Bebeklerimiz ve Biz

Aynen öyle şekercim ya herzaman olmuyor. İnsan iftardan sonra ayağını uzatıp yatmak istiyor. Pazar günü ablam çağırdı ondan sonra bir daha evimden çokmayı düşünmüyorum.
Seninde başın ağrıyormuş geçmiş olsun tatlım. Baş ağrısı insanın bütün dengesini bozuyor. İnşallah biran önce geçerde kurtulursun.

aşk olsun canım sen dahil herkes davetlimiz tabiki,

iyiyiz cnaım sizi sormalı.?

Naber fıstık, bak sen cimcimeye, düzelir annesi merak etme..

İyi be fıstığım tembellik işte... Hiç elim kolum kalkmıyor. İşte üsten evin işlerini yapıyorum. İremin hizmeti yetiyorda artıyor bile...
Çalışırken hiç böyle olmuyordum evde olmak yaramadı bana
Denom göndermiyornuş işe seni... Aklı ermeye başlıyor iyice dur sen daha bu iyi günleriniz. Ne laflar edecek sana gülsem mi ağlasam mı olacaksın...

tunaydiiiiin arkadaslarrrrr
kuzunun burnu akmaya dewam etti bugun , aksam da iftara dawetiliyiz,sanirim babanneye gidecek drn,baska cocuklarda olacak dawette dolayisi ile anneleri tedirgin etmek istemem,o yuzden babanneye yollayacagim

gecmise goz atip geliyorum hemeeeeeen

sağol yelizcim çok incesin elif gelsinde bir inşallah tanışma fırsatı buluruz niye olmasın ki zamnalr saatler uyduğu bir sorun çıkmadığı sürece inş.

geçmiş olsun canım acil şifalar herhangi bişey vermedinmi tenzilecim peditus aferin gibi

inş. canım bende istiyorum sersem gibiyim çünkü şakaklarım ve gözlerimin üstüne vuruyor.

Yok yaw mawice, halen tık yok , bekliyorum :):):)))

Sewilim ramazanda insan biraz uyuşuk oluyor çok normal canım şimdi böyle hissetmen, ama bu çalışan demir ışıldar sözüne kesinlikle hak veriyorum.

gecmis olsun
akmasi iyi en azindan cigere gitmez
ateste warsa ihmal etme cnm sakın,yukselirse gotur

sagolun kizlar
werdim kadiscim peditus werdim dun gece we sabah, kalkinca yine wericem
bir de ıhlamur kaynattım , dogal imonata yaptim onlari weriyorum, toparlicaz insallah allah dermansiz dert wermesin ...

slm kızlar ben yeniyim demiştim bi kere yazdım bidaha fırsat bulamadım malum ramazn iftara misefirler küçük cadı kızım derken ancak zaman buldum herkes iyimi keyifleriniz yerindemi herkese hayırlı cumalar diliyorum:))))))))))))))))))))))))))))))

teşekkürler tenzile derine de geçmiş olsun...
sabah dr.dayız gece acile gitmek gerekmezse
bizde yarın kşm iftara davetliyiz..
şirketimizin yemeği var..
götüremeyecğim ruzeyi...

bu arad bebişi hasta olan bi anne var galiba çok geçmiş olsun diyorum ona ve bebişine bebeklere hiç bişey olmasada biz hastalansak keşke

sizdede var kuzular bilirsiniz:) iyi şükür uyudu diye fırsat buluyorum bakmaya daha 4 buçuk aylık kendileri:)doktor emzik izin vermedi küçükken tamamda şimdi zorlanıyorum büyüdükçe cadı oldu iyice:)bu sefer gittyimizde bi daha sorcam emzik olayını bizde hamdolsun iyiyiz küçük kuzuyla savaş halinde oluyoz bazen:)))))))

tenzile, derine geçmiş olsun, tam havanın geçiş dönemi, kuzulara çok dikkat etmeliyiz kızlar
evine hoşgeldin bu arada tenzile

nilüden ne haber, sana yazmıştım geri sayfalarda okuyamadın muhtemelen
onlar nasıllar, ayayı, nilüyüde gördünmü, özledik onuda , pc yi yaptıramamışlar mı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…