Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın güzel annelerim, güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum hepimiz için,

Biz iyiyiz çok şükür haftanın son günü, kuzum artık bu sabah isyan bayrağını çekti gitmeeee işeee diyerek . Neyseki yarın evdeyiz :))), bol bol gezer, sevişir akşamada davete gideriz.

Kadiscim çok geçmiş olsun benimde regl dönemlerimde başım ağrır kansızlıktan derler.

Elifim çok geçmiş olsun fıstığıma, dr a götürdünmü bilmiyorum ama sarı akıntı ve ateş efenksiyon belirtisi biliyorsun. Diş geliyor olabilir buda direncini düşürdü mutemelen. Ne ilaç kullanıyorsun.?

Betülcüm sen nasılsın kuzun nasıl? yorgunluk var sanırım, ama tatlı yorgunluk dimi :)

anam ben onu bilmiyordum...
söylediğiniz iyi oldu kızlar...
off ya keşke bilseydim götürürdm dr.a ..
hastaneyi bi arayayım bakayım..
dr.u yarın var mı

yelizcim günaydın cnm..
bende seni merak ediyordum tatlım..pek gelmiyorsun yine başında bekliyor herhalde..
denoma kıyamam..aklı iyice eriyor...kuzum ağzıyla söylüyor birde.allah kolaylık versin çok zor...

benim küçük görümcem işten çıktı bi haftadır evde..
o olduğu için bana sabahları by by yapıyor..
işe başlayınca yine aynı oluruz bizde..

ya ruzişi götürmedim dr.a
peditus veriyoruz 2 gündür..
eğer ateşlenirse bugün giderim olmadı...
canım sıkıldı iyice yaaa

elifçim çok geçmiş olsun coldmix gerçekten işe yarıyor bende sağolsun yeliz söylemişti de öyle duydum denedim faydasını gördüm . ateşi 3 günü geçtimi canım viral enfeksiyon 3 gün ateş yapar eğer daha uzun sürerse antibiyotik şart derler ya ondan sordum.
yelizcim iyiyiz çok şükür akşama en yakın arkadaşım gelecek erkek arkadaşı ile taanışıcaz bakalım meraktayım çok:))arkadaşımıda aylar oldu görmeyeli şehirdışında da.yani dediğin gibi tatlı bir yorgunluk:)

saol cnm...
cold mix vardı benim..
görümceme vermiştim geri gelmedi..
bu gece 3. gece olacak..
en iyisi ben yarın sabah dr.a götüreyim..
korkuttunuz beni ya..

sanada günaydın canım benim regl değil sanırım sinüzit var arada böle şiddetli ağrılar tutuyor malesef ama kansızlık olduğu kesin çok kilo verdim yaa insan bukadar hızlı kilo verirmi

demek deno isyan etti heee yezdada bazen öpücük atıp el sallıyor bazende anne gell diye bağırıyor insanın yüreği parçalanıyor ama çaresiz neyseki hafta sonları var dediğin gibi zaman ayırabileceğiz

elifcim korkma ama kızlarında dediği gibi ateşi sık sık yükseliyorsa ve 3 günün sonunda hala bir değişiklik yoksa enfeksiyon var demektir bunuda antibyotikle tedavi ediyorlar üzülmen tabikide doğal ama korkma geçen kış yezdada oldu aynısı 4 gün ateşlendi geçmeyince götürdüm atibyotikle tedavi ettik geçti. sen ara öğren doktoru yoksa bile başka bir yere götür

Merak edilcek bişey yok tatlım yoğunluk vardı. Sorma yaa, ben babaneme gitmek istemiyorum,sende işe gitme lütfeeeen diyor .
Aman iyi sizin sabahlar şimdilik iyiymiş.

Sen ne olur ne olmaz yarına bi randevu al ve göster canım.Korkulcak bişey yoktur ama önlemini alırsın.

Ohhhh ne güzel müstakbel damak görücüye çıkıyor demek, :)

Geçmiş olsun canım sinüzitte kötüymüş.
Sağlık olsun be Kadis, Böyle böyle büyüyecekler. :)

kızlar menüm nasıl?çok bişey yapamayacağım dünde ev temizliği falan tüm gecemi aldı.
çorba
etsote
pilav
barbunya pilaki
acılı ezme
salata
(yapabilirsem biber borani)
bide etimek tatlısı(ilk defa denedim dün akşam bir onu yaptım umarım güzeldir.)

canm biber borani biber kızartmasını paarçalara bölüp süzme yoğurt beyaz peynir rendesi bir diş sarımsak 1 kaşık mayonez ile karıştırıyorsun .biberleri yapabiliyorsan közlemek daha iyi ama ona vakit bulamam sanırım.güzel bir mezedir.

betülcüm menü güzel bundan iyisi şamda kayısı
tatlıyıda damat getiriversin şekerim:)))))))

görücüye çıkıyor çocuk hadi bakalım arkadaşın içinde hakkında hayırlısı inş. gönlüne göre biridir.erkek arkadaşı

amin canım ya çok severim üzülmesini hiç istemem yurttan oda arkadaşımda 4 yıl.Rabbim gönlüne göre versin inşallah

kızlar bişey sorucam yezdanın wc eğitimine henüz başladım ama bana öle geliyorki sanki sinyalleri veriyor benim cadım.

bazen bezini tutup çişş kaka diyorrr yada ben lavaboya gince peşimden geliyor beni görüncede anne çiş deyip bezini tutuyor bu bir işaretmidir. sizce başlamak doğru olurmu

aslına ben düşünüyorum uzun süredir ama ramazandan dolayı başlamadım anneme zor diye oruçluyken daha bir zor sabır işi sonuçta

slm kızlar,naıslsınız bakalım
bulaşık yıkıycam, size bi bakıyım dedim
elifcim götürsünler cnm bugün, sen işteyken bence, madem görümcen çıkmış işten sağlık ocağına falan götürsünler, yokmu yakınlarda?ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi olur antibiyotik gerkliyse tabi
çok geçmiş olsun diyorum

ben de dün zeynebe vitamin verdim sanki toparladı biraz, bağışıklık sistemini güçlendirici nar extreli imiş

eftunn menü süper cnm, çalışan bayan için bundan daha uygun menü olamaz bence de

yelizcim demek denom işe göndermek istemedi, kıs çok özledim ben denomu , aklımda hep beni özliycenmi dediğim de özliycem demesi:)

kadişim sen nasılsın cnmmm

herkes çıkmış ben gelince:))

emilr de zeynep te iyiler cnm, kapının öününde top oynuyolar arkadaşlarıyla
birazdan meyve götürücem yesinler açık havada

saolun kızlar....
dreamcim hoşgeldin balım...
yarın sabaha randevu aldım cnm...
götüremezler kimliği bende..
hem hastane uzak gidemezler...
üzerlerinde para da olmayabilir..ücretini veremzler..
bi de ben hiç izin vermiyorum öyle şeylere..
her daim kızımla bu tür şeylerde kendim ilgileniyorum..
izin verince tepeme çıkıyorlar da

ıyi zehracım ne olsun baş ağrısıyla cebelleşiyorum geceden beriii

sen nasılsın yinene girişmişsin ev işlerine kolay gelsin zeynonun iyi olmasına sevindim canım maşallah diyelim emir ne güzel kardeşini oynatıyor çok seviyorum böle kardeşleriyle ilgilenen çocukları maşallah emire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…