- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.901
öle betülcüm ara verdik gerçi tutmuştan pek bir farkımız yok bişey yiyip içmiyorum zaten bir oruçlu gibiyim ağzım bağlı
elifcim sarımı akıyor solunum yollarını üşüttü ozaman öksürükte varmı bence sen doktora götür ruzişi
sarımsı döndüyse antibyotik verebilir ateşte yapmaya başlamış gripal soğuk algınlığı galiba
acil şifalar kuzuya elifcim
Günaydın güzel annelerim, güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum hepimiz için,
Biz iyiyiz çok şükür haftanın son günü, kuzum artık bu sabah isyan bayrağını çekti gitmeeee işeee diyerek. Neyseki yarın evdeyiz :))), bol bol gezer, sevişir akşamada davete gideriz.
Kadiscim çok geçmiş olsun benimde regl dönemlerimde başım ağrır kansızlıktan derler.
Elifim çok geçmiş olsun fıstığıma, dr a götürdünmü bilmiyorum ama sarı akıntı ve ateş efenksiyon belirtisi biliyorsun. Diş geliyor olabilir buda direncini düşürdü mutemelen. Ne ilaç kullanıyorsun.?
Betülcüm sen nasılsın kuzun nasıl? yorgunluk var sanırım, ama tatlı yorgunluk dimi :)
elifçim çok geçmiş olsun coldmix gerçekten işe yarıyor bende sağolsun yeliz söylemişti de öyle duydum denedim faydasını gördüm . ateşi 3 günü geçtimi canım viral enfeksiyon 3 gün ateş yapar eğer daha uzun sürerse antibiyotik şart derler ya ondan sordum.
yelizcim iyiyiz çok şükür akşama en yakın arkadaşım gelecek erkek arkadaşı ile taanışıcaz bakalım meraktayım çok:))arkadaşımıda aylar oldu görmeyeli şehirdışında da.yani dediğin gibi tatlı bir yorgunluk:)
Günaydın güzel annelerim, güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum hepimiz için,
Biz iyiyiz çok şükür haftanın son günü, kuzum artık bu sabah isyan bayrağını çekti gitmeeee işeee diyerek. Neyseki yarın evdeyiz :))), bol bol gezer, sevişir akşamada davete gideriz.
Kadiscim çok geçmiş olsun benimde regl dönemlerimde başım ağrır kansızlıktan derler.
Elifim çok geçmiş olsun fıstığıma, dr a götürdünmü bilmiyorum ama sarı akıntı ve ateş efenksiyon belirtisi biliyorsun. Diş geliyor olabilir buda direncini düşürdü mutemelen. Ne ilaç kullanıyorsun.?
Betülcüm sen nasılsın kuzun nasıl? yorgunluk var sanırım, ama tatlı yorgunluk dimi :)
yelizcim günaydın cnm..
bende seni merak ediyordum tatlım..pek gelmiyorsun yine başında bekliyor herhalde..
denoma kıyamam..aklı iyice eriyor...kuzum ağzıyla söylüyor birde.allah kolaylık versin çok zor...
benim küçük görümcem işten çıktı bi haftadır evde..
o olduğu için bana sabahları by by yapıyor..
işe başlayınca yine aynı oluruz bizde..
ya ruzişi götürmedim dr.a
peditus veriyoruz 2 gündür..
eğer ateşlenirse bugün giderim olmadı...
canım sıkıldı iyice yaaa
elifçim çok geçmiş olsun coldmix gerçekten işe yarıyor bende sağolsun yeliz söylemişti de öyle duydum denedim faydasını gördüm . ateşi 3 günü geçtimi canım viral enfeksiyon 3 gün ateş yapar eğer daha uzun sürerse antibiyotik şart derler ya ondan sordum.
yelizcim iyiyiz çok şükür akşama en yakın arkadaşım gelecek erkek arkadaşı ile taanışıcaz bakalım meraktayım çok:))arkadaşımıda aylar oldu görmeyeli şehirdışında da.yani dediğin gibi tatlı bir yorgunluk:)
sanada günaydın canım benim regl değil sanırım sinüzit var arada böle şiddetli ağrılar tutuyor malesef ama kansızlık olduğu kesin çok kilo verdim yaa insan bukadar hızlı kilo verirmi
demek deno isyan etti heee yezdada bazen öpücük atıp el sallıyor bazende anne gell diye bağırıyor insanın yüreği parçalanıyor ama çaresiz neyseki hafta sonları var dediğin gibi zaman ayırabileceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?