Bebeklerimiz ve Biz

elifcim bende senin gibiyim gerçi benim annemle dilek üstüne titriyor ama hiç birşey annenin yerini tutamaz ö yüzden hasta olunca annen götürsün diyince bende rahatsız oluyorum çünkü kendi evladımın yanında olmak istiyorum yoksa insanın aklı şaşıyor ne olursa olsun kendin götür daha iyi anne gibi kimse anlayamaz

Disney karakterlerinin 900 adet boyama çıkartmasını indirdim rapidden. Çok geçiş ve güzel şeyler var, 5-10 tane çıkart boyasın sıkılınca yine çıkart.

Sizde ıstermisiniz??

Selam zehracım :) Bizde özledik valla canımm.... :S

Bu arada ev kredi faizleri düştü, bilginiz varmı bankanız size bildirdimi???

evet yelizcim düştü emme biz bizim patronlara güvenemiyozki yoksa ev bakıyoruz ama birikmiş biraz paramız olsa hiç düşünmüycem ama o bağlıyor bizide

bence zamanı gelmiş gibi gözüküyo cnm

yarın sabah götür cnm o zaman, inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz, acil şifalar

geçmiş olsun cnm yaa, niye ağrıyo ki başın
havalar soğumadan çıkıp oynasınlar biraz, yakında gene eve mahkum kalıcaklar, soğuyacak hava
emirin kendinden büyük bi arkadaşı daha var hilal, o da var hep beraber oynuyolar, kız zeynebe baya bi cici annelik yapıyo, altını bile bezliyo dışarı çıkarken, yemeğini yediriyo, g,yd,r,yo, gezdiiriyolar hep beraber, iyi oluyo banada , bende hepsine yemek hazırlıyorum, merketten bişeyler alıyorum falan işte:)

Selam zehracım :) Bizde özledik valla canımm.... :S

Bu arada ev kredi faizleri düştü, bilginiz varmı bankanız size bildirdimi???

elifle konuştuk da şimdi, cumartesi geldiklerinde yemeği bizde yer çaya size geliriz belki:))
ev kredisi hakkında bi bilgim yok hayatım, ziraat bankasındandı bizimki, sprarım akşama eşime
evet yelizcim düştü emme biz bizim patronlara güvenemiyozki yoksa ev bakıyoruz ama birikmiş biraz paramız olsa hiç düşünmüycem ama o bağlıyor bizide
birde biraz destek gerekiyo cnm yaa, bu devirde maaşla çok zor oluyo, ama siz biraz birikim yaparsanız peşinatı verip başlarsınız krediye
kredisiz ev almak imkansız gibi bişey oldu nerdeyse

sağol canım sinüztten sanırım olur bana arada :)

ne güzel benimde ablamın kızı gelince oynatıyor sadece oda yazları geliyor sadece onada alışıyor gittiğinde sonra lale lale diye bağırıp onu arıyor :)onun dışında öle oynatıcak hiç kimse yok yakında zaten benim cadı kimse olmadığı için canı sıkılıp kendini annemle beraber parka vuruyor kaydirigubbakcemile

ama zeyno için iyi olur ne güzel işte ablası onu oyunlara alıştıryor maşallah o cici kızada
sende iyi yapıyorsun bişeyler almakla çocukları evindirmek gerekir

ev içinde gerçketende destek şart ama bizim etrafımızdakilerde bizim gibi malesef herkes kendi yağıyla kavruluyor annem babam olsa göz kırpmadan yardım ederler zaten onun dışında eşimin ailesi kendine müslüman kendilerinden başka kimseyi düşünmezler onlarr

yani neticede birikim şarttt tek zaten ev için çalışıyorum sırf birikim yapıp almak zaten kredi olmasa imkansız almamız

Son düzenleme:
selammmmm..... nasılsınız bakalım bebişller nasıl gerçi artık bebiş demek lazım kazık kadar oldu hepsi kaydirigubbakcemile3

biz gayet iyiyiz ramazanda nasıl olunursa işte öle yerimseniben

Selam canlarım. Herkese hayırlı cumalar...
Maşallah davetlere tam gaz devam. Rabbim sofranızdan bereketi eksik etmesin.
Ben her ramazanda olduğu gibi sağda solda iftardayım. Eşim iftara gelemediği için böyle oluyor.
ırem iyi çok şükür ama bu ramazan ona pek yaramadı. Sahurda çok şükür 2 gündür kalkmıyor ama geceleri çok geç yatıyor hayırlısı ile bunada bir çözüm bulsaydık tam süper olacaktı.
Ruzişim hasta galiba çok geçmiş olsun. Taz zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Ya ne oluyor yine mi buluşma var ne??????

hoşgeldin sevilim nabersin canımm irem geç yatıyor heee neyse sahurda kalkıp geç saate kadar durması daha zorrr canım yaaa bunuda şükür oda geçer elbet

napıcan kocişin yoksa tek iftar edeceğine git biryerelere ama herzamanda olmuyor insanın kendi evi daha başka dimi :)

selammmmm..... nasılsınız bakalım bebişller nasıl gerçi artık bebiş demek lazım kazık kadar oldu hepsi kaydirigubbakcemile3

Selam şekercim...
Aynen dediğin gibi ramazanda nasıl olunursa öyleyim bende... Açlık değilde susuzluk çok vuruyor.
Paşalar nasıl???

aaa çaya bizi çağırmmıyormusunuz :)))))

aşk olsun canım sen dahil herkes davetlimiz tabiki,

iyiyiz cnaım sizi sormalı.?

Naber fıstık, bak sen cimcimeye, düzelir annesi merak etme..

iyiyiz çok şükür bende paşalarımda.... ruzişmi hastaymış şimdi mesajlarınıza bakınca fark ettim nette sorun var idip geliyor sürekli....
elifim çok geçmiş olsun canım tez zamanda acil şifalar diliyorum kuzuna...

evet sevilcim ne açlık ne sigara tek sorun susuzluk ama allah sabrını veriyor ya.... sen nasılsın canım güzel kızın nasıl...

valla kadişçim sankim sinyal çakıyor gibi geldi banada ama ben hüsarana uğramış bir anne olarak sustumm kaydirigubbakcemile3 bir süre erteledik inat ediyor ve istemiyor hiç bir şekilde biraz daha zaman bakalım...

saol yelizcim iyiyiz hepimiz benim karagözlüm nasıl bakim... bu arada miras haberi varmı bana hala gelmedi :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…