Bebeklerimiz ve Biz

hay allah nimocum yaaa
verir tabi ya vermezmi yezda 10 gün ne çekti aynen bişey yediremiyorduk
çorba falan ver canım hepde aynı şeyleri yemesin yarucak acil şifalar canım

çok geçmiş olsun nimetim yaa, leblebi de iyi geliyo cnm biliyosundur zaten, arada ondan da ver gözetimin altında

kızlar bu arada menümü tamamladım sayılır
yalancı işkembe çorbası
kıymalı mantı
kadınbudu köfte
paçanga böreği
havuç salatası yoğurtlu mayonezli
yaprak sarma
zeytinyağlı barbunya
acılı ezme, salata
birde köz patlıcan salatası

hepsi bitti sayılır, sadece börekler pişicek, köfte kızarıcak
birde mantıyı haşlıycam o kadar

sizde gelirseniz bunları yaparım valla, gücüm yettiği k
adar:))

gözün aydın sibelcimmmmmmmmmmm:sm_cool:

yelizcim senden hbaresiz organizasyon yapmak mı???lmaz:
böle bişiyin imkı-anı varmı kankimm:1hug:Şeniz

Yok dimi zemuszemus

Canım en kısa sürede şifa diliyorum sizler için, ne zordur, oda haklı mideside bulanıyordur muhakkak umarım şimdi daha iyisinizdir.?

oyoyoy oyyyyyyyyyyy Sabahlar olmasın bune yahuu, maşallah maşallah, ellerine sağlık.

SELAMLAR...
sibel gözün aydın cnm....
Yeliz ve mavili çok güzel hafta sonu geçirmişsiniz.. sevindim canlarım..
Tenzile iyi gezmeler sana cnm..
off Zehram döktürmüşsün yine yaaa...birgün görüşmek nasip olursa aynılarından bende isterim ona göre..
ellerine sağlık cnm..

bizimde cumartesi akşamı 15kişi misafirimiz vardı... baya yorucuydu...
o kadar kişi olmasına rağmen yemekler çok arttı. eşimde bu hafta gece vardiyasında.
k.walidemle ben bir haftada bitiririz artık
kalanları..:))

off cnm yaaa..
çok geçmiş olsun ..
acil şifalar diliyorum..
inş. tez zamanda ilaçlar etkisini gösterir cnm..

oyoyoy oyyyyyyyyyyy Sabahlar olmasın bune yahuu, maşallah maşallah, ellerine sağlık.

cnm dün iftara davetliydik o yüzden evde işim yoktu fazla
2 saatte mantıyı yaptım, ardında da sarmanın içini, hazırladım
iftar dönüşü eve geldiğimizde de yatana kadar sarmaları bitirdim, yoksa mümkün değil di bi günde tek başıma hazırlamama

püf noktası planlı olmak ve ne yapacağına karar vermek diyorsun :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese gönlünden geçtiği gibi bir gün diliyorummm.

Nasılsınız? Keyifler yerindedir umarım.

Bizler iyiyiz şükürler olsun, yok bir yaramazlık. :)

bendende herkese günaydın...
akşam tam eve gidecekken aniden arkadaşlarla dışarda yaptık iftarımızı..
bize de değişiklik oldu..
keyiflermizi yerinde çok şükür...
ama sahurdan sonra uyanamıyorum..gözümü açamıyorum ben ya...
yelizcim günaydın bitanem...
her gününüz güzel olsun inş.
benim çok işim var bugün..
halledeyim..
görüşmek üzere kızlar

Günaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum

bugün çok bitkinim elim kolum kalkmıyor kızlarr midemde geceden beri çok kötü
bende bu sabah nimo gibi ishale yakaladım salgınmıdır nedir üstüne birde mide ağrısı offf
sanki dövmüşler beni:bbo:

eşim abisi bugün gidiyor diye maltepede kaldı biz kuzumla anneannedeydik
akşam iftardan sonra akrabamızın eşi doğum yapmıştı gündüz kaynarca nenehatun hast. onu ziyarete gittik doğum sezeryanle gerçekleşmiş bayağı ağrısı vardı gelinin. çok tatlı bir kız çocuğu dünyaya gelmiş adını belinay koymuşlar maşallah saçları var bayağı kıpkırmızı :) gelini görünce o halde kendi halim geldi aklıma zor gerçektende inş. çabucak toparlanır

kilosı 3600
boyu :51 cm maşallah bebekle biraz ilgilendik diye yezda bastı yaygarayı pantolunumu çekiştirdi durdu annesinin yanına koydum emzirttirdim bebişi bilmesi gereken şeyleri söyledik

günaydın canlarıma.s.
dün gece yemeklerim çok beğenildi
hatta kıymalı mantımı benim yaptığıma inanmadılar, kesin ev yemekleri yapan yerden satın almışsındır dedilera.s, eşimde eve iftardan geç yetişti, hemen dedi ki zehra inşallah insanları mantıyı ben yaptım diye kandırmadın:))):gitme:
başladı millet kahkahaya:roflol:
ama neyseki ben bunu düşünerek tam mantıyı açarken ve kapatırken resim çektirmiştim, :lepi:delilleri gösterdim, sevilde dedi ki yoksa bu yaptıkların güzel olmadı da gidip yenisini aldın bize onu mu pişirdinCADIARZU
yani akşam çok şamataydıkaydirigubbakcemile
hatta sevil yaptığım 2. poşete göz koydu,( buzluktakine)lmaz:
bende utanmıyomusun 2 çocuklu kadın oturdum bin bir eziyetle size yaptım bi de gelmiş dolaptakini istiyosun : cevabım şu oldu::
kır dizini otur evinde sende aç a.s:roflol:

al malzemeleri koy önüme ben gelir sana açarım cnm arkadaşım dedim en son:icecream:

elif sahurdan sonra bende öle oluyorum cnm aynen
yatınca uyuyamıyorum, sabah olunca , eim giderken kapanıyo gözlerim, sonrada 10 dan önce kesinlikle uyanamıyorum
neyseki çocuklarda uyuyo
şu an ikiside uyanmadı meseladelikafadulden

Günaydın Elifim, Ohh ne iyi yapmışsınız cnm, değişiklik herzaman iyi geliyor.
Aminnn canım cümlemizinnn inşallah.

Kadiscim geçmiş olsun ilaç felan al kötüye gitmesin...!
Minik Belinay'ı ( kuzenimin fıstığının adaşı) Allah analı babalı büyütsün. Maşallah

:))) demek o kadar nefis oldu, mantı günü şart oldu zehra sultan,ama tek başına yapmana kıyamam, beraber yaparız :)

cidden cnm ya yapıcam ben size, kesin kararımı verdim:)), bi gün önceden yapar atarım buzluğa, ama ben tatlılar konusunda pek yetenekli değilim, beceremiyorum sanırım:jeyyar:
siz geldiğinizde bide mantuylamı uğraşıcaz kıs, çoşuk çocuk hep beraber düşünsenedelikafadulden

Zehracım demek inanmadılar heee senin açtığına allah resim varmışta kanıtlama şansın olmuş :)
ellerine sağlık afiyetle yemişsinizdir.

yelizcm sağol canım ama niyetliyim şuan iyiyim geçti gibi sabah zorladı ama şu saate kadar daha iyiyim
sizin bebişinizide allah bağışlasın kuzeninin fıstığının adıdamı belinay :))))

selammmmmm herkese merhabalar.... ayrıca hayırlı ramazanlar ..... nasılsınız kuzular nasıl....opuyorumnanaktan

fatoşum canım doğumgünün kutlu olsun nice senelere

Son düzenleme:

emir gibi bir abileri olacak yanında ama sen " size kıyamam ben yaparım" diyorsan eywallahsositososito

Tatlıda benden olsun , tiramisu iyimidir.? :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…