Bebeklerimiz ve Biz

iiyim iiyim çok şükür.. :lepi:

karagözlüm nasıl....:asigim:

bişi sorucam nimo hallede bildimi nilin kreş işini.....

Aman Allah daha iyi etsin şekerim,

Oda iyi çok şükür. :)

Halletti canım kreşe yazdırdı ama şimdi ana kız salgına yakalandılar, ikiside ishal. Şimdi daha iyidirler umarım.

fırsızzzz kaydirigubbakcemile3

birde tramisu diyip durma şurda yaaa :umursamaz: çok seferim ben o zat-ı muhteremi....:sinifsinif:

Aman Allah daha iyi etsin şekerim,

Oda iyi çok şükür. :)

Halletti canım kreşe yazdırdı ama şimdi ana kız salgına yakalandılar, ikiside ishal. Şimdi daha iyidirler umarım.

kreş olayına sevindimmm ama demek hastalar oyy kıyamam ya:çok üzgünüm:
dilerim en kısa zamanda iyileşirler.....

millet nereye kayboldu kuruttum yine bırayııııkaydirigubbakcemile3

fırsızzzz kaydirigubbakcemile3

birde tramisu diyip durma şurda yaaa :umursamaz: çok seferim ben o zat-ı muhteremi....:sinifsinif:

:) gıcık ol diye yaptım :).

walla bacim o zaman ayarlayacaksın otobüsü mantı gününe sende geleceksin, o müthiş yaptığım tiramisumu sende tadacaksın :) zemuszemus

yüksek ihtimalle kreşden kaptı nil, annesinede kuzudan geçti diye tahmin ediyorum.

Seni burda görmeye alışık olmadıkları için ufak çapta bir şok yaşamış olabilirler.:jeyyar:

ooo mavice hanım sizi bıralarda görmek ne güzel yawww

neydiyon bacım gelmiyon hiç bizi unuttun hee iyice bu arada kimin doğum günü bizim fatoşunmu kızz
pastada güzel görünüyor heee içim eridicokacimcoook

ya kızlar salonu toplarken sabah sabah canım sıkıldı
sevilin görümcesi de vardı iftarda, severim kendisini, iyi kızdır, zeynepten 3 ay büyük oğlu var
ama oğluna hiç dikkat etmedi dün yine her zamanki gibi, tüm camları elinden geçirdi hepsi lekeli oldu ve bugünde misafirm var
şimdi hem ev işi çıktı bana hem yemek işi
hadi onu geçtim çocuktur cama eller ama yemek odasındaki açık renk sandalyenin üstüne çocuk ne yediyse hepsinden dökmüş, yağlı yemekler, salata suları, şimdi gördüm ve çok üzüldüm, çünkü benim takımın döşemesi zor siliniyo ve lekeler çıkmıyo çıksa bile gölgeli kalıyo
hiç dikkat etmedi çocuğuna yaaaa
gelde sinir olma

heee bugün laf sokma günümü bırda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yüzüm eskimesin die kadişçim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen öle diyorsan öledir yelizcim..en kısa zamanda iyileşirler umarım henüz kesinleşen bişi yok ama önümüzdeki yaz istanbula gelebiliriz.... ve bir günümü ayarlayabilirseniz sizlerde sizlerle geçirmeyi çok isterim heee tiramisuyuda ozaman yeriz kaydirigubbakcemile3

kadişim yezda nasıl yefrüm....

emir gibi bir abileri olacak yanında ama sen " size kıyamam ben yaparım" diyorsan eywallahsositososito

Tatlıda benden olsun , tiramisu iyimidir.? :jeyyar:

iyi ne demek süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:

hoşgeldin cnmın içi:sm_cool:, nerelerdesin be yaffffff:mymeka:
çok özletiyosun kendini opuyorumnanaktan

hoşbuldukta bi öpücük bir tokat kafamçokkarıştı

sen nasılsın bidenemmmm elma şekerim benim....opuyorumnanaktan
zeynom yakışıklı emirim nasıl :asigim:

Anlaştık mawice :).

Seninlede anlaştık zehra :).

Bu arada geçmiş olsun canım,sorsuz olması üzücü. Tamam çocuk ama annede biraz dikkat edicek.
Kirçözler var canım bilirisin , Denizin bütün lekelerini onunla çıakrtıyorum ben.

hay allah zehracım yaaa iş çıktı şimdi sanada zorda çıkıyor aslında o arkadaş biraz çocuğuna dikkat etseymiş iyi olurmuş yanii birde döşeme inş. çıkar lekede canım eski halini alır yine

kolay gelsin zehram bende bir yere gittiğimde azami dikkat ederim çocuklarıma hatta bazen kızarlar bana çok sıkıyorsun çocukları die aman laf gelmesinde kendi evimizi öksün dağıtsınlar derim hep ama benim evime geldiklerinde aynı ihtimamı göstermediğinde insanlar ister istemez üzülüyorum.... sıkma canını zehram ya yelizin dediği gibi kir çöz dene istersen bir Şeniz

saolun kızlar, kir çöz yokda arielin leke çıkarıcısı deniycem

mavicem emir iyi, zeynep te çiş alıştırma durumlarımız var tam çözemedik

götürürsem yapıyo tuvalete ama kendisi tam yaparken ya da yaptıktan sonra söylüyo anne kaka var diye ama çişe kaka diyo, bi türlü söyletemedim çişi:)

senin yakışıklılar nasıllar bidenem

ben geldiiiiiimmm
kimsecikler merak etmemiş mi beniiimafoldumben
nette sorun vardı bazı siteler açılmıyordu çözüldü neyseki.
bende kuzumda iyiyiz çok şükür.
zehraaaa kız yavrum acılı ezmene bayıldılarkaydirigubbakcemile5
bu tarilerin devamını bekliyorumkaydirigubbakcemile3

kadişim yeliz tramisu yapacakmış cnm ya yeter başka bişeye gerek kalmaz, ben yanına bir iki çeşit te salata yaparım, birde çay demlerükk olur biter:)

aman yüzünü eksit etme aynurcum :)

yezda iyi canım keyfi yerinde bıdı bıdı konuşuyor. senin toısunlar nasıllar facede görüm tatile gittiniz galiba nereye giitiniz nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…