyız sevilim yaa
baya bi kalabalık olucaz gibi gözüküyo:sm_cool:
hoşgeldin canımm kuzenin için geçmiş olsun acil şifalar amin canım kimseye dermansız dert vermesin
doğrusu bende şaşırdım dediğin gibi çocukları varsa aallah yardım etsin hakkında hayırlısı olsun diyelim sağlıkla alsın kucağına
irem nasıl canım evet ramazan hayırlısıyla geçsin hep beraber bir buluşma yapmak istiyoruz ve hepimizde acayip heyecanlıyız inş. bir aksilik çıkmaz buluşuruz.
allah yardımcısı olsun ama cesaretinden dolayı da alkışı haketmişdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?