- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.921
kızlar bişey sorucam yezdanın wc eğitimine henüz başladım ama bana öle geliyorki sanki sinyalleri veriyor benim cadım.
bazen bezini tutup çişş kaka diyorrr yada ben lavaboya gince peşimden geliyor beni görüncede anne çiş deyip bezini tutuyor bu bir işaretmidir. sizce başlamak doğru olurmu
aslına ben düşünüyorum uzun süredir ama ramazandan dolayı başlamadım anneme zor diye oruçluyken daha bir zor sabır işi sonuçta
yarın sabah götür cnm o zaman, inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz, acil şifalarsaolun kızlar....
dreamcim hoşgeldin balım...
yarın sabaha randevu aldım cnm...
götüremezler kimliği bende..
hem hastane uzak gidemezler...
üzerlerinde para da olmayabilir..ücretini veremzler..
bi de ben hiç izin vermiyorum öyle şeylere..
her daim kızımla bu tür şeylerde kendim ilgileniyorum..
izin verince tepeme çıkıyorlar da
İyi zehracım ne olsun baş ağrısıyla cebelleşiyorum geceden beriii
sen nasılsın yinene girişmişsin ev işlerine kolay gelsin zeynonun iyi olmasına sevindim canımmaşallah diyelim emir ne güzel kardeşini oynatıyor çok seviyorum böle kardeşleriyle ilgilenen çocukları maşallah emire
Selam zehracım :) Bizde özledik valla canımm.... :S
Bu arada ev kredi faizleri düştü, bilginiz varmı bankanız size bildirdimi???
birde biraz destek gerekiyo cnm yaa, bu devirde maaşla çok zor oluyo, ama siz biraz birikim yaparsanız peşinatı verip başlarsınız krediyeevet yelizcim düştü emme biz bizim patronlara güvenemiyozki yoksa ev bakıyoruz ama birikmiş biraz paramız olsa hiç düşünmüycem ama o bağlıyor bizide
tamam kızlar halletcem az sonra.
Zevkle Zehracım :), süper olur :)
bence zamanı gelmiş gibi gözüküyo cnm
geçmiş olsun cnm yaa, niye ağrıyo ki başın
havalar soğumadan çıkıp oynasınlar biraz, yakında gene eve mahkum kalıcaklar, soğuyacak hava
emirin kendinden büyük bi arkadaşı daha var hilal, o da var hep beraber oynuyolar, kız zeynebe baya bi cici annelik yapıyo, altını bile bezliyo dışarı çıkarken, yemeğini yediriyo, g,yd,r,yo, gezdiiriyolar hep beraber, iyi oluyo banada , bende hepsine yemek hazırlıyorum, merketten bişeyler alıyorum falan işte:)
birde biraz destek gerekiyo cnm yaa, bu devirde maaşla çok zor oluyo, ama siz biraz birikim yaparsanız peşinatı verip başlarsınız krediye
kredisiz ev almak imkansız gibi bişey oldu nerdeyse
selammmmm..... nasılsınız bakalım bebişller nasıl gerçi artık bebiş demek lazım kazık kadar oldu hepsi kaydirigubbakcemile3
biz gayet iyiyiz ramazanda nasıl olunursa işte öle yerimseniben
Selam canlarım. Herkese hayırlı cumalar...
Maşallah davetlere tam gaz devam. Rabbim sofranızdan bereketi eksik etmesin.
Ben her ramazanda olduğu gibi sağda solda iftardayım. Eşim iftara gelemediği için böyle oluyor.
İrem iyi çok şükür ama bu ramazan ona pek yaramadı. Sahurda çok şükür 2 gündür kalkmıyor ama geceleri çok geç yatıyor hayırlısı ile bunada bir çözüm bulsaydık tam süper olacaktı.
Ruzişim hasta galiba çok geçmiş olsun. Taz zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Ya ne oluyor yine mi buluşma var ne??????
selammmmm..... nasılsınız bakalım bebişller nasıl gerçi artık bebiş demek lazım kazık kadar oldu hepsi kaydirigubbakcemile3
aaa çaya bizi çağırmmıyormusunuz :)))))
Selam canlarım. Herkese hayırlı cumalar...
Maşallah davetlere tam gaz devam. Rabbim sofranızdan bereketi eksik etmesin.
Ben her ramazanda olduğu gibi sağda solda iftardayım. Eşim iftara gelemediği için böyle oluyor.
İrem iyi çok şükür ama bu ramazan ona pek yaramadı. Sahurda çok şükür 2 gündür kalkmıyor ama geceleri çok geç yatıyor hayırlısı ile bunada bir çözüm bulsaydık tam süper olacaktı.
Ruzişim hasta galiba çok geçmiş olsun. Taz zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Ya ne oluyor yine mi buluşma var ne??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?